Nou stil de viatza (181)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Vic: comparatia banana - ciocolata
Banana are aprox 90cal/ 100g. Ciocolata aprox 520cal/ 100 de grame. O banana medie are in jur de 125 de grame adica 110-115 cal care echivaleaza cam 20-25 de grame de ciocolata (20% dintr0o tabla obisnuita de cioco).

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Noi am fost la cumparaturi, am luat peste (crap si caras), branzeturi grase (de vaci si de oi) de la tarani si altele.
Asa ca, meniul va arata in felul urmator:
-ceai verde
-crackers cu salata de vinete si sana
-un pahar de bere
-ceai rosu cu vanilie
-crap la cuptor cu praz si rosii, mamaliga si usturoi
-antiadipos
-o banana

Claudia, sotului si sa-ti fie de bine tortul.

sunt prin zona.

Carmen,vad ca ai pus in aplicare teoria cu vanilia in ceai,cum e,mai simti pofta de dulce ?.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Anky, parca ar fi un sambure de adevar in afirmatia cu vanilia si pofta de dulce.
Mi-am cumparat ceai www.teekanne.ro/admin/uploads/69_Rooibos_20er_CEE_CMYK.gif" target="_blank">rooibos cu vanilie si azi, cand m-a lovit pofta de dulce, am baut o cana.
Indulcit cu putina miere, e excelent. O sa-ti spun in timp daca functioneaza.

Anda, ca o ai fost azi.

Marilena, au plecat musafirii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Anky, parca ar fi un sambure de adevar in afirmatia cu vanilia si pofta de dulce.
Mi-am cumparat ceai www.teekanne.ro/admin/uploads/69_Rooibos_20er_CEE_CMYK.gif" target="_blank">rooibos cu vanilie si azi, cand m-a lovit pofta de dulce, am baut o cana.
Indulcit cu putina miere, e excelent. O sa-ti spun in timp daca functioneaza.

Anda, ca o ai fost azi.

Marilena, au plecat musafirii?

Oh,da, cunosc ceaiul insa mie nu imi place gustul de rooibos

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

mda, mie-mi place. .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Multumesc mult pentru urari tuturor fetelor! Sunteti f. dragute! Cadou copilulului pt. aniversarea a 6 ani i-am facut asa: o claviatura din aia Yamaha, care tine loc de pian, ca am inceput lectii de pian; un joc "laborator stiintific", ca asta l-a vrut, vrea sa creasca cristale, sa invete despre planete, are si un microscop mic si alte d'astea; o carte si niste kktisuri de colorat. "Laboratorul" ala cred ca este pt. copii mai mari da' asa m-a batut la cap sa i-l cumpar, special pt. cresterea cristalului respectiv, incat i l-am cumparat. Acu' am de treaba sa crestem impreuna cristalul, e mare batzaiala, tb sa pun apa la fiert, sa pun praf de crescut cristale in nus'h ce recipient si nu mai stiu, tb sa citesc instructiunile. De sarbatorit l-am sarbatorit sapt trecuta cu copiii, azi i-am mai luat un tort mic si maine va fi sarbatorit in clasa. Trebuie sa ma duc sa cumpar mici cadouri pt. copiii din clasa, asa fac astia p'aci. Nici nu stiu ce sa iau.

