Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Roxxy, da, asa e, se vede ca sunt facute cu cap. Si bebelusha mea e tare incantata, chiuie si vorbeste si cate o jumade ora in centrul de joaca.

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelone77 spune:

Buna Anca!! Ce ati mai facut voi??

Bianca- nu stiu ce sa zic...Eu nu sunt adepta indoparii cu tot felul de prostii...Daca bebele are probl da-i , daca nu, nu-i da.
Bebelina mea facea caca rar si i-am dat debridat citeva zile . Acum si-a mai revenit si nu ii mai dau. Ii dau doar Bonisan ptr colici (care nu e considerat medicament) si atit.

Roxxy- si eu vreau sa iau un centru de activitate, numai ca mi-a cam pierit cheful cind am auzit de la prietene cu bebei mai mari care au luat centru de activ si bebeii au fost atrasi de el numai 1 luna-2. Pe urma nu mai vor... Si costa 2 milioane....

Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)

http://community.webshots.com/user/nelone77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Noi suntem bine,mancam si dormim f bine si acum ne jucam un pic.
De unde ati luat centrul d joaca?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

eu am luat de la www. bebelusultau. com parca. Am luat Tiny love ”loveste si canta”. Nu stiu cat ii place Sophiei dar noua ne place foarte tare...

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

quote:
Originally posted by popbianca

Am o intrebare:ati folosit careva dintre voi pentu copii Biotics,are oare ceva dac ii dau un pliculet pe saptamana?Dupa ce i-am dat 1lg.suc mere a facut diaree si atunci i-am dat 3 zile la rand.Oare are ceva efecte nedorite?In prospect scie ca "nu se cunosc",dar cine stie??

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)

Sora mea i-a dat nepotelului meu Bioctis,(dc nu ma insel sunt facute de Ozone)cand avea 4-5luni a urmat un trat.cu antibiotic si med.i-a prescris si aceste pliculete,nu a avut nici o reactie adversa.Acum nush ce sa zic,tu decizi daca ii dai sau nu.
Si Iustin a avut prob.cu diareea si a treb sa-i schimb laptele, i-am dat saruri de rehidratare de la Humana(tot asa pliculete care se dizv.in ceai,apa....)insa la noi devenise cronica deja.
Multa sanatate bebelinei!

POZE

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

buna

Mamici dragi va multumesc la toate pt. raspunsuri.Nu intrerup laptele de la san. Nu se pune problema ca nu se satura..ca oricum primeste si completare atat cat cere..insa cam 80% din cantitatea de lapte consumata in 24 de ore este de la san...deci supliment cam putin..iar desteapta de dr. a tras concluzia ca nu este suficient de hranitor laptele meu. Eu mai astept macar o luna sa vad cum merge..
asa ea pare f. multumita ( noaptea doarme cate 10 ore) iar ziua rade si gangureste mai tot timpul.

Ralucis, pt Sabina ca implineste azi 3 lunisoare!
si noi vrem bebe 3 ..peste vreo 2 ani ne apucam de treaba!

Mamici care va mai doriti bebe..nu stati pe ganduri..este foarte frumos cu 2 ..iar dragostea de mama nu se injumatateste ci se inmulteste!

si o zi frumoasa!

Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Nela, asa e, ai dreptate, nu e ieftin deloc (mai ales ca daca te gandesti nu e mare scula: un fel de patura cu 2 bare deasupra si jucarii atarnate), insa cand l-am vazut cat e de vesel am zis ca face toti banii. Si de balansoar s-a plictisit dupa 2 saptamani, insa nu l-am mai pus vreo 2 zile si pe urma cand l-am asezat in el a fost la fel de vesel ca la inceput. E normal sa se plictiseasca si ei dupa ce vad acelasi lucru mai mult timp .

quote:
Originally posted by nelone77

Buna Anca!! Ce ati mai facut voi??

