buna

buna | Autor: manu_28

Link direct la acest mesaj

buna sunt noua pe acest forum si am si eu o mica problemuta .sunt insarcinata in 14 saptamini si 6 zile si de vreo doua zile ma confrunt ,cu o mica scurgere maronie de culoare deschisa dar nu este abundenta asa din cand in cand spuneti-mi ce poate fii ca pana acum am mai avut o data pe la inceputul sarcini .sfatuiti-ma

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

manu_28, nu vreau sa te sperii dar e bine sa iti suni medicul, poate iti da un tratament. Cauzele pot fi f multe, daca e scurgere maronie inseamna ca e sange mai vechi deci nu pare sa fie foarte grav dar trebuie sa vb cu medicul el stie cel mai bine. Daca cauti pe forum o sa gasesti foarte multe cazuri asemanatoare si de cele mai multe ori nu se stie cauza. Si eu am avut pete maronii pe la 7-8 sapt dar am luat tratament de sustinere si de atunci nu mai sunt probl. Cauza nu se stie exact au fost doar cateva supozitii cum ar fi ca s-a desprins placenta sau ca intr-un loc a fost prea joasa, ba ca am avut lipsa de magneziu si enumerarea ar putea continua, ideea e ca nu se stie sigur.
Iti doresc multa sanatate si o sarcina usoara.

Ada 16+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput