Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(99)
Raspunsuri - Pagina 8
natynic spune:
YUPIII, mersi Cory!-special n-am scris nimic, dar si randunoiului care o vede mai rar pe Iulia i s-a parut clar ca s-a mai schimbat si a crescut. Daca reiese si pt voi din poze, asa o fi-eu is prea subiectiva!
Acum ma intorc sa o vad si pe Lyvy 
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
varuna spune:
Da Naty scufia jos pentru raspunsul tau care m-a linistit mai mult decat iti poti inchipui.
Ana
34+ cu
Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor
lyvy spune:
Luny, acuma incarc pozicile cu Cleo, cand e gata anunt!!!
Livi
+37
Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
Olgutzika spune:
Naty drag, e atat de scumpa Iulia, imi dau lacrimile de emotie de fiecare data cand o vad. Si sunt de acord cu Cory, ultima poza e dementiala, e atat de frumoasa!!!!! Are gurita atat de frumoasa, cu buze pefecte!!! E o minune!!
Simonette, un scumpic mic Yannis, m-a topit!! Sa va traiasca frumuselul!!
Roxana, nu cred ca mai intru pana maine, cand ma prezint la galerie. De aceea, vreau sa iti urez de acum o ultima zi si noapte de gravidutza2 linistita si o nastere si mai usoara de cat prima ( daca s-o putea
). Bebe Robert sa vina lin pe lume, sanatos, iar tu sa te refaci repede.
Asemenea Mimomix! Diana, Doamne Ajuta sa vii cu vesti bune! Eu il rog pe Doamne Doamne sa aiba grija de voi!!!
Gagici, plec la socrii la masa, ma rog, plec la socrii pe canapea cu mici pauze de stat la masa...Va pup pe toate si va doresc o duminica minunata!!
PS Liviutza, maine prezant poze cu animalosul meu drag, care acum face nani la soare
!!!
Olga
37+ cu
Ioana-Sofia
elara spune:
Varuna
, ti-am scris un PM, ca sa luam legatura ..ca poate nimerim in aceeasi perioada la spital cand nastem.
Naty
, multumesc frumos de incurajari si de oferta cu programarea. Pe 22 sunt programata la dr. Pop asa ca nu mai merg al inca o eco si din motive materiale dar si fiindca si Pop stiu ca e foarte bun. Dar iti multumesc tare-tare mult oricum.
Daca nu eram programata la Pop ci la altcineva sigur acceptam.
M-am temut putin ca esti supi pe mine....chiar ma pregateam sa-ti trimit un PM...Nu stiu daca ai primit mesajul sms-ul meu (ca probabil ai primit zeci si zeci) dar iti ceream voie sa te vizitez cand erai in spital, dupa ora mea de kineto, insa nu ai raspuns si mi-am dat seama ca esti mult prea coplesita de griji, in convalescenta, obosita... si asaltata de mesaje, asa ca nu am insistat. Insa dupa ce am scris aseara ca am pastrat link-ul catre albumul Iuliei si te-am rugat sa nu te superi, pe urma am vazut ca nu mi-ai raspuns la intrebarea cu nasii....paranoia si hormonii de gravideala incepusera sa lucreze... dar acum...mi-am revenit... Cred ca pur si simplu nu ai vazut mesajul de ieri.
Elara
34+
vine
Maria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
Luny, pup si eu dulce.
Multumesc mult pentru incurajare. Ma bucur ca ai si tu sarcina usoara. Sa dea Bunul Dumnezeu sa fie asa pana la final.
Elara
34+
vine
Maria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
pucca spune:
Fetelor mai este cineva care are lichid amniotic putin? Oafecteaza in vreun fel pe bebelina?
+32,
Bianca Maria
mstela spune:
"Mneata randunici
Abia ne-am trezit si noi,dar am papat mic dejunul adus de randunoi in tavitza.Ne-am jucat remy pana la 2 noaptea pe net cu unii si ne-am amuzat rau ca randunoiul se dadea la mine si nimeni nu stia ca eu sunt nevasta-sa de fapt.
