Fetele sexi din zodia Varsatorului (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Gina da bravo asa ii zici tu la ficamea aha deci si tu o sustii pe Isa, aioi ce scot bata la voi, hmmm.
Bine mei fetelor va

La multi ani !!!!!! de ziua femeii si distrativa si pentru mine
Multi pupici

va ofer cate o de relaxare si cate o

Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Buna dimineata! Se pare ca azi eu dau prima cafea a zilei...
Am fost aseara sa-i fac prima baie finutului si zau ca am avut emotii!! A trecut mai mult de un an jumate de cand am facut treaba asta (cu cealalta finuta), si am uitat cum e senzatia sa ai asa un bebe mic in brate...Da' a fost cuminte, dragul de el, se uita la mine cu ochii lui movulii si nu zicea nici pas! Si i-am dat si de mancare dup-aia, ca fina mea nu prea are lapte si ii mai da si bibe intre mese, Doamne, ce senzatie minunata sa tii un ingeras in brate!! Daca n-as avea varsta pe care o am, parca-parca m-ar tenta sa mai am si eu un bebe...

Domnisoara mea e bine, nu a mai facut febra, amigdalele arata tot mai bine, se pare ca a reactionat perfect la Amoxi (aveam emotii, fiindca ea nu a luat antibiotic decat acum 2 saptamani, cand cu ulciorul ei purulent, in rest niciodata, de cand am nascut-o).Am adus-o la noi, nu am vrut s-o mai las la soacra-mea, ca mi-era dor de ea!

Sotu' a plecat la service cu masina, va sta pana dupa masa, asa ca ne sarbatorim noi doua de 8 Martie. Va urez o zi minunata, mult soare in suflet, sa fiti fericite si sanatoase si toti puiutii la fel!

Va pup!!

Mergi la inceput

Cristina mersi de cafea. Si noi stam acasa adica eu si ficamea. Dar noi va si va uram distractie placuta.

Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Dragele mele, va doresc din suflet sa aveti parte de o zi frumoasa ca sufletele voastre, sa va simtiti FEMEI si sa fiti iubite asa cum meritati!Sa fim iubite!
Va doresc o zi foarte frumoasa, cu soare si zambete.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Am intrat si eu putin, sa va mai urez o data "La multi ani!" de 8 Martie si sa fiti iubite!

Sa mai citesc din urma si revin.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by puppe

Buna dimineata! Se pare ca azi eu dau prima cafea a zilei...
Am fost aseara sa-i fac prima baie finutului si zau ca am avut emotii!! A trecut mai mult de un an jumate de cand am facut treaba asta (cu cealalta finuta), si am uitat cum e senzatia sa ai asa un bebe mic in brate...Da' a fost cuminte, dragul de el, se uita la mine cu ochii lui movulii si nu zicea nici pas! Si i-am dat si de mancare dup-aia, ca fina mea nu prea are lapte si ii mai da si bibe intre mese, Doamne, ce senzatie minunata sa tii un ingeras in brate!! Daca n-as avea varsta pe care o am, parca-parca m-ar tenta sa mai am si eu un bebe...

Domnisoara mea e bine, nu a mai facut febra, amigdalele arata tot mai bine, se pare ca a reactionat perfect la Amoxi (aveam emotii, fiindca ea nu a luat antibiotic decat acum 2 saptamani, cand cu ulciorul ei purulent, in rest niciodata, de cand am nascut-o).Am adus-o la noi, nu am vrut s-o mai las la soacra-mea, ca mi-era dor de ea!

Sotu' a plecat la service cu masina, va sta pana dupa masa, asa ca ne sarbatorim noi doua de 8 Martie. Va urez o zi minunata, mult soare in suflet, sa fiti fericite si sanatoase si toti puiutii la fel!

Va pup!!

http://community.webshots.com/album/562454738QJIwNs?vhost=community&start=36

Cristina, imi inchipui ce senzatie ai avut la baita finutului, la fel a fost si la mine, cand am botezat-o pe fetita sorei mele, tot asa, ma cam dezobisnuisem, dar mi-am intrat repede in mana. Daca mai vrei un bebe, cred ca e momentul si eu mai vreau cat de curand.

Ma bucur ca Andrada e mai bine, si e foarte bine ca nu a fost nevoie sa-i dai antibiotic pana acum. Eu de cand il am la cresa i-am tot dat, ca s-a mai imbolnavit, dar ce sa facem?

Si nu in ultimul rand, multumim pentru urari!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramyteo

Cristina mersi de cafea. Si noi stam acasa adica eu si ficamea. Dar noi va si va uram distractie placuta.

Perlute

Voi ce mai faceti? Noi nu ne distram cine stie ce, mai casnic, acasa, cu totii. Avem musafiri pe parintii lui Tibi.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by saryta

Dragele mele, va doresc din suflet sa aveti parte de o zi frumoasa ca sufletele voastre, sa va simtiti FEMEI si sa fiti iubite asa cum meritati!Sa fim iubite!
Va doresc o zi foarte frumoasa, cu soare si zambete.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Multumim mult pentru urari, esti tare draguta!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Mergi la inceput

mai Ginuta ma chinui si eu pe aci sa ne vezi si tu...ai musafiri nu-i bai ca ne mai vorbim. Va
Si noi tot acasa a fost Mire la noi cu inca o prietena si au adus ele di toate am primit si o floare de la ele si le trimit multi
Va si pe voi pe toate

Perlute

Mergi la inceput

Vaaaiii ce am uitat...am primit si un trandafir rosu de la sotul meu. si i-am dat multi pentru el si cica mai vrea

Perlute

Mergi la inceput