Bianca- nu stiu ce sa zic...Eu nu sunt adepta indoparii cu tot felul de prostii...Daca bebele are probl da-i , daca nu, nu-i da.
Bebelina mea facea caca rar si i-am dat debridat citeva zile . Acum si-a mai revenit si nu ii mai dau. Ii dau doar Bonisan ptr colici (care nu e considerat medicament) si atit.

Roxxy- si eu vreau sa iau un centru de activitate, numai ca mi-a cam pierit cheful cind am auzit de la prietene cu bebei mai mari care au luat centru de activ si bebeii au fost atrasi de el numai 1 luna-2. Pe urma nu mai vor... Si costa 2 milioane....

Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)

http://community.webshots.com/user/nelone77

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by popbianca

Buna ziua !Nu de mult timp a plecat dr.pediatra de la noi care a constatat ca Ana mea e fff bine(5380 gr de la 2800) ,ca doarme de la 23-24 pana la 08-09 fara masa si asta e de vis (ca reusesc sa dorm toata noaptea)singura problema e ca ea mai are doar 4 mese pe zi(la 09, la 13,18,si pe la 22-23 dupa baita);acum trebuie sa incerc sa bag si a-5-a daca reusesc ,daca nu ,asta e!Precizez ca ea maninca doar la sticluta ,mixt.Am discutat cu pediatra despre Rotarix si Prenevar si mi-a recomandat cu caldura sa le facem.Pt. Rotarix am inteles ca se poate face oricand iar despre Prenevar trebuie sa se intereseze pt. ca acsta se face in 3 doze si e mai complicat;si toate astea costa cateva sute de lei bune. In alta ordine de idei, la virsta de trei luni mai dati bebeilor siropuri de colici ?

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)

rotarix se administreaza prima doza pana la 16 sapt sau 3 luni, iar a 2-a pana la 24 sapt - asa scrie in prospect, asa mi-a rec si pediatra, noi am luat prima doza, nu au fost reactii adverse, decat schimbarea culorii scaunului; urmat doza o data cu vaccinul de 4 luni.
sirop anticolici i-am dat din prima sapt de viata...a fost f mare nevoie de el.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

Mergi la inceput

Amy, multumesc mult. Stii cum reusesc? Imi fixez un fel de obiective. Acum 4 ani mi-am spus ca in 2-3 ani voi avea un copil si auzisem eu ca e bine sa te lasi cu mai mult timp inainte de sarcina ca sa se curete plamanii si organismul de nicotina aia.
Cu dieta, m-am gandit ca am botezul pe 8 martie si ca trebuie sa arata bine pt poze ca sa ma vada fie-meu cand creste mare . Si m-am gandit ca am niste bluze si pantaloni super de primavara si mi-era dor sa le port . Nu pot sa spun ca sunt o persoana extraordinar de ambitioasa, fara falsa modestie. ca poate pana acum as fi ajuns si eu intr-o functie de management .

quote:
Originally posted by Amy26

Aralia,Lala,multumesc pt.rasp.
Roxxy,felicitari pentru faptul ca ai reusit sa te lasi de fumat;se vede ca esti f.ambitioasa,ma ref. si la dieta pe care o urmezi.Eu nu reusesc nici una nici alta.

Aseara am reusit sa cumpar si eu renumitul wrap;odata cu el am primit si cateva instructiuni de fol. si dupa cateva incercari lipsite de succes(ma infasuram total aiurea cu el)
am reusit sa-l ``montez``.
La prima vedere mi se pare ok;nu l-am pus pe bb in el pt.ca treb
sa-l spal,insa abia astept sa-i fac proba.

POZE

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Noi l-am cumparat dintr-un magazin Miniblu si a costat 2 milioane. Daca te intereseaza merg sa ma uit pe cutie cum se numeste. Oricum e super colorat, are oglinda, niste cantecele f frumoase si vreo 6 jucarii atarnate la fel de colorate: broscuta, bondari, zornaitoare.

quote:
Originally posted by ancadragoman

Noi suntem bine,mancam si dormim f bine si acum ne jucam un pic.
De unde ati luat centrul d joaca?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput