Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (86)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Fetele cu iepurasi. Ati mai auzit de dat morcov sa roada la bebelushi?
Mie imi suna ciudat rauu... e babism sau e ok?

Myral multumesc am sa iau, numai sa-i treaca.

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Ah si spuneati ca va e frica de adolescenta copiilor vostri, eu ce sa mai zic a mea deja a inceput cu fitzele, abia o mai recunosc pe fetita mica si naiva, s-a schimbat asa mult si brusc dupa 10 ani si fizic si psihic.Of, ce ma asteapta! Am inceput sa citesc despre comportamentul adolescentilor si sa caut sfaturi.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Seara buna!

In primul rind La multi ani nazdravanilor sarbatoriti ieri si azi!...
Luy esti pur si simplu ADORABILA!!!...... ma alatur si eu fetelor pe care le-ai facut sa se emotioneze pina la lacrimi cu dedicatia pt Mario (pe care il pupam dulce )....

Pupam si iepurasii dulci ...
Vazut printre picaturi si citeva poze cu Stefan si Ochioasa,Ebonee,Andrei si si si nu-mi mai aduc aminte....insa un lucru e sigur :absolut toti sint superbi!!!
Nana pupam si aici Andreiut frumos si scump si mamica luptatoare! Multa sanatate!
Roxana ma bucur ca Andrei e bine!...iar tu incearca sa nu mai pui la suflet tot si sa te consumi atit ....stii tu cum e,cind esti intr-o pasa proasta spui multe chestii pe care de fapt nu le crezi....succes cu bona! (mey da' scumpe-s bonele astea!)

Luy ma intrebai acum citeva capitole daca am singura grija de Matteo....pina acum da......tati e la serviciu de dimineata pina seara la 7...a main stat soacra-mea cind si cind cite 2 ore cu el ,cind trebuia sa merg sa ma doftoricesc...insa acum am inceput serviciul asa ca-l voi duce pe el la ea,ca deh,la mine se plictiseste...asta e....stau cu inima strinsa pt ca face numai nesarate dar n-am ce sa fac...

Noi sintem un pic mai bine...am fost ieri la spital cu Matteo,e in continuare rosu in git si tuseste dar au spus ca doar o raceala puternica,nimic grav...ne-au schimbat medicamentele pt aerosoli,continuam citeva zile cu ele si daca mai face febra trecem la antibiotic....eu sper sa nu fie cazul...

Pupam toata lumea si va dorim o saptamina super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Ayumi de cate ori vad ca dai mesaj ma gandesc cat de mult imi doresc sa ajung in Japonia….am vizitat Italia si Egiptul asa cum am visat de copil acum a ramas Japonia… si nu ma las pana nu ajung acolo.Sotul meu a fost in Tokyo acum 2 ani.

Isabeluta da am auzit de dat morcov sa roada doar in prezenta parintilor cand pe bb il mananca gingiile.Daca ai grija nu se intampla nimic…ii place ca e dulce.

Mamici am si eu o intrebare unde as putea gasi razatoare de sticla pt mar???

Melania, mami de Tudorica fara frica
Poze ziua lu mami
http://community.webshots.com/user/melaniatud

Mergi la inceput

Caut razatoare de stiucla sau plastic pt ca la storcatorul de fructe marul se oxideaza si cred ca-i schimba gustul.Unde pot gasi??

Melania, mami de Tudorica fara frica
Poze ziua lu mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Gabitz greuceanu face bine, azi a mancat morcovel la pranz, dar nu a fost asa de incantat precum a fost la mar

Rox . Si eu am probleme cu mama mea...de vineri nici nu mai vorbesc cu ea....eu personal am ajuns la concluzia ca i-am permis sa intre prea mult in viata mea si isi permite foarte multe.... adica nu vreau sa fiu dura, dar in general daca le povestesti totul si ii implici prea mult in viata ta, incep sa te trateze ca pe un copil si de aici isi permit prea multe....eu personal nu stiu cand o sa mai vorbesc cu ea, pentru ca sunt foarte suparata si am de gand sa ii dau o lectie. Ma doare sufletul ca procedez asa, dar nu am incotro.... oricum contextul tau este altul...dar poate ar trebui sa iti spuna ce are pe suflet decat sa reactioneze asa

Diwana am uitat sa iti spun: la noi diagnosticul a fost Tuse iritativa si am primit aerius 2,5 ml/zi si 3 puf/zi de tantum verde

Magdaz a crescut atat in 43 de zile adica 4 cm si 730 gr. Probabil ca data viitoare nu stiu daca o sa mai rezist
Apropo de asta mi-am facut analizele saptamana trecuta si mi-au iesit dezastros: adica leucocite 40,5; magneziu 141 (da am scris bine) si transaminazele marite, colesterolul total 224 si cel bun 98....iar proba de vsh sa coagulat...oricum le-am repetat si maine am rezultatele

Gabriela sa stapanesti sanatoasa masina...e mancacios doar la mar, ca la morcov nu prea a fost incantat

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Melania eu am luat de la butic de oale si farfurii. Nu am gasit la supermarket...incearca asa. E de sticla si arata asa

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Isabeluta multumesc!!!
Caut maine la magazine cu articole de menaj!!!
Sper sa gasesc ...eu nu sunt din Iasi si ma descurc mai greu

Poze ziua lu mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Myral, citind despre voi constat ca situatia e cam la fel peste tot si toti mai au cate o discutie. Numai ca trebuie gasita o cale sa trecem peste ele si sa nu ne consumam. Sa stii ca si eu ma intrebam de ce pe noi ne-au putut creste bunicii si acum nu prea se mai poate. Probabil, cum zicea si Andries, acum bunicii au si alte procupari.

Betty, imi pare rau de cearta cu mama ta, stiu cum e, indiferent ca ai dreptate tot te doare sufletul. Nu stiu daca e bine ca ii dai o lectie sau nu, uneori ma pun si eu in locul lor si ma intreb daca as vrea ca Alex sa procedeze asa. Si eu am fost tentata sa nu sun, dar pana la urma am cedat tot eu. De data asta, adica la ultima suparare a mamei, eu am sunat si am vb cu tata cat era mama suparata, dar la ea nu am mai insistat dupa ce a refuzat sa vb cu mine de vreo 2 ori. Insa imi parea rau. Pe de alta parte, ma regasesc in ceea ce ai descris tu, discutiile zilnice si implicarea si cred eu ca de aici posibil sa mi se traga si mie discutiile.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Eu inca citesc cu sarg din urma, si bine fac, caci peste ce dadui?!
Urmy, pe cuvant de onoare ca mie mi-ai parut intotdeauna f. frumoasa, insa in pozele alea care zici tu ca-ti dau incredere esti chiar rapitor de frumoasa. Uaauu!!!!!!!!

Betty, cum era tusea roscatelului cand ati primit diagnosticul de tuse iritativa? La noi e cu secretie (pe care nu o scuipa din pacate)

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

Mergi la inceput