Deci am avut o portie buna de ras de ma durea burta.Ce sa facem si noi,ca altceva nu puteam!!![]()
Roxana,gata de decolare?Ce emotii se obs in poze!Iar Cata e un scumpic.Abia astept sa vad pozici cum il priveste el pe Robert,ca de micul Luca m-am amuzat bine.
Si,HAI ROXANA,FII BARBATA!!
clau sa vii maine cu vesti bune!Sau cum o vrea Domnul!!
Eu Cartea Bebelusului am tot vazut-o cand eram eu in vizite prin magazine si in hipermarketuri si in librarii sau standuri cu carti.
alinush,mergi la dr,dc nu cedeaza nimik!In rest,zic si eu ce au zis si fetele.
ioana,eu stiu ca e un program infarview sa-l downloadezi de pe odc care iti micsoreaza marimea pozei.L-am folosit eu acum ceva ani cand am vrut sa bag poze de la nunta pe un site si nu intrau.Nu mai stiu bine cum faceai asta,dar te joci pe acolo prin meniu pana vezi unde poti micsora.Succes!Dar oricum mi se pare ciudat sa nu intre nici cate o poza,pe rand.Cat de mari sa fie pozele?Si banuiesc ca ai o conexiune la net cat de cat buna.
simo,felicitari muuulte pt record!!
Mamaa,38s!Nici nu-mi vine sa cred ca se poate si in situatii ca noi!!
De-acum Domnul stie!

alice,dar ginecologul nu stie ca iei si elevit si fer?Nus tiu despre Ferro-Gradumed,dar eu iau bine merci si elevit si tardyferon si magne si nu e o problema,dimpotriva,tot anemica sunt.Si a fost si la mine o ciudatenie:cand am luat astea in prima zi am vomat,apoi n-am mai avut nimik.Nush ce sa zic la tine!
elara
ce ciudat ca barbatii astia sunt asa de grijulii cand e vorba de micutzul din burta si trec peste pofte.Al meu la fel:acum nu stiu cat timp,cand dr a zis ca putem,dar dc apar contr devine interzis as fi vrut sa incercam.Dar el nu a vrut de frik sa nu pateasca ceva bebelina.Fantastic cum ei,asa disperati cum ii stim ne opresc pe noi.
Ms simona dar nu prea ma ajuta firma asta ca yo's in Romania.Si asa e cu sertarul,m-am gandit si eu ca de aia e asa,dar la mine ar merge,ca patutul vine paralel cu patul nostru,deci nu s-ar vedea ce e in sertar si as mai folosi spatiu ca si asa n-am mult, punand cate ceva in pungute acolo.Deci mai astept poate stie cineva und are si cu 2 nivele si cu sertar.Ms
Vad ca voi ziceti ca luati tardyferonul inainte de mic dejun.Chiar asa trebuie?Nu mai mi-amintesc dc asa scria in prospect.Eu le iau pe toate 3 feluri pe la 12 dupa mic dejun.
Stela
30+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
lyvy spune:
Am terminat si cu albumul lui Cleo, e tot jos pe pagina in partea dreapta, sub Lyvy'S other albums, la albumul " Cleo, pisicuta mea", sunt tot 2 pagini. MULt o mai iubesc!!!
Livi
+37
Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
clauclau spune:
Ioana, daca tot nu merge cu pozele, ma gandesc sa-ti faci cont pe un alt site de poze caci sunt o gramada. De exemplu, incearca pe Flickr, poate merge acolo. Hai ca vrem sa vedem poze, nu ne lasa asa...
AM PUS SI EU POZE NOI CU BURTIK DE 38 DE SAPTAMANI!!!!! ( facute chiar de dimineata ).
POZE
CLAU
37 + cu
Rebecca
AMR 8 ZILE!!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!