Fetele sexi din zodia Varsatorului (4)
Raspunsuri - Pagina 11
ramyteo spune:
Vrem pozici Isa....vrem pozici cu verighetele, vrem pozici cu cabana unde te duci. Aveti grija de voi. Va 
Pupe nu a mai dat semn adica parca zicea si ea ceva de o cabana dar...pozici?
Celelalte fete? Pe unde hoinariti? Ha?
si cate o
Teo
Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
In sfarsit am ajuns si eu acasa sa stau cu piticul si cu voi, normal. Azi nu mi-am vazut capul de treaba, asa ca, Isa, te inteleg. Am avut mult de lucru la serviciu si la ora 13:00 am plecat la un trainig despre cafea si am plecat la pauza in cea mai mare graba, sa-l schimb pe Tibi la statul cu piticul, ca trebuia sa plece si el la serviciu.
Maine o sa mergem la dr. sa-l vada si sa ne dea aviziul pentru cresa, sper sa ne lase sa-l ducem chiar de maine, ca s-a plicitsit saracu' acasa.
Isa, distractie placuta la munte si la shoping de verighete.

Ramona, 

mult pe Teo si pe tine.
Va pupicesc si sunt pe receptie. 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
ramyteo spune:
Fetitele dau
cu picaturi de dragoste, macar atat sa fac si eu pentru voi. Va
pe toate.
si cate o
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
gina_butnaru spune:
Buna fetele,
Am aparut si eu la sfarsitul programului, ca am avut foarte multa treaba.
Dar am vesti bune, azi l-am dus pe pitic la cresa, ca mi-a dat dr. avizul si in rest suntem bine.
Ramona, mersi pentru
cu picaturi de dragoste. 

Va pupicesc pe toate! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
Poze de la Viena 

ramyteo spune:
Voi ce aveti mai fetelor de nu mai scrieti?
va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Am intrat si eu putin, ca am fost foarte prinsa cu treburile, dar vad ce pe-aici cam bate vantul.
Ramona, mersi pentru
. 

Pupam toate fetele, 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 

Poze de la Viena 

ramyteo spune:
DA Gina cam bate vantul bine iar am ajuns ca sa vorbim numai noi doua ca la inceput![]()
Va 
va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute
ramyteo spune:
Mai fete se pare ca nu mai vreti sa ne scrieti. Va
pe toate
va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute
puppe spune:
Va pup, fetele!!
Nu mai stiu nici cum ma cheama, de atata stress...
A plecat dragu' de sefu' in concediu o saptamana si m-a lasat cu toate pe cap, asa ca de luni pana acum n-am avut timp nici sa respir. Acu' jumate de ora m-am intors de la lucru, si azi a fost bine, in rest n-am venit acasa pana dupa 19. Plus vizita la spital la finutu' cel mic, ajungeam fain-frumos pe la 21 acasa, odata cu sotu'. Azi apuc si eu sa spal o rufa, un vas, ca mi-e deja rusine cum imi arata casa...
Colac peste pupaza, Andrada s-a trezit azi dimineata cu o amigdalita urata, a facut febra, nu mai poate sa inghita mancare solida, e miorlaita si nervoasa, a trebuit sa o duc la soacra-mea, noroc ca e acasa si nu a plecat inca la tara. Am dus si medicul la fie-mea, a pus diagnosticul pe care-l banuiam, amigdalita pultacee, am trecut-o pe Amoxicilina, plus sapte feluri de siropuri si drajeuri, sper sa isi revina pana duminica. Ma bucur ca macar i-a scazut febra (azi dimineata avea 38,5!!)
Maine ma duc sa-mi scot finutul din spital, apoi sa-i fac seara prima baita, desi si eu sunt cam racita si parca nu-mi prea vine, ma tem sa nu imbolnavesc bebele, dar maica-sa insista sa facem totul ca la carte. O sa-mi iau o masca chirurgicala, desi mare lucru n-o sa rezolv, dar daca asa-i traditia...
Ne-om mai auzi in week end, sa va urez cele bune de ziua noastra, dar dupa-masa sau seara, ca dimineata merg la soacra-mea sa stau cu Andrada. Doamne da-i sa se faca bine cat mai repede!!
V-am pupat pe toate si sa ne fie copiii sanatosi!!
ramyteo spune:
Cristina credeam ca ne-ai uitat. Imi pare rau pentru printesa ta. Sanatate multa si multi
sa ii treaca repede.
va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute