Aspirante optimiste > 20 Ani ( 266 )

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

ce liniste e....

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

quote:
Originally posted by arinaa

anidaz poate luna asta e cu noroc...

ca mi-am adus aminte hai sa va povestesc cum s-a nascut primul meu finutz(am 4 baietei botezati).Fina mamei de cununie nu a avut nici o sarcina pana la 46 de ani(si abandonase de mult ideea ca va putea avea vreun copil desi a incercat in tineretele ei nu stiu cate metode si naturiste si preoti si prin medici ,ce nu a facut biata femeie) cand ...hop ca nu i-au mai venit rusii ,o luna ,doua...si avea si stari de rau(specifice unei sarcini ,mai putin greturi)s-a dus la dr. care a anuntat-o senin ca a intrat la menopauza ...plinutza fiind nu s-a alarmat ca a luat in gerutate ,pt ca auzise ca asa e normal la menopauza, dar pe la 3 luni de la intarziere a schimbat medicul ca sa mai consulte o parere,...si SURPRIZA ...la 6 luni de la data care i-a fost confirmata sarcina a nascut o mandrete de baiat ,sanatos si super istetel ...acum finul meu e in clasa a 2 si desi invatatoarea in prima zi de scoala (in cls 1) a crezut ca a venit andrei cu bunica la scoala,e cel mai bun din clasa si nanutza il adora mai ales cand imi zice"nana te iubesc" .Parintii mei m-au rugat sa il botez eu ,pt ca desi sunt finii lor de cununie au zis ca macar nana sa fie tinerica

http://tt.lilypie.com/Lg7Ap2.png

Chiar o poveste frumoasa...ne confirma realitatea ca minunile se intampla...

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Si eu stiu o poveste din asta frumoasa cu o vecina de-a parintilor mei (fata unor prieteni de familie) care anul trecut in iulie la 39 de ani a ramas pentru prima data insarcinata. Dupa ce toata lumea i-a spus ca nu poate face copii...deci... si doctorii se pot insela iar DUmenzeu mai poate face minuni.

marynikule ce faci?

Alexa imi pare rau pt Z1, da sa sti ca februarie si martie sunt mai propice de facut tripleti

claudela

POZNICI CU NOI

10+

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Oana

V.I.S.U.L. unei nopti de primavara
noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Hai ca ne inmultim usor usor.

oana iesi de dupa canapea ca racesti

POZNICI CU NOI

10+

EL NINO

Mergi la inceput

ce fac fetele mele dragi?

eu astept ciclonu

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

An vrut si eu sa testez cum e dupa canapea...
Ce fac fetele noastre scumpe?pup]

Moni, pup mamica...

Marynikule, ce face fata?

la toate toate fetele...

Oana

V.I.S.U.L. unei nopti de primavara
noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Pe unde ati umblat fetelor?N-ati dat nici un semn tot uichendul...
Noroc cu mine ca am tinut subiectul aspirantelor fierbinte...

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank24 spune:

Buna fetele!Sper sa ma primiti si pe mine aici la voi si poate ma ajutati si pe mine cu un sfat.Sunt si eu aspiranta la titlul de incerc cam de 3 luni si....nimik.Cam acum 5 ani am facut un chiuretaj,dupa care eu si sotul ne-am ferit cu "calendarul" si nu am mai ramas.Ne-am hotarat ca a venit timpul sa avem si noi un BB si ma asteptam sa raman din prima dupa atat de mult timp....dar nimik.luna asta am lucrat mai intens, am eu niste simptome, niste greturi..dar credca e mai mult ca le gandesc eu.Spuneti-mi si mie e posibil sa raman mai greu de la acel chiuretaj sau faptul ca m-am ferit asa mult timp poate sa ma afecteze acum?ms pe curand

http://tt.lilypie.com/XYs4p2.png
ank24

http://tt.lilypie.com/XYs4p2.png
ank24

Mergi la inceput

si cum e dupa canapeaaaa ?
ti a placut ??

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput