Gravidute si mamici de CLUJ - 56

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

miha78,,sa faci bine sa intri mai des ,sa ne povestesti despre scumpelul de Tudor,sa pui poze si sa impartasesti cu noi bune si rele.
sa intri si tu in discutii sa-ti spui parerea si sa le dai proaspetelor mamici sfaturi.

Geanina,ma inclin " mumos "in fata cavalerului!!!!!!!!!!hihihi,tare scump si elegant mai e !

apropo , Cristinuta te rog sa-mi pui si mie alceva in locul bebelusului!ce mare ti-a crescut burtica,cat mai ai??????

Ioana13,stai linistita .. se vede de la cine e mesajul!!!!!!!!!
cum mai stai cu shopingul?????eu astept din 08 feb o com.

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Lasa Kitzy, ca avem timp. si eu sint la primul...al doilea o sa vina probabil peste vreo doi-trei ani...n-o sa fie nici o problema...si mama l-a avut pe frate-miu la 32. si asta a fost acum 26 de ani...de atunci a evolulat si medicina, si societatea...toate colegele si prietenele mele fac copii la 30 de ani, e ceva obisnuit acum. eu ma mir cind mai vad cite o mamica tinara , ca eu sigur nu as fi avut curaj sa fac un copil acum 5 ani.

Anca si Stefan (13.01.2008)
http://www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

diandraPAI eu cu mintea si sufletul cred ca nu am nici 15 ani
eu am 30 si un pic picul ala e de 3 ani

Si primul l-am facut cu 31 ani.
SI AM O MARE RUGAMINTE VA ROG DIN SUFLET ZICETZI-MI GEANI
kitziEU nu cred ca e tarziu,aici fac copii si peste 40 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

ACUM fug ca sunt in cautare de casa ,vrem sa ne mutam si am gasit o casa cu curte,piscina, super ,noi stam in chirie.E drept e mai departe de orasul principal,dar e mai comod si bine ptr.pitic
SOANSO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

buna fetelor..asa pe scurt va salut si eu. am citit ce sa mai scris dar nu prea am avut timp sa scriu. edi al meu e tot asa///adica habar nu avem care e problema..poate pe joi, daca sunt locuri libere , ne internam la pedi 2 sa facem mai multe analize si sa fie monitorizat cel putin 2 zile.
azi am fost la vaccinul de 4 luni..a fost ok. doar ca d-na doctor l-a tras de putzica ( scuze..eu nu sunt de acord cu practica) ptr ca era cam rosie ...si a plans puiul meu mai tare ca la intepatura de la vaccin. ufff..i-am spus ca nu sunt de acord si ca nu o sa reped manevra acasa..desi ea tot insista sa o fac.
sanatate la bebei ..sa fie cuminti si papaciosi..iar mami cu burtica sa aveti grija de voi ...

mami si edi

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

anca sint de acord cu tine totus e frumos sa fi mamica tinara dar eu nu ma vedeam la 20 de ani cu copil , le felicit pe cele care au acest curaj
eu am facut 30 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

sa traiti si LA multi ani!,daaaaaaa tot eu sunt "baba " peaci,ia zice-ti cine mai are 34+ ????

da stiti ce,sanatosi sa fim !!!!!!!!!!!si copii pe primul loc in tot si in toate!

geany-15 ani zici la minte si suflet???cam asa si eu dar la minte numa!!!!!hihihi

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Geani s-a inteles
Acuma mie mi se pare cam tarziu totusi sa faci copii dupa 40 de ani, cand ar trebui sa-ti fie la scoala, nu in scutece.
Anca nici eu acum 3 ani cand m-am casatorit nu ma vedeam cu un bb dupa mine, si chiar putine fete tinere am vazut gravide, majoritatea sa zic pe la 25-30, nu mai e ca pe vremuri, cand te casatoreai la 18 ani si faceai copii.

30+ cu Diana

AMR 10 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

au aprut pozele mele? ca se lua netu chiar cd sa dau save...pana azi...

multumim de laude..mare gagicar se va face copilu meu..opusu lu ta-su..

ramo..am descoperit cum sa-l fac pe prichi sa stea pe burtica..efectiv il rostogolesc eu..si asa, prind eun pic de avant si sta si el pe burti..iar cd il intorc inapoi pe spate tare rade..

offf..mai gabi...imi pare rau de piticot..

mai copilu meu cd vede cartea cu poze e pur si simplu hipnotizat..

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Iko din cat septembrie esti? Ca si eu sunt din septembrie.
Soanso si eu la mine sunt minora, ar trebui sa fiu mai coapta, dar daca suntem asa de tinere la minte, macar nu ne aratam varsta nu?

30+ cu Diana

AMR 10 saptamani!!!

Mergi la inceput