LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (282)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Miha am din 14/02, de la BROD suma de 40 lei. e specificat Cadou Maria. Daca asta e suma, sunt de la tine.
Maraki nu stiu ce sa cumpar. Tudor zicea de desene animate. pai nu pot lua de 7 mil. DVD-uri.
sincer, eu i-as lua o felictare, niste dvd-uri iar restul de bani i-as baga in cont la Tudor, astea le-as trimite cu[,] curierul.
acum nu stiu...daca are o groaza...si nu mai are loc de ele....

pun lista actualizata( nu de alta, dar poate asa fetele care nu-si vad numele si au trimis, ma anunta):

Pana in 18/02 au trimis:
1. marchplayer
2. Ingrid
3. dana ene
4. din 12/02.
5. Pufumic
6. din 14/02 - MIHA ?
7. din 14/02
8. Ioana_T
9. Silvia
10. Astery
11. Alina
12. Cata
13. Janina
14. Ana de France
15. Ana de Spania
astia sunt deja in cont.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutari la toata lumea!
Maraki La multi ani cu ceva intarziere pentru Roxana! Nu imi vine sa cred ca a asa mari copiii, ai o domnisoara in toata regula, sa iti traiasca
Mirela, pupici. Lasa nu te mai necaji ca va trece si dermatita cu vremea stiu mai multi copilasi care au avut dermatita mici si acum mari sunt ok.
Giova super simpatic Marco Vad ca s-a adunat o suma frumuica sigur o sa iasa un cadou dragut. Pana la urma cm a rmas ca nu am mai apucat sa citesc chiar tot, cine cumpara cadou si de unde?
Ioana te cred si eu ca esti necajita si ai f mare dreptate sa fii asa, sunt culmea astia din romani cu fazele lor.

Lasa-ma ca eu eram la institutie publica si eram socata cand veneau fisele de salarii pt viza de legalitate, erau unii cu salr di cate 8 ori mai mare ca al nostru. Ar trebui sa aplici o usoara renegociere ca rau nu are ce sa faca, asa deschis.... Ca sa nu iti zic ca de cate ori nu ne convea ceva sefa de departament ne spunea ca sunt 10 la usa care ar vrea sa ne ia locul. Acum cand am cerut suspendare pe un an a zis ca e tareeee greu sa gaseasca pe cineva cu exeperienta si pregatirea mea, sa se poate baza pe el am zambit imi statea pe limba sa ii zic sa cheme unul din aia 10 sa deblocheze nitel usa. In fine glumesc dar serios vorbind ar trebui sa incerci o renegociere de salar.
Mie imi trece tot mai greu timpul, ma tot gandesc ca sambata viitoare sunt in avion spre Romania. am inceput deja sa cautam vacante pentru la vara, cred ca vom alege Grecia pentru ca la raportul pret calitate par super ok si vreau neaparat sa fie cald ca anul trecut am luat plasa cu Italia la debut de septembrie. Ati fost careva in ceva locatii care sa fie adaptate pentru copii?
Eu daca vrea careva Italia recomand cu caldura locatia unde am fost noi si statiunea mai ales ca toata plaja e plina de locuri pentru copii. Totul e sa se mearga in iulie sai augst

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

SALUTARE SI DE LA NOI ..DIN LIPSA DE TIMP SI 2 COPII AICI ACASA CAM GREU SA INTRu

STEFAN ....ce sa zic de le ca i atre nazdravan si pe zii ce trece e mai haios si vorbaret, joi ma duc cyu el la pediatra asa ca n am mai fost demult
BIANCA cu scoala si multe teme nu are timp sa respire...noroc cu zile de nastere pe fiecare sambata se mai relaxeaza

eu cu munca alergatul si treaba cat cuprinde, cad seara pe la 22 de zici ca am tras la plug

MARAKI sa ti traiasca fata si sa fie sanatoasa
MIHA ce rau imi pare de pitic....lasa ca o as fie bine ...sa vad ce zice pediatra daca al meu pui e ok ca eu l am decalotat din prima luna de viata

pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am venit si noi acasa. am stat in parc putin, caci erau 9 grade. m-am enervat repede pe al meu pitic ca era sa-si dea drumul in cap de pe tobogan, asa ca l-am luat si acasa cu noi.
I-am luat o pijama de pe LR cu o masina, si nu mai vrea sa-si dea bluza jos. e tare mandru de cina mea, merge si se uita in oglinda.

Silvia zau ca nu stiu ce fac cu banii. Mai astept sa mai intre cativa si pe urma vedem. am scris mai sus o idee de-a mea. te cred ca esti nerabdatoare sa-ti vezi piticul si ce greu trec ultimele zile.
Vacanta? noi am vrea vreo 2 sapt. prin Europa cu masina si marco dupa noi. acum sa vedem daca ne si iese.
Cosmi cum de e si Stef acasa? te cred ca e nebunie cu amandoi .

eu sunt putin necajita. Nashul meu e diagnosticat cu cancer la colon din toamna lui 2006. a facut tot posibilul, acum cei din Cluj nu i-au dat nici o speranta. Inca nu-mi vine sa cred...dar tare se mai chinuie acum de un timp. suporta tot maigreu razele, e nervos, agitat.of...ce e si viatza asta!! gata, nu ma mai gandesc ca iar bocesc pe aici si nu mai sunt buna de nimic.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Miha, aplica-i lui Tudor comprese cu Rivanol RECE, acolo la putica. Cat de des se poate. Face minuni, iti spun din experienta: calmeaza si vindeca in acelasi timp. Dar sa fie rece de la frigider.
Noi cu decalotarea... n-am mai facut-o si este cu fimoza la loc. Rupt de putza ii mai lipseste, saracul... nu stiu ce sa zic, dar stiu ca intr-o zi tot va trebui s-o iau de la capat, pt. ca se aduna smegma acolo si asta cauzeaza infectii, in unele cazuri. Mai vedem.

Despre Razvan: ieri i-am cumparat alta tricicleta, faina tare, o sa pun poze. Tot ieri am facut, in premiera, prima plimbare cu autobuzul, prin oras. A fost extraordinar d ecuminte si captivat. Nu spun ca ma luase valul si pe mine, caci si mie imi place cu autobuzul .
La cresa - toate bune si frumoase.
Cam asta este. Stam in casa, ca adie un vanticel rece.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Miha, m-ai intrebat ceva, am uitat ce, dar stiu era in legatura cu anul pe care vreau sa-l mai petrec cu Razvan, acasa. Sa-ti activezi PM-ul, te rog.

Razvan va primi, cel mai probabil, gradul doi de handicap, la care se incadreaza cu elementele de autism si piciorul stramb congenital. Este trist, dar... speram sa iesim si din asta, cumva, vreodata, si nu foarte "sifonati".

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna seara la toata lumea.
Am si eu o nedumerire. este bine sa decalotam putulicile sau nu????? Eu stau foarte bine la capitolul asta, aproape am terminat treaba, asta la indemnul medicului pediatru. De curand ma apuc si citesc pe net pe tema asta si raman masca, deja am procese de constiinta http://www.circumcizia.org/pierde.html . Am vazut ca unele dintre voi ati decalotat puticile, altele nu, unele ati avut probleme altele deloc. Oi fi facut bine ca l-am decalotat pe Rares??
Multumesc fetelor care s-au uitat la pozicile noastre din drop, Marakiceva misto trebuia sa am si eu:))
Giova, imi pare rau pentru nasul tau. Pacat ca se intampla asa ceva, oare le mai trebuie astora mult sa gaseasca un remediu pentru cancer??

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Urla Ioana prin casa de vreo 30 minute ca vrea baie. La ora asta??? Si nu se lasa nenica, plange cu lacrimi de crocodil, zici ca n-a mai facut baie de vreo luna.
Din momentul asta nu-i mai pun pampers, am decis ca sunt prea comoda si toate astea in detrimentul copilului asa ca liber la pisat pantaloni. Sper sa ajunga in scurt timp sa-mi spuna macar cu vreo 10 sec inainte sa-si dea drumu.
Habar nu am cum se procedeaza noaptea. n-am chef de schimbat lenjeria din ora in ora.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Da fetelor, multumesc de urari, a implinit 20 de ani Roxana
March uite ca si eu tot comoda sant si Angelo face in pampers.Mama s.a mirat ca nu insist sa.l pun la oala, am incercat de vreo 3 ori si daca nu a vrut, am renuntat. Nici mie nu mi se pare normal ca la 2 ani sa fie cu pampersul, atata timp cat stie tot si arata ce vrea,e normal sa faca si la oala. Succes cu Ioana in dezvatatul de pampers
Angelo cand e doar cu mine acasa, este foarte cuminte, cand este si taica-su e altfel...de vreo 2 zile face crize ca nu-l las sa umble la DVD, vrea sa apese el butoanele dar aparatul abea se tine sus pe tv La astea din sufragerie poate sa umble dar la ala din dormitor...pas...
Giova si eu am o gramada de jucarii prin casa dar multe trebuiesc schimbate cu cele adecvate varstei.Nu cred ca nu-i lipseste nimic Mariei, am impresia ca Tudor este prea simtit si modest.
Chiar fetelor: ce jucarii mai luati la baietei? Cat am colindat prin Toys, nu am vazut nimic de cumparat sa stiu ca se va juca sigur.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

buna seara

silvi ce frumos ca deja va ganditi la vacanta...si eu de-abia o astept. italia? unde? anul acesta noi o sa facem prima iesire de concediu in afara. am mai fost cateva zile la praga - 3 zile - dar in interes de serviciu - eu - si dani m-a insotit.

ma intereseaza si pe mine statiunea din italia de care zici. in rst? totul ok? mai e putin si vine...pupici

mireille maiculita ce te mai chinui si tu. ce-o sa faci cu dani in brate si cu bebe? ce zice daca ii zici ca nu il poti lua in brate ca e bebe in burtica???la gradi nu-l mai duci? si ai ambitie, draguta mea, nu zau!!! auzi la ea, se incurca cu examene!!! bravos, ce sa mai!!!! bafta muuuuulta , sa iei examenul asta si sa stai si tu linistita odata cu copii. pupici multi

maraki la multi ani si de la noi roxanei tale...ce-a zis de fusta de blugi si de colantii trei sferturi de i-ai luat de sarbatori ? i-au placut?

giova si eu am trimis bani pt mariuca din banca transilvania - suc craiova - cadou maria sau donatia maria nu mai retin ( daca trebuie caut op si iti spun ). i-am depus la banca pe 14.02. acum nu stiu cand au intrat la tine. il poti intreba pe tudor care e filmul mariei preferat si poate ii gasesti o jucarie cu personajul favorit...ce zici?

cristina imi pare nespus de rau ce zici tu acolo de razvanel. mai ca nu-mi vine sa cred.esti sigura de diagnostic. mie mi se pare un copil PERFECT. multa multa sanatate si pupici pe buculite.

in rest, noi suntem f bine. nu am noutati spectaculoase despre sebi. ceea ce e bine.

le citeste educatoarea povesti, dupa o carte cu imagini, si cica ele e singurul care stie povestile pe dinfara si le povesteste dupa limbajul lui.

pe 28 vor avea spectacol la gradinita cu actori de la teatru de papusi.

ii place f mult la gradi- se trezeste dimineata la 7 30 cu grija ca trebuie sa mearga la gradi, isi alege singur hainutele din sifonier. parca si cu imunitatea e mai bine, in sensul ca nu mai raceste asa usor si chiar daca i-a mai curs putin nasul, i-a trecut de la sine.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput