Nou stil de viatza (181)
Raspunsuri - Pagina 14
mamica dulce spune:
Carmen, pana la gusta jupoi eu piele pe tine...ca esti coechipiera mea !Adica iti iei porcul maine????
Vikinga, eu cand pacatuiesc cu fast-food incerc mai pe la pranzisor sau dupamamiaza devreme si apoi nu mai mananc nimic pana la culcare.
Dar e sarbatoare cand ma duc la Burger King, poate o data pe luna si atunci salivez la Double Whopper. MacD. nu-mi place, traiesc usor fara. Ai incercat Subway? Is bune rau si sandvisurile alea.
Se vede ca-s lihnita de foame acum
de vorbesc cu pacat.
Delidana, de cand te-ai "repatriat" n-ai mai fost la sala? In Thailanda faceai cat pentru toate fetele de la subiect.
Si eu vreau la sala...tot vreau demult, dar daca ma inscriu acum chiar ca nu mai sunt deloc pe acasa. Cu jobuletzul asta al meu sunt pur si simplu numai pe drumuri, casa mi-e vraiste si neglijez tot, inclusiv copilul. Daca platesc si abonament...atunci trebuie sa ma duc macar de 3 ori/sapt sa fie rentabil, alta umblatura, alte ore lipsite de acasa. Poate la vara cand vin mama si cu sor'mea.
Tumpi, mie imi place cola cu cirese, mi se pare delicioasa, aia cu vanilie e bleah.
Nu mi-a fost vreodata rau si am slabit cu tot cu cola, dar cum am spus, acum am rarit-o tare. Pe vremea cand eram grasa si depresiva , inainte sa va cunosc
beam dimineata pana la pranz cafea, o dadeam pe cola pana seara si incepeam cu bere. Nu beam apa cu zilele. Nici acum nu beau cat ar trebui, dar totusi incerc un litru/zi, plus ceaiuri sau sucuri de fructe proaspat stoarse (sau la tetrapack, dar proaspete.
V-am pupat, intru mai acusa...ce-i cu voi, cam slabutza miscarea azi![]()
puskin spune:
Buna seara,
am ajuns si eu acasa, in sfarsit.
Am vazut ca Tzuni a pus deja poze de la intalnire
. A fost o placere sa petrec cateva ore in compania Deliei, lui Tzuni si lui Miki. Sunteti extraordinare fetelor
.
Pe mine m-a cam indopat mama acasa, asa ca vedem maine ce arata cantarul.
Va pup,
Ruxandra
Delidana spune:
Puskin, bine ai revenit! Mi-a facut mare placere sa te cunosc in carne si oase. 
Mamicadulce, in Tailanda era mai usor de mers la sala, vremea tinea cu mine in sensul ca era cald tot timpul, la sala plateam mai putin de 1 euro/sedinta - fara antrenor (in plus, mergeam pe jos pina acolo ca era aproape) si puteam sta cite ore vroiam eu, inclusiv simbata si duminica. Acum, in zona in care stau abonamentele sint cam la 100 euro/luna (intre anumite ore), ceea ce mi se pare cam scump si mai ieftine gasesc dar mai departe...inca mai caut o solutie. Cit a fost vremea frumoasa am alergat pe afara dar acuma risc sa-mi rup gitul pe ghetus.
Si chiar imi placea sa merg, ma simteam extraordinar si imi lipseste mult senzatia aceea de bine pe care o aveam dupa o sedinta de fitness...
Gusta, Carmen, Anky,
.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
CRISCOSTY spune:
Asa este cuscra, nu stiu ce am dar starea aia naspa persista
Poate o fii de la servici, treaba nu mai merge si sincer ma doare. Am pus suflet in ceea ce fac timp de 11 ani si acum cand vad ca se duce de rapa totul este tare neplacut. Ma apuc serios de cautat servici si saptamana viitoare cred ca incep si cursurile de inspector personal. Sper sa ies din starea asta maine cand ma voi cantari.
Ma retrag acum, vreau sa pedalez, sa fac un dus si sa ma bag in pat sa ma gandesc la ce voi face. Va pup pe toate si sa vedem maine ce raport plin de floricele sau porcusori vom avea. Pe maine!
Crys si Dany
gusta spune:
Carmen Eftimie dau cu biciu fii fara grija .Ca poate asa mai ard si eu cateva calorii.
Delia si eu as merge la sala dar din cauza ca tot timpul sunt cu Mara si chiar nu as avea unde sa o las si plus ca aici un oras mi se pare cam scump abonamentul incerc sa folosesc stepperul din dotare si sa visez la zilele cand o sa fiu slaba.
Cuscra uite de aici
ca sa treaca supararea.
Carmen al meu arata ceva grame in minus de asta zic ca orice gram in minus conteaza.Da oi vedea eu maine dimineata ce si cum.
Marilena si Mara Augusta
anky spune:
Criscosty,spor la pedalat.
Delidana,te cred ca iti lipseste sportul si senzatia accea de bine de dupa.Intradevar preturile la abonamente sint cam mari in Bucuresti,100 de euro abonamentul si nici nu poti sa mergi cind vrei ?.
Anca,mami de doi nazdravani
anky spune:
Puskin,bine ai revenit.Super ca te-ai intilnit cu fetele.
Gusta,ma bucur ca Mara e mai bine si nu mai are febra.
Va las,merg la sala pina la 22:00.Pe miine.
Sa aveti o seara si o noapte linistita.
Anca,mami de doi nazdravani
Delidana spune:
Da, Anky, la sala unde mi-ar fi convenit mie (pentru ca este aproape) este scump abonamentul si poti merge intre orele 10-16, daca vrei fara limta de timp si sedinte creste pretul. ![]()
Crys, eu iti urez de pe acum bafta la cursuri.
Carmen, cam tacuta azi...lasa, nu te mai gindi la raportul de miine. ![]()
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
violeta70 spune:
Buna seara!
Intru si eu putin sa va zic despre noi, surorile.
Diana sta la pat in spital cu perfuzie de Ginypral, iar maine ii face serclaj (dimineata). Se pare ca-i face anestezie generala.
Eu am fost azi si mi-am facut fisa de inernare, dupa care mi-am facut niste analize (sange, EKG, radiografie pulmonara). Am scapat de la spital pe la 