Produse germane TCM

Stie cineva vreun site de unde putem cumpara online produse TCM DIN rOMANIA sau chiar din Germania?
Aveti produse TCM? Care merita luate?
Raspunsuri

tumpi spune:
Nu stiu daca in Romania au site de unde pot comanda,dar in Germania poti comanda online de pe www.tchibo.de , numai ca livrarile nu le fac si catre Romania ci doar in Germania.
Eu una am si imbracatminte de la ei de care sunt f multumita, la fel ca si de celelalte produse ale lor.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

tibiuta spune:
Am tacamuri,masina de cafea,tricouri si alte hainute pt. ala mic,sunt scumpe dar sunt multumita de calitatea lor.Si eu tot din Grmania le-am primit.
mamica lui David

cafera spune:
La mine in oras erau cateva magazine TCM. Devenisem fan. Din vara au inceput sa se inchida, rand pe rand, pe motiv ca nemtii nu mai desfac catre Romania. As fi foarte incantata sa mai pot cumpara.
Am de la TCM tot soiul de produse: imbracaminte pentru fetitele mele si pentru noi, incaltaminte, perdele, draperii, lenjerii, paturi, pilote... De toate sunt foarte multumita.

Mirelou spune:
Si eu sunt foarte multumita de aceste produse. Am doua perechi de pantaloni de la ei. Foarte bine croiti, material calduros, cusaturi si finisaje impecabile. Dar am remarcat si eu ca se imputineaza magazinele TCM....

Cloreta spune:
E un magazin TCM pe sos Iancului, am trecut vineri pe acolo si erau reduceri 50% asa ca am luat niste tricouri, un pulover, o lenjerie de pat (cerceaf pt pilota si fata de perna pt pat de o pers), tricou si costumas pentru fetita mea si am vazut ca aveau si la alte produse in afara de hainute si alte panzeturi reduceri.
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
poze

catrinik spune:
Au mai fost subiecte pe tema asta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53155&SearchTerms=tcm

dolcebaby spune:
CLORETA unde mai precis pe sos Iancului?
Eu stiu un magazin TCM la Cultural, pe B-dul Obregia (vreo trei statii de la Big)
Eu imi cumpar detergent, imi place f m si cum spala si ca nu are miros.
Super produse au si aici de la jucarii, haine, oale, cratiti... si preturile sunt cansiderabil mai mici decit in alte magazine tot TCM.
De ex am o prietena care merge la un magazin pe la Tineretului unde gaseste cam aceleasi produse dar cu 10 - 20 ron mai scumpe

Cloreta spune:
Dolcebaby, uite ca a scris Georgeasca la subiectul vechi, pe pag 14 si vad ca sunt multe adrese acolo.
Vis a vis de Mega Image, eu vin dinspre Pache cu tramvaiul si dupa intersectie e la prima statie.(tot in zona, ceva mai incolo e si mag. fabricii de confectii ZEFIR)
La Tineretului asa e, sunt mai scumpe produsele si explicatia celor de acolo a fost ca fiecare magazin isi face preturile in fct de diversi factori iar ei se refereau mai ales la chirii. Asta e mi se pare o gogorita ca nu e Tineretului chirie mai mare ca in pta 1 Mai de ex.
Oricum daca mergi des e imposibl sa nu gasesti ceva fain din cand.
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
poze