Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(99)
Raspunsuri - Pagina 10
Simo27 spune:
Naty
,merci de grija ,dar doar de maine parasesc patul...si contrar meteorologilor e soare din belsug si chiar caldut!Si chiar daca nu vreau sa mai stau in pat,am vazut ca nu prea pot,ca ma dor toate oasele,si simt o apasare f mare...jos...asa ca,nu stiu zau cum m-oi plimba!
Simo,mamica lui DAVID,
,
38+ cu SAMUEL
AMR 14 ZILE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
bubu05 spune:

Clauuu, esti superba! Mai, ce semeni tu cu o colega de-a mea de la servici!! Foarte frumos burtoiul!
Vazut si Livi si Luny, frumoase-frumoase!
Cory, saru'mana! Pai de cand a terminat el facultatea, mereu amana licenta si uite ca a reusit! Ieri a venit la socrella cu lucrarea in mana si o sticla de sampanie, de era sa cada pe spate!
Nu-ti mai zic ca se inchina cu amandoua mainile cand a vazut programa pt. licenta, niste subiecte de acu' douaj' de ani, neactualizate
...si se mai mira de ce vin tineri absolventi sa se angajeze si nu stiu sa tina pixul in mana sau scriu "mi-au" legat, ca pisica
Aia de la facultate i-au propus sa vina la toamna sa tina niste cursuri
, daca are timp a zis ca se duce!
Mai, nene, ciorba mea si acum fierbe de zor, carnea de vitel s-a transformat in bou 
Afara e gerulet tare, am scos nasul putin pana la supermarket.
Oana
30+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Simo27 spune:
Fetelor,care sunteti luna 8 si luna 9 ati inceput sa va dati cu Garmastan?
Simo,mamica lui DAVID,
,
38+ cu SAMUEL
AMR 14 ZILE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
simonette spune:
Inca n-am recuperat din urma! Nu mai e timp!!! Mi-am schimbat insa semnatura! Iannis e langa mine, face nani! Nu mi-a facut greutati azi-noapte!
In schimb e greu sa te imparti la 2 seara la culcare mai ales! Tot inainte!!!
mami de
Luca si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
bubu05 spune:
Simonette, ce bebic cuminte ai tu, vezi? doarme noapte, papa la greu, bravo! Incet, incet o sa va adaptati si la program si la viata in 4 
Simo, pai tu poti sa incepi sa te dai cu crema, eu inca nu mi-am cumparat...
Oana
30+ cu bb Stefan
si
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
luny spune:
bubu
!
simonette, ce dragutz sa te vedem p-aici! pupici si tie si lui bebe Ianis cel scump!

Eu nu am Garmastan!!! nu se gaseste deloc!!
LUNY
,
in 36+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!
simonette spune:
q

Am terminat de citit capitolul 94! Sunteti toate niste sufleteeee! Sa stiti ca nu am putut sa raspund la tel...si nici sa vb, cu tot cu epidurala ultima parte a travaliului a fost de neimaginat fiindca epidurala nu si-a mai facut efectul
asa ca de aceea a fost liniste din partea mea...iertare!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
BB2
simonette spune:

Fetelor, eu n-am plans in timpul travaliului (nu cu lacrimi), intr-adevar ale mele erau acele "urlete", dar n-am scos o lacrima! Insa citind acumpostarea Roxanei, in care descria ce a vb cu mine la tel m-a luat un plans...parca abia acum realizez ce a foat! Nu credeam ca apuc sa-mi vad copilasul! Tensiunea inaintea expulziei a fost 17 cu 8....si am vazut moartea in fata ochilor cand scroafa aia de moasa s-a suit pe mine cu coatele.... Restul vi-l spun cand o sa incropesc povestea nasterii! Va
cu mult drag si va iubesc! Continui lectura maine!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
BB2
luny spune:
offf, Simonette, chestia asta cu apasatul pe burtaaa...ce mi-era teama si groaza de asta, ce mi-e si mai si acum...
LUNY
,
in 36+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Simonette, imi pare rau ca a durut tare la final...si mie mi-a apasat moasa cu cotul, de fapt cu antebratul si m-a durut si pe mine, dar n-a fost atat de rau...sau oi fi uitat eu 
In sfarsit s-a facut ciorbita, a iesit buna-buna!
Cred ca ma duc sa stau in patut, vad ca nu prea mai e nimeni pe-aici...
Oana
30+ cu bb Stefan
si
Bubu mic
Iubirea mea
Poze