Berceni
Raspunsuri - Pagina 5
ancadragoman spune:
Hai ca vin si eu ,tot din Berceni si desi umblu de ceva vreme pe aici nu am stiut de subiect
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
L5845 spune:
Buna ziua !
Ma primiti si pe mine aici? Stau si eu in Berceni, mai exact vis-a-vis de Spitalul Bagdasar, pe Stanjeneilor.
Am gasit si eu azi topicul si ma bucur ca sunt mai multe fete din zona.
Sa aveti o zi frumoasa !
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
emilia_m spune:
Buna,
Si eu sunt din Berceni: mama sta langa Piata Progresu, eu la Luica.
Emilia M
Copii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
denis_en spune:
Hop si eu, din intersectia Piata Sudului :)
Grozava ideea sa ne reunim asa...
Alex implineste 3 ani in octombrie si as vrea sa il inscriu la gradi. Deci "oficial" nu ne incadram, aveti vreo idee cum sa fac?
Astept sugestii si pe denis_en@yahoo.com.
Multumesc,
Denisa
didi spune:
Salut, fete!! Acum am vazut topicul... Si eu stau in Berceni, pe Oltenitei, aproape de Pta Sudului.
M-am uitat putin in urma si am vazut ca suntem destule din zona.. Poate chiar ne vedem pe afara, prin piata...
Va pup,
toma_lly spune:
Buna,
In aceasta toamna implineste si Natalia 3 ani, asa ca am inceput deja cautarile pentru o gradinita.
Ma puteti ajuta cu ceva informatii despre gradinita nou construita langa scoala 133 ?
Multumesc,
Natalia-13 sept. 2007
Poze