Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (86)
Raspunsuri - Pagina 14
gabitz78 spune:
aaaaaa..mi-am amintit!
piciulika - sa-ti traiasca micutzul crestin "norisorul" si sa va bucurati de el!
celia - multa sanatate copiilor.
ana - bine ai revenit.ce faceti maine?(asa ca sa nu ai timp sa te gandesti prea mult).
pupici tuturor. eu trebuie sa dau o raita pe la stef la gradi ca si-a uitat ghiozdanul cu toate cele acasa!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
gabitz78 spune:
asa, iar uitam!
la multe luni, sanatate si bucurii alaturi de cei dragi uram celor 2 papanashe care azi implinesc venerabila varsta de 5 luni: Alexandra Mihaela si Daria!!!!!!!!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
cecilia L spune:
Buna dimineata,
Myral, Diwana, Maria, Gabitz si Betty,Cristinel va multumeste si va , ii place tare mult in scaunul cel nou.
Betty, caut scaun de vreo luna, ce am gasit pe net nu m-a convins, oricum voiam sa ma conving ca are spatarul reglabil( asta voiam neaparat)si ca nu exista posibilitatea sa se rastoarne.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
papanash spune:
Buna dimineata mamici si pitici !
Gabi, buna cafea ai facut, mercic !
La multi ani sarbatoritilor zilei !
Am avut o duminica pe 4 roti, vecinii si-au recablat apartamentul ( inst. electrica) si ca sa nu ne toace la cap bormasina am iesit la plimbare. Andrei a dormit vreo 4 ore timp in care am dat ture-ture prin oras. Aseara am picat eroic .
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
Si bv spune:
Salutare, fetelor!
Eu am lipsit o perioada luuunga de timp (cel putin asa imi pare mie), pentru ca am avut musafiri din Timisoara timp de doua saptamani, mai exact unchiul si matusa Raisei, care in curand vor avea si ei un bb, iar din aprilie Raisa va avea un verisor . Chiar daca n-au stat la noi, ci la mama soacra, am stat mai tot timpul cu ei, am tot iesit si n-am mai avut timp de net.
Apoi am avut si noi parte in sfarsit de prima intalnire cu un papanash, din grupul nostru .
Inca n-am apucat sa citesc din urma, dar cred ca am ceva de lucru...
Va doresc o saptamana minunata!
Poze
papanash spune:
Multumesc si eu pentru urarile de dupa povestioara .
Fiindca v-a placut o sa va mai zic cateva. In urmatoarea, eu o sa am 16 ani si multe probleme cu parintii si pretenu'.
Glumesc ( vezi Roxana, n-am uitat ce povesteai despre intamplarea de pe vremea nasterii Alexandrei, cand ai deconspirat-o pe aia ).
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
melaniatud spune:
Buna dimineata!!!
In sfarsit am ajuns la capitolul cafea si DC dupa ce am avut o dimineata plina :hranit si schimbat Tudor, hranit tati, curatenie in bucatarie, facut patul, aerisit, mancat, dus, adormit Tudor....etc
Si ma cam resimt dupa weekend pt ca am avut musafiri.
La multi ani bbilor sarbatoriti astazi!!!
Sa citesc din urma sa vad ce ati mai facut....
Pana atunci va doresc o SAPTAMANA FERICITA SI CU SANATATE LA MAMICI SI BEBICI!!!!
Melania, mami de Tudorica fara frica
Poze de la ziua lu mami
http://community.webshots.com/user/melaniatud
Mada28 spune:
Fetelor eu nu am mai intrat de mult. Suntem bine dar am avut zile in care am mai avut si alt program in afara de Luca si nu am mai avut timp sa scriu.
Dar va citesc in fiecare zi. Sunteti momentul meu de relaxare la cafea. Prietenele mele de fiecare zi. Nu poate trece o zi fara sa vad ce faceti.
Referitor la bebe si cariera: noi ne-am dorit un copil la 3 ani de la inceputul casniciei. Eu am vrut un bebe la 30 de ani dupa ce mi-am gasit un sot minunat, am facut toate scolile pe care le-am considerat necesare si am un job bun.Am inceput in 2006 demersurile dar am avut un soc: mi s-a spus ca voi avea cu greu copii sau poate nu voi avea deloc. Dar bunul Dumnezeu mi-a ascultat ruga si la 30 de ani si jumatate l-am nascut pe Luca, prima mea sarcina, primul meu bebe.
A fost exact cand ne-am dorit, destinu a lucrat impreuna cu noi.
Papanash superba povestea ta.
Rox bafta la cumparaturi. Sa ne spui si noua care e trendul pentru primavara asta.
Nana suntem cu gandul la tine.
Annisia ne bucura ca ai mai dat pe la noi.
Referitor la parinti si socrii- mai au ei de comentat sau mai au nemultumiri dar important e ce gandim noi despre noi : de cant s-a nascut Luca sunt o femeie implinita si fericita.
Si acum la sfarsitul acestui lung mesaj : voi le dati la bebei vit C, cum si cat timp
Va pup
O saptamana minunata
Mada si Luca (26.09.2007)
melaniatud spune:
Vad ca ati tot vorbit de subiectul bunici si de cat si cum se implica ei in cresterea copiilor vostri.
Ei bine eu sunt o norocoasa pt ca atat mama cat si socra ma ajuta cu Tudor dar niciodata nu fac altceva in afara de ce le spun eu si nu incearca sa aplice ce stiu sau vor ele.
DAR...fetelor chiar daca nu va intelegeti bine cu socrii sau parintii in pb bb eu va dau un sfat: INCERCATI SA NU-I EXCLUDETI DIN VIATA COPILULUI VOSTRU SI SA GASITI MODUL POTRIVIT DE A-I OFERI COPILULUI VOSTRU AMINTIRI CU BUNICII
E f bine ca un copil sa aiba amintiri placute cu bunicii din copilarie.... cand vor creste vor judeca singuri anumite lucruri.
Poze de ziua lu mami
http://community.webshots.com/user/melaniatud
melaniatud spune:
Celia scuze chiar nu am citit de intalnirea mamicilor din Iasi
Ufff imi pare rau, dar daca v-ati intalnit in acest week-end eu nu va puteam onora cu prezenta pt ca vineri a fost ziua mea si au venit parintii mei din Bucuresti si alti musafiri si am petrecut in casa.
Data viitoare sper sa nu ratez intalnirea!!
Am vazut poze... frumos!!
Poze ziua lu mami http://community.webshots.com/user/melaniatud