Unde mergem cu doi copii mici la munte

Unde mergem cu doi copii mici la munte | Autor: ralucis

Link direct la acest mesaj

Salut! As vrea sa merg cu cele doua fetite ale mele la munte pana nu se topeste zapada, dar nu stiu exact unde as putea gasi cazare care sa ne convina atat dpdv al pretului, dar si al dotarilor, tinand cont ca fetele au 1 an si 8 luni si 3 luni. Poate ma puteti ajuta cu un sfat, multumesc! Probabil ca zona voi alege Valea Prahovei ca nu e asa departe de Bucuresti si sotul zice sa fie aproape si de un spital, daca se intampla ceva rau, Doamne-fereste.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Daca zici de Valea Prahovei, eu iti recomand Predeal, aici: http://www.hotel-roua.ro/ro/
Prima data am fost acolo cu fetita cand avea 3 luni, in 2006, apoi am revenit iarna asta. De fiecare data am luat apartament, si am stat si in vila cu receptie/restaurant, si in Vila Mica (o sa vei pe site ca au trei cladiri). Au loc de joaca, au scaun de masa pentru copii in restaurant, camerele sunt spatioase, e curat si raportul calitate/pret mi se pare ok. Zic asta cu pretul pentru ca din pacate la preturi mai mari am avut surprize extrem de neplacute pe V. Prahovei...
Dar grabiti-va ca vine primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

ralucis, scuza-ma ca intru peste subiectul tau, dar nu as deschide altul.
Ma intereseaza si pe mine informatii despre o satiune montana, aproape de ORADEA.
Sotul are concediul la sf luniii martie, si ne-am hotarat sa mergem cu fetele la munte, si avand in vedere ca sunt mici, as vrea mai aproape de casa.
Orice oferta ar fi binevenita!

Mergi la inceput