LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (282)
Raspunsuri - Pagina 20
Giova spune:
Maraki gand la gand cu bucurie.
Poezia compusa de cata:
Esti frumoasa ca o floare,
Micuta raza de soare,
Vesela si jucausa,
Dragalasa si ghidusa.
La multi ani, cu fericire,
Sa ai parte de iubire,
Zeci pupici iti daruim,
Cu mult drag, te coplesim,
Sa ne traiesti Mariuca,
Blondina noastra fatuca!
Irina sanatate piticului, sper sa nu fie nimic grav.
eu am zis ca plec dupa papusa....dar am haine in masina. astept sa se termine si pe urma plec, fac poze la tot si trimit coletul.
Voi desface cutia de la bucatarie, si acolo bag hainutele, felicitarea...dar unde naiba bag papusa? e intr-o cutie di carton mai subtire si plastic dintr-ala transparent...of...ce probleme am...sa vedem cum o rezolv.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
Scoate papusa din cutie si bag-o si pe ea cu restul.
Irina sanatate creolinului
Am pus portretul lui Angelo facut de Roxana.
Frumoasa poezia pt. Mariuca, de fapt ce ma mir, asa au fost toate facute de Catalina.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
MIHA78 spune:
Am stat azi 2 ore afara. A fost atat de fericit Tudor, s-a jucat cu copii, iar la intrarea in casa a facut mare scandal. Striga de numa Mami aceaa (afara), nu megem casa.
Giova scuze chiar am vazut adineauri ca am scris Mario nu Marco.
Irina ne pare rau ca e Mario cu febra, sa-si revina cat mai repede scumpelul.
Maraki eu n-am reusit sa intru sa vad portretul dar cu ocazia asta m-am mai uitat la poze si m-am minunat ce inventiva esti. Cele lucrate sa zic asa nu le vazuse, cu spider, prison Break si altele. F. frumoase.
Asteptam dupa masa sa mergem iar afara.
IOANA78
MIHA78 spune:
Am reusit in sfarsit sa pun si eu 2.3 poze. Una de cand avea Tudor 3 sapt, una in care sunt in brate cu finutul, Tudor langa noi, De la ziua lui alta.Incet, incet voi completa in album dar macar stiti si voi acum cine va vorbeste si despre cine.
Va rog spuneti-mi cum imi activez PM-ul si unde.
Merci
maraki spune:
Miha ma bucur ca te.am cunoscut si vizual :) Ce mare pare Tudor Este bine dezvoltat si arata de 3 ani portretul este in maraki4....te trec la mine in lista si voi aparea si la tine...pupici...nu am timp sa caut sa vad cum se activeaza PM-ul, merg in dormitor la Angelo, revin pe seara..pupici
La multi ani Doina!!!!!!
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
maraki spune:
Fetelor cand merg in mall cu Angelo, daca are chef incepe sa tipe cand se joaca Sa inteleg ca fac parte dintre parintii cu maimute urlatoare sau children of hell ??? da-o-ncolo de treaba, asa expresii pt. copilasi Bine ca s.a facut selectia si a ramas crema aici
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Bee spune:
Buna fetele!
IRINA LA MULTI ANI! Lasa munca si petrece-te! 30 anul asta? Trebuie sa dai de baut la greu (sau sa bei?).
Giova, dragute lucruri! Ma bucur mult ca ai luat ce ai luat si sepram sa se bucure si Mariuca noastra! SI Ana mea ma omoara cu frigul. Toata ziua se plange ca-i ingheata manutzele.
Miha l-am vazut pe Tudor. E roscat? Ca asa pare. SI inaltutz.
Plec, am adormit unul (cel mic) si mai am una (cea mare si guraliva. Mai nou tace doar cand doarme si asa ash vrea si eu putina liniste, macar cat sa-l culc pe bebel).
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
Giova spune:
repede...cu detalii dupa ce culc copilul.
am trimis in sf. coletul, adica coletele ca au fost 2 cutii, am facut si ceva poze, s-a descarcat si acumulatoarele, proaspete scoase de la incarcat...sunt pe duca.
In seara asta pleaca spre Bucuresti...maine trebuie sa ajunga la mariuca. Trebuie sa-i scriu si lui Tudor sa-l anunt.
Am achitat tot, am mai ramas si cu ciubuc 11 lei. asa ca ii zic Mirei sa-mi dea mai putin cu 10 lei si suntem chit. Mi-a ramas doar 1 leu ciubuc, dar nu cred ca se supara nimeni.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
asteryaro spune:
Realmente interesanta afirmatia cu "copiii urlatori" si "children of hell". Si deosebit de rautacioasa... copilul meu este unul dintre acestia, din motive medicale... Bine ca locuim in Buzau si nu deranjam urechile ultrafine... bleah.
Azi am obtinut certificatul acela, Razvan avand handicap accentuat.
Aviz "mamicilor" care n-au contenit sa ma ironizeze pe la colturi, sau chiar la scena deschisa.
Gio, f frumos ce-ai cumparat, cred ca-i vor placea Mariucai.
Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1