Nasterea Iuliei

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mirela, m-a intristat tare sa aud asta despre tine...Doamne ajuta ca de data asta sa nu mai aveti nici un fel de probleme!

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Desi cunosc bine povestea,lacrimez din nou,citind,Naty draga si te admir pentru curajul impresionant de care ai dat dovada si de credinta ta mare care te-a ajutat enorm cand simteai ca totul e pierdut.Domnul e mare,ii incearca pe oamenii placuti Lui,pentru a le da si mai multa putere si credinta,dar este totodata si induiosator si are grija de ei.Doamne ajuta-i in continuare micutei Iulia sa ajunga cat mai repede acasa,pentru ca,semanand cu mamica ei luptatoare,face deja progrese si lupta la randul ei sa ajunga cat mai curand acasa langa mamica si taticul ei ce o adora.Sigur Domnul va iubeste multt!

Stela,colega de suferinta,dar care nu a trecut nici pe sfert prin ceea ce ai putut trece tu,mamico eroina.

Stela 30+Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Naty, povestea ta o voi pastra bine, pentru ca in momentele de descurajare s-o recitesc si sa ma imbarbateze gandul ca intr-adevar Dumnezeu face minuni si ca nici un sacrificiu nu-i destul pentru puiutii nostri!Iti doresc multa fericire alaturi de Iulia ta!

Cristina 30+
http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

Am doua nasteri premature "la activ" si stiu foarte bine prin ce ai trecut...stiu ce inseamna sa lupti cu fiercare gram, pentru fiecare cuvant bun si fiecare speranta de bine venita din partea medicilor si a asistentelor...stiu ce insemana sa te mulgi la 3 ore pentru ca sa nu pierzi laptele...am simtit si simt tot ceea ce ai simtit si tu... de emotii ... de fericire ca am trecut cu bine peste tot ceea ce a fost greu...
VA DORESC TOT BINELE DIN LUME SA RECUPERATI CAT MAI REPEDE FIECARE GRAM , CM SI ABILITATE...SA VA DEA DUMNEZEU MULT NOROC IN VIATA!!!

PS. scuze daca nu am fost foarte coerenta in exprimare...m-a emotionat foarte tare povestea...

mama de 2 bbei prematuri ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Dumnezeu sa va aibe in paza,pe tine Naty si pe comoara ta Iulia.

Sunteti doua invingatoare,multa sanatate si recuperare rapida.

Felicitari mamico!

Ada

Mergi la inceput