Mamici de iulie august 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 8
danangie spune:
SIBYLLE d-ne fereste, nu am de ce sa te urasc. Cand spuneam ca nu o pot judeca, e ca intr-adevar nu ii pot zice cum iti permiti sa spui asa ceva , cum poti sa te joci cu viata copilului tau si multe altele stii tu......adica nu pot sa o trag la raspundere sa-i cer socoteala. Atat. Intrebarea aia ca de ce d-ne da copii acelora care nu ii vor nu stiu daca e chiar o judecata...adica imi vine spontanee intrebarea asta.....stiu ca raspuns nu voi primi....dar.....destinul asta dur pe mine uneori ma uimeste. Sa stii ca nu m-am suparat. 
mult asteptat
Chuny spune:
Dana, eu sunt de acord cu tine ca viata le da copii si celor care nu merita. Din pacate!
Mama mea nici nu m-a vrut, nici nu m-a meritat. Dar eu supravietuit tuturor piedicilor puse de ea in mod constient sau inconstient. Si am supravietuit fiindca am avut mare noroc.
Sibylle saptamana 22 
Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir
lcazangiu spune:
Sibylle imi pare rau sa aud asta, vroiam sa-ti spun ca ti-am citit povestea nasterii, a fost foarte faina, sper ca de data asta sa-ti fie si mai usor:)
Lori
21+
Didi81 spune:
Mi-am facut si eu programare pt eco morfo la Iosup, la Fortis pe 21 martie
. De-abia astept sa treaca timpul pana atunci; sunt destul de ingrijorata de treaba cu placenta joasa (doctorul meu spusese ceva ca e chiar la capatul colului), sper din tot sufletul sa se ridice pana la eco morfo, mai ales ca am citit fel de fel de chestii nasoale depsre placenta joasa
. Cred ca ar trebuii sa stau cat mai departe de net ca mai mult imi fac sange rau, dar nu prea am cum sa stau departe.
Didi
18+ 
danangie spune:
SIBYLLE imi pare rau sa aud asa ceva. Acum ce raport ai cu mama ta? Daca nu sunt prea directa....daca te deranjeaza intrebarea nu-i nevoie sa-mi raspunzi. 
mult asteptat
AnnaBaby spune:
Buna ziua la toate burticile!
Sa aveti o saptamana f buna si sa speram ca vine odata primavara asta!
Boticelina felicitari pt gargarita cu fundita! sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea!
Bubuleana stai linistita nu esti singura care are cam multe kg luate - si eu am 7kg in plus la 18+ asa ca asta este. Toata lumea imi spune ca nu se vede nimic in afara de burtica dar cantarul nu ma minte. Mi-am propus sa nu ma mai urc in fiecare dimineata pe cantar ci sa fac lucrul asta saptamanal, cica asa e recomandat. Sa vedem diferenta pana saptamana viitoare. Sper sa nu ma sperii prea tare.
Anna
18+ cu
Maria
AMR 22
vinebarza
bebe
poze
boticelina spune:
Sibylle, eu iti stiu povestea, am citit-o mai demult pe forum si, ti-am mai zis, te admir nespus pentru cat ai suferit si ai avut de infruntat in viata. Chiar m-am gandit ca mama ta pur si simplu nu te merita. 
Am vrut si eu sa-i raspund fetei, si eu voi fi mama singura, in conditii destul de asemanatoare cu ale ei, dar nu mi-a trecut o clipa prin cap sa renunt la bebelon. Si mi-a placut ce i-ai zis, si cam cred ca asta era substratul. Bine ca s-a razgandit
Monica
18+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy 
"If you are unware of your choices, then you have none"
vias spune:
buna burtici,
ce mai faceti???...eu sunt la servici...dar este luni..stiti voi ca lunea nici iarba nu creste....am avut parte de un we plictisitor in care am stat in pat am dormit, m-am uitat la tv si am mancat...nimic special..
...ieri mi-am simtit gaza cum misca..si azi am simtit bebelusul meu dulcic si scump...asa imi place cand simt puiul meu..
...eu dupa ce luasem 7 kg acum am slabit 3...yupiiiiiiiiiiii...macar suferinta a facut si ea ceva bine...dar pot revenii oricand la 7 Kg...poate si mai mult....important este nu cate luam acum in timpul sarcinii...ci cata ambitie avem dupa..ca sa dam jos...
...teama mea cea mare ....sunt dintii...nu vreau sa pierd niciunul...sunt ai mei si tin la ei...eu cred ca o sa mai consult si un alt medic sa-mi spuna exact ce trebuie sa fac pt asta....
Va pup,
Cami
pustai
boticelina spune:
Fetelor, ce va mai invidiez io cu kilogramele alea! Uite io desi maninc ca un purcel am mai slabit un kg
Am slabit 10 kile de cand am ramas gravi... Singurul lucru care ma linisteste e ca garga creste bine. Va rog io, nu mai plingeti ca va ingrasati ca asa e normal si bine, le veti da jos dupa nastere. Iar fetele care asteapta bb2, nici nu mai vorbesc. Cumnata mea e slaba bat pt ca aleraga in 7 directii si nu apuca sa manance decat ce nu termina copii din farfurie, deci nu va bateti capul!
Anna multumim de felicitari!
Camy, asa da, asta da tonus! Foarte bine ca ai lenevit. Si io simt ca iti faci probleme prea mari vis-a-vis de sotul tau, o sa fie bine, o sa vezi! N-o sa divortati si nici n-o sa va mai certati.
Monica
18+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy 
"If you are unware of your choices, then you have none"
Tecky spune:
Fetelor am si eu o mare nelamurire:concediul medical se plateste 75% sau 85% din salariul net sau brut?