Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(99)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Stela si Ursuleata, ma primiti si pe mine in clubul de kk?

sovi 30+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Stela te inteleg ca te mai ia depresia, de la atata stat in casa, dar cand o sa iti tii puiul in brate o sa uiti de toate....
dar tu sovi ce ai patit mama de ai picat in butoias?

36+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

quote:
Originally posted by VioletaH

Roxanici, ne bucuram de vizita si multumim pentru urari! Ti-am admirat copilashul in poze, e o frumusete de baiat! Mai, am ras in hohote la videoclipuri, ala in care "bate" pisica e mortaaaal!

Fetelor, mai ales cele care aveti pisici, ia uitati-va si voi aici sa vedeti ce haiosi sunt impreuna!

Vio 36+ Sean
POZE

Awwwwww!!!!! Nu mai pot.
Am ras cu lacrimi,de nu ma mai puteam opri. Pur si simplu ma doare burta de la ras. Si l-am zguduit si pe bebe Andrew .. destul de sanatos!!!!
Sa va traiasca si sa va bucurati atat de bebe (dulce foc!!),cat si de pisoi...care-i un frumos si-un calm.

Am si eu doua fete rasfatate...dar nu stiu daca ar fi stat asa, la bataie. Cred ca ar fi fugit direct sub pat.
Superb!!!!!!!

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'

40 sapt Andrew-John
Vali

AMR : CAND VREA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

ROXANA, MONICA,DIANA ... NASTERE USOARA,FETELOR. BEBEI SANATOSI, VOIOSI SI PAPACIOSI VA DORESC, IAR VOUA.. REFACERI RAPIDE SI LAPTIC PE-NDESTULATE.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'

40 sapt
Vali

AMR : CAND VREA BEBE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

HAI ROXANAAAAAA!

HAI MIMOMIIIIIIIIX!

HAI DIANAAAAAAAAA!

NASTERI USOARE, REFACERI RAPIDE SI BEBE SANATOSI, FETELOR!!

DIANA, DOAMNE AJUTA SA FITI BINE AMANDOI, INDIFERENT CA NASTI ASTAZI SAU ALTADATA! SUNTEM ALATURI DE VOI!!

Olga 37+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ralu, 'neata! Si eu la umplut cescutza virtuala ( si cat i-am dus dorul cafelutei tale...)! Ma duc sa o prepar si p-aia reala si revin .

Poate pana atunci ies gagicile din butoaie, daca nu vor !

Roxanici, genial episodul! M-a inmpresionat sensibilitatea felina, ce sa zic?!?! Cam asa cred ca va reactiona si animalul meu ! Sa va traiasca puiul, e un scump!

Honey, cat de putin mai ai si tu....Sa ne anunti si pe noi de eventuale evenimente, pliz. Citim noi zuzele, dar se compara cu o galerie in direct?!?

Fac cafeaua si mai raspunz!

Olga 37+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

'Neatza!

Stela, Ursuleatza, Sovi,....ce-i cu voi, mai fetelor???
Haaaiiii, capul sus! In curand vom fi mamici!

Varuna si Naty, multumesc pentru info despre dr. Pop. E prima data cand merg la dumnealui. Acum stiu la ce sa ma astept. V-as mai intreba ceva:
Dr. cardiolog Deac, de care v-am zis ca l-am sunat si nu s-a putut pronunta la telefon, ca e in Tg. Mures, mi-a zis ca la urmatoarea eco sa il sun si sa il rog pe dr. sa vb cu el ca sa ii spuna exact ce vede. Credeti ca daca il rog frumos, Pop va accepta? Sau se va simti ofensat ca ii solicit sa ma ajute sa obtin inca o opinie???

Vio, din fericire atacuri de panica nu am avut, dar asa...ganduri...mai am si eu uneori si am apuca tristetzea si grijile....
De unde acum cateva luni eram foarte curajoasa si increzatoare ca eu nu ma voi stresa, ca nu voi face depresie, ca nu ma tem sa fac baita la copil (ca m-a intrebat bunica sotului ) .....de ceva vreme am diverse ganduri: Ce ma fac eu daca nu ma adaptez la noua viatza? Ca eu sunt o fire voluntara...nu accept usOr sa fac ceva ce imi este impus impotriva vointei mele (la servici insa....mai trebuie sa o fac si ma consolez cu... "nu semnez eu, asa ca i-o scriu cum vrea daca nu intelge de vb buna" ).
Si.....ma gandeam ca ce ma fac eu cand ma vor copliesi oboseala si va trebui sa fac fata unui program impus (nu vizionat serialul preferat cand e in program, nu somnic cand am chef.....si probabil ca multe-multe altele...)...daca imi revars frustrarea pe copil??? Daca nu voi fi calma? Dar apoi ma gandesc ca voi fi asa de absolut si iremediabil de indragostita de ea....incat nu am sa simt nimic din toate acestea...Fiindca de fapt inca de acum o iubesc enorm..numai ca uneori cred ca uit asta Cel mai bine simt acesata dragoste nesfarsita cand ma coplesesc grijile pentru sanatatea inimioarei ei.

Apoi.....mi se mai intampla sa ma gandesc cum voi face fata tensiunii aduse de durerea fizica: operatia in proces de vindecare, sani durerosi (chiar..sa zica o mamica cu experienta...se poate si fara dureri de sani?), lipsa de sex......adika terenul va fi propice pentru delansarea unei depresii de toata frumusetzea....Dar eu vreau sa o evit!!! Oare voi putea???
Eu sper sa se poata! Asa ca sa privesc si spre bilele albe:
Am un sot minunat care ma iubeste si pe care il iubesc, e rabdator cu copii si sigur se va implica foarte mult, am si socrii si parintii alturi de mine si ne iubesc enorm, ea va fi prima nepoata pentru toti, am o sora care abia o asteapta (de pe la mijlocul sarcinii imi tot zice ca nu mai are rabdare...)

Elara34+
vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

ROXANA

SIMONA

DIANA

Sa aveti nasteri usoare si puiuti papaciosi, frumosi si norocosi!!!

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si 33+Luca Razvan

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Eu tare ma tem ca m-am cam deochiat singura ieri..cand ma laudam ca ce bine o duc! Si nici nu am superstitii de-astea....

Numai ca nu prea imi explic...
Am facut o noapte alba...in care nu stiu daca m dorit 3 ore, ca am avut doar 3 reprize de somnic sinu stiu daca durat o ora una din ele...Imi roiau o groaza de ganduri in cap...Cele mai multe legate de ce mai am de facut/cumparat pentru venirea puiutzei.
Apoi...nu ma lasa bebelina sa stau prea mult nici pe o parte ..nici pe alta...Se foia de parca avea bazdaci..Si a inceput de aseara sa impinga asa de tare cu piciorusele in lateral..ca deja ma cam doare..si ma jeneaza...Pana acum imi era tare drag si puneam palma sa o simt mai bine..iar ea isi retragea piciorusul si mie imi parea rau...Aseara insa am jucat "care pe care"...ea impingea dinauntru..eu pe afara...cu blandetze dar ferm...
Pe spate nu am putut dormi ca ma lua cu rau..cred ca fac presiune pe vena cava...M-am tot foit si chinuit cu perne intre genunchi..., pe sub burtica...M-a dureau coastele, ligamentele uterului, genunchii..gambele...
Uffff greu s-au mai scurs orele... De la ora 7.00 l-am lasat singur pe sot ca nu mai rezistam in pat si ca macar el sa se odihneasca bine ca destul l-am chinuit...ca ma simtea foindu-ma...Si cu o noapte inainte el a lucrat...dormise ceva ore ieri ....dar oricum....

Am totusi o banuiala ca mi se trage de la o cafea bauta pe la ora 14.00..cam tarzior...Si cum eu nu am baut cam de vreo saptamana sau doua o cafea...Sper ac asta a fost si sa nu mai experimentez asa ceva...

Si iar .....m-a pus pe ganduri..ca de la 7.00, de cand m-am trezit am stranutat de vreo 10 ori cred si imi curge nasul... Sper sa nu ma ia vreo raceala! Din fericire alte semne nu am....Sper sa fie alte motive...vreo rinita usoara ceva...

Elara34+
vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Neata randunici si o saptamana grozava tuturor, dar in mod deosebit celor care vor deveni mamici cu acte in regula si bebe la purtator...

Ofer pupici dulci si sarutari de maini pentru crengutza noua!

Doar 8 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

mami_papatot +32 Honey Bunny

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput