Mamici de iulie august 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

SUN,multumesc pt link.am intrat si am vazut pozele noi.
sunteti tare frumoase si cand spun asta n o fac din politete.SUN,esti o dulceata de fata,iar cercelul si tatuajul mi au adus aminte de adolescenta mea cam tulbure,ce i drept...ti ai scos tatuajul?

TURTURICA,asa cum a spus si sun,esti foarte luminoasa...

FLO,semeni cu o papusica iar bebe alex in costumul de mos e adorabil,iti vine sa l papi!!

ATB,esti foarte sexi!
TECKY,mi a placut f mult poza in rochie de mireasa,esti atat de frumoasa!!

asa cum a spus si ALINA MARIA,odiseea noastra e formata din mamici foarte frumoase,cu exceptia mea,desigur...poate zilele astea o sa ii dau cuiva sa mi faca pe suport cd pozele de la nunta,sa vedeti cum aratam atunci si cat m am schimbat,din pacate...

DANA,imi pare rau ca te plictisesti...dar o sa fie ultimele momente,cand va veni bebe nu vei mai stii ce i aia plictiseala...eu la sarcina cu cris de la 18 saptamani am stat numai in pat,atunci nu aveam nici net, a fost cumplit...numaram orele pana venea sotul de la serviciu...si nici altceva prin casa nu faceam de frica sa nu pierd sarcina...dar iata ce repede am uitat...

NATI,esti in gandurile mele...asteptam sa ne dai vesti bune...

fetelor,va urez noapte buna si o saptamana cat mai buna!

22+cu bebe codrin si mami de cristian

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

m-am intors de la mama...unde logic ca am mancat..
multzumesc pt atatea complimente
despre vopsit eu v-am spus mereu ca este voie:eu am salon si shtiu ce spun..iar eu am si acordul din partea a 2 doctori...dr mea zice:"sarcina e o stare,nu o boala",e foarte flexibila,am voie sa: fumez 2-3 tigari/zi,beau o cafea,sa ma dau cu crema anticelulitica,sa fac fufu,sa pap orice,sa nu beau mai mult de un pahar de bere,sa ma vopsesc,sa fac sport...viata ,nu gluma!!!
cu tigarile eu oscilez ba nu fumez o sapt,ba fumez o tigara pe zi,ba fumez 6..de obicei fumez cand se tensioneaza atmosfera la salon,ca sa nu ma enervez ma cufund intr-o tigara..ideea e ca am citit n articole despre fumat si am aflat urmatoarele:pana la varsta sarcinii de 4 luni nu afecteaza fatul,nicotina din corp se elimina complet dupa 10ani de nefumat,de fapt cel mai rau ii face monoxidul si gudronul,nu nicotina, la fat..o tigara normala contine :
8mg gudron
0.7mg nicotina
10mg monoxid de carbon
asta in medie
iar eu fumez o tigara ce contine:
1mg gudron
0.1mg nicotina
2mg monoxid de carbon
concluzia ar fi ca la 5 tigari de ale mele fumate pe zi se poate considera ca fumez 1 normala
nu ca asta ar fi o scuza...dar de la 1 pachet pe zi de o tigara medie..am scazut drastic
si cum va spuneam am sapt in care nu fumez,iar apoi ma enervez si mai bag o tigara..iar la mine in salon se fumeaza,nu gluma
iar: FUMATUL PASIV DAUNEAZA MAI MULT DECAT CEL ACTIV
ar fii bine sa-mi impun sa nu mai fumez si gata,dar se pare ca sunt slaba de inger

Ana-Maria22+
am oMARIA!!!AMR 18sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Abia am ajuns si noi acasa de ptin timp am pus fata la somn si am depsachetat toate celea.
Am cumparat cam de toate: pantaloni si bluza pt mine, costum pt Flo, rochie de scos din biserica pt botez pt finutza, papucei ciorapei si body tot pt biserica, apoi oo rochitica roz cu buline pt a doua zi cand ii facem baitza si niste papucei de piele albi cu roz tot pt atunci, i-am luat si la fata ciorapei ca nu avea si o buburuza de impins cu lumini si un tir cu trei masinutze care canta si face zgomote, ea rochita are de la ziua ei de un an inca ii vine si e f faina o bluzita ii mai trebuie si papucei de ocazie.
Am pus poze pe picasa cu ce am cumparat plus trei poze cu mine in tinuta de bal, va rog sa nu radeti de cat is de rotunda, Anaxena tu daca te mai plangi cum arati te bat serios vb, tu esti super sexoasa pe langa mine. Nu va uitati la fata mea ca eram f obosita deci am o mutra de leguma in poze. Pantalonii si bluza is ambele de la new look si pantalonii is special de gravide elastici si f comozi bluza e normala dar am luat-o mai mare cu vreo doua nr de cat port eu de obicei sa imi incapa sanii si burta in ea.
Cam atata pt seara asta am frunzarit asa ce ati scris merg la nani ca nu mai pot efectiv cad pe jos de somn si oboseala. Revin maine dim cu fortze proaspete.