Da, sucul de portocale are multe calorii, ingrasa. Toate sucurile ingrasa, da. Eu beau din asta cica "natural, not from concentrate", fara zahar, e si cam acru :)). In principiu dc. mananci doar fructe nu te ingrasi, dar ori mananci fructe, ori bagi friptane ca mine Nu merge si-si :)) Ieri am tinut regim destul de bine, azi nu prea. Am inceput bine cu putina friptura cu juma' de conserva de fasole uscata (e voie d-asta la regimul meu), dar dupa ce am venit de la lectia de inot a lu' fi-miu i-am dat sa manance macarica de vinete cu paine impletita si am tot intins in cratita . Dupa care am tras cateva guri de suc de prune (pt. iesit afar') si un iaurt cu fructe "digestiv" cica. Ca vad ca ma constip. Partea nasoala e ca daca mananc carbs mi-e foame si mi-e greu sa rezist pana la culcare. De aia am ales regim cu low carb si bogat in proteine, pt. ca in general la acest regim ti se reduc f. mult poftele, cumva scapi de "drogul" carbohidratilor (de care eu sunt dependenta) si nici nu ti-e la fel de foame ca atunci cand mananci carbohidrati, pt ca cica proteinele se ard mai greu, e o chestie cu zaharul din sange care cica te ajuta. Si cred ca e adevarat. N-am gasit ceai antiadipos la supermarket ieri.:( Da' stiu ca am vazut undeva, da nu tin minte unde.

Cam asta p'aci, maine o luam de coada:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Merci Carina, esti un shatz, pot sa intreb si de laptele de cocos? Poate dau pe net de o lista de gen sa o am pe aproape.Ruxij pai eu stiam ca in princip carnea si brinza constipa, dar daca ai fi mincat carbohidrati+carne tot dracul ala era. Un tranzit intestinal rapid il ofera legumele si salatele. La carbohidrati ar intra doar cerealele integrale, orez nedecorticat, de fapt tarita din ele, aia e buna pt un tranzit intestinal bun. Unii mai beau apa in.m.u.iata in tarita de ex. Adica sucul lasat peste noapte din tarita inm.u.i.ata.Practic daca papi friptura cu salata, de indicat salata intii pe stomacul gol ori friptura cu legume fierte, gen brocoli, conopida, varza de bruxel si alte variatii de varzaturi, ori andive, bostanei, etc etc, ar trebui sa fie ok. Ceai exact ca ala nu gasesc nici eu aici, insa poti ruga fetele sa-ti scrie ce contine, oricum baza e ceai verde parca, si sigur gasesti ceva similar la raionul chinezesc.Mie nu-mi plac ceaiurile, eu ca digestiv beau cafea fara cofeina, de fapt beau numai cafea de genul asta si dimineata, pt ca nu tolerez cofeina, avantajul e ca macar pot bea 3-4 cani pe zi, cu ceva lapte slab, e ok. Dar is pretentioasa, nu orice fel e baubil, aia de la tchibo de ex e ok, eu-s fixata pe Kaffee HAG, cofeina e extrasa printr-o metoda naturala, nu chimica, e buna pt stomac, plus ca aroma de cafea e mai placuta decit fierturile alea de plante! Nu e chiar laxativ e chiar cum am zis, ca un digestiv.Si acum lasind enervanta asta de cura la o parte tre sa-ti laud baiatul pt asa preocupari! M-ai lasat cu gura cascata! Bravo lui! So, spor la crescut cristale, mi se pare o indeletnicire aleasa!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Mephala zici ca merge esenta de vanilie? Ei io cind va zic ca pt pofticioasele de dulciuri se gasesc metode de pacalit adictia! Numai la poftele de cirnati si brinzeturi de oi nu exista nici o esenta nimic.Meniul de azi:-2 rulouri de sunca de praga 3%grasime umplute cu brinza proaspata de vaci, cafea fara cofeina cu lapte slab, o felie de piine neagra cu roquefort(am comis-o ca nu mai suportam pofta)-andive si brocoli la cuptor, cu un sos de lapte slab, brinza slaba si un pic de smintina slaba-o portie mica de carne de pui cu legume chínezesti, facute la wokUltima masa a fost pe la 6, acum mi-e foame, tre sa iau si antibiotic..aiurea cu programul meu nocturn. Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Vic: aprox 170-180 cal/ 100 ml.
www.thedailyplate.com pentru lista.
www.caloriesperhour.com pentru calculator de burned calories.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Neatza, gata ceaiul.
Poftiti!

Mergi la inceput