PS Mona sa vezi pozele intra la: http://picasaweb.google.com parola si userul le stii.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Multumesc mult Monalac de compliment.
Turturica mi-au placut mult pozele cu tine,mai ales cea cu ochelari.
Mada foarte frumoase hainutele pe care le-ai cumparat si pantalonii si bluzita iti vin de minune si pantofiorii sunt pe gustul meu.
Noapte buna gravidutelor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Fetele nu v-am parasit da va dati seama ca l-am pus pe sotz sa ma plimbe Suntem asa incantati. Mona sa stii ca ne gandisem si noi la Matiz anu trecut da pt ca au oprit producerea lor am zis ca mai asteptam si poate ne luam ceva mai mare. Nici o grija ca si aia e buna, mai ales cand ai urgente in deplasare. Cel mai nasol e sa te milogesti de cineva sa te ajute.
Narcisa am uitat sa-ti raspund cu muzica. Bebe aude cam din sapt 16.
Dana si io urmaresc cu disperare fiecare semn de sarcina. Is asa incantata ca mi-a aparut linea negra. Si sa vezi cum merg, zici ca maine nasc Bine, ma doare si spatele dar tot imi place sa ma legan ca o gravida.
Ia ziceti unde citesc si io subiectu cu intreruperea ca m-ati facut curioase.
Anka am si io o problema asemanatoare la munca. Sefa e o draguta, anu trecut inainte sa pierd sarcina mi-a zis ca-mi mareste salariu ca sa iau mai mult in prenatal. Dar ea e foarte ocupata si mai tot timpu plecata. Asa ca a lasat un pulifrici de coleg responsabil care acu se crede buricu pamantului si tot pufaie la invoiri. E singuru barbat intre 4 fete si face pe nebunu, mai ales ca si colegele s-au tot confruntat cu gripe in ultimul timp. Cik ar trebui sa mai angajam si alti barbati ca cu noi se duce firma de rapa Am si zic ca daca ma mai freaca mult la cap ii zic vreo 2 si-i pun ordonanta in fata sa vada ca am dreptu la ore libere pt consultatii. Si mai fac si cerere de reducere a programului de munca. Sa vedem ce mai latra.
Pana una alta is in medical si vad ca nu prea se opresc contractiile desi is pe tratament. Vedem miercuri ce se intampla, sa speram ca nu ma interneaza.

bujo 18+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

MADA,esti o dulce ca mi ai pus linkul....nu stiu unde te vezi grasa ca arati f bine si nici burta nu o ai prea mare.iar hainele sunt f finute si cred ca le poti purta si dupa ce nu mai esti gravida,ca nu mi se par neaparat de gravida.
hainutele finutei tale sunt de printesa,f frumoase!

BUJO,ce au ma frate sefii astia?ar cam tb sa i arati legea,ca sa nu mai comenteze...cat despre contractii,nasol ca nu ti trec.ce tratament iei?poate ar tb sa stai mai mult in pat cateva zile,fara sa faci chiar nimic,sa vezi cum te simti dupa aia...

mi e cam foame..mi am facut si eu cartofi prajiti dar s au cam ars...

22+cu bebe codrin si mami de cris

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

mona, nu stiu de ce ai asa lipsa de incredere in tine, zau. Eu ti-am vazut pozele si nu mi se pare ca esti asa de mare si grasa cum zici mereu. Mie mi se pare ca arati bine, in plus se vede din pozele cu cris ca e lumina ochilor tai.
mada, foarte misto hainele, imi place garderoba ta. Vad ca porti pantaloni din astia la moda, am inteles ca acuma se poarta iar din astia cu croi drept cum ii ai tu. Iar tu arati foarte bine. Cred c-ati dat o gramada de bani pe haninutele de botez, par tare fine.
tecky, mereu am vrut sa-ti spun ca te-am admirat in poze, esti tare frumoasa si ai un par incredibil de frumos. Mi-a placut mult poza in care dansai cu sotul tau.
De fapt ce mai, c-am vazut toate albumele, sintem (remarcati modestia ) un grup de gravidute-mamici beton.
bujo, sa stapiniti sanatosi masina, ca eu n-am apucat sa-ti zic. Ha, ce m-ai distrat cu leganatul de gravide, si eu scot burta-n fata cit apuc, sa se vaza c-am ceva acolo.
Mai ales cind am pofta de ceva si trebe sa ma rog de barbatu-mio, imi imping burta-n fata si-i zic numai: bebe Dau si eu vina pe asta micu', ca daca nu profit acuma, apoi cind? Desi sotul meu e-oricum un dulce si-un scump care ma rasfata mereu si-acuma stau singura fara el 5 zile. Ooooooffff!
gata, acuma chiar plec la culcare. Noapte buna.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

Mada scuze pt aseara, m-a luat iubi la o mega bataie cu perne si mi-a inchis si laptoapa! Mi-ai zis sa fiu sincera asa ca-ti spun: imi place! Serios, imi place cum arati in hainutzele pt botez, imi plac hainutele finutei, pantofiorii...imi plac toate! Iar tu ai o fatza de copil, zaaauuu!

Mona ce hazlie esti...ia, pune te rog poze de cand zici tu ca erai slaba, ca sa ne dam cu parerea. Atata te pui tu in umbra, ce n-am vazut! Da, ok, imi plac femeile frumoase, armonioase DAR daca ar conta doar asta....Tu esti o femeie puternica si hotarata si o mamica de exceptie! Si esti chiar simpatica, zau! Nu toate suntem miss univers si nici nu e cazul! Insa fiecare in parte suntem speciale si frumoase...depinde cat de profund poti sa privesti!
Ahh, tatuajele n-au fost permanente...erau din cele care se duc singure dupa o luna!Acum insa m-as duce iar sa-mi pun cercelul in nas..da' ma mai gandesc!

Turturicu, zau ca asa am simtit la "prima mana". Acuma, sa fie orice, numai sa fie sanatos! Restul sunt detalii! Ce ma bucur...si diseara o sa scrii, asta e bine!:)

Cuscra Bujo stai tu fix in mijlocul patului, cu o carte in mana, cu o telecomanda de teve si gata! Trebuie sa se opreasca si contractiile! Pup fata!

Dana ce ciudati si italienii astia...sa fluiere daca vad o femeie (insarcinata, de altfel) singura pe strada! Huh! Sper ca aseara ai putut dormi!

Dr Anca scuza-ma, ieri eram tampita si nu te-am felicitat pt Sara! Sa va traiasca!

Adriana si celelalte fete care mergeti azi la echo: bafta si va asteptam numai cu vesti bune!

Eu azi cred ca am party la birou...stiu sigur insa ca am foarte mult de alergat cu iubi, pt casuta! Dar o facem cu placere si drag! Asa ca ne auzim pe seara, cand om ajunge si noi la garson!

Va pup si va doresc o saptamana minunata, plina de vesti bune!(Vickyyy?)

p.s. Haideti sa incepem saptamana cu gandul la bebe de Nati, sunt convinsa ca toate gandurile noastre pozitive il vor ajuta si pe el dar si pe Nati a noastra!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

buna dimineata burtici!

Multumesc tuturor care ne-au felicitat, sunt tare fericita, de fapt sunt chiar cu capu-n traista de 2 zile. Ieri am plecat in vizita si m-a pocnit sa-mi schimb poseta, si binenteles ca mi-am uitat cheile de la casa in cealalta poseta, iar usa mea se inchide cand o tragi dupa tine, deci a trebuit sa fac si excursii pentru recuperat chei de rezerva, deci sa ma duc la ai mei la moshie, si cara-te cu microbuze, prin frigalaul ala... Ce mai, am un neuron si ala abulic

Dar am terminat pulovarasul!!! azi doar trebuie sa inchei manecile si sa montez fermoarul si gata. Abia astept sa va pun poze. Si-am mai cumparat niste sculuri dintr-un material genial, ceva flocos, fucsia, din care voi face un cardigan, ce mai, m-a lovit rau tricotatul!

Fetelor, si cat am stat la ai mei la mosie, am cotrobait subtil printre hainutele adunate cu sarg de mama, io am o comoara acolo! Nu stiu de ce ma mai uit la hainute in magazin!

Bujo sa stapaniti sanatosi rotzile, s-o conduceti bucurosi si fara incidente. Sper sa se opreasca contractiile

Turturelu, vazut poze, m-am indogostit, chiar ca esti luminoasa si-o frumoasa Mie-mi place la nebunie poza unde esti cu sotul tau si cu o bunica, asa o atitudine protectoare are bunica, cum va tine ea pe amandoi aproape

Nati tin pumnii pentru bebe. (Si io inclin sa cred ca e baietel)

Ma duc sa ma uit la poze

Monica 18+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Mada ce frumoase sunt hainutzele... Asa ceva imi doresc si eu pentru botezul gargaritzei, dar la noi n-am vazut

Madautzule, si, te rog si io, cand ai tu timp, trece si la mine caruciorul roz si numele gargaritzei, doamne, sunt asa de incantata

Monica 18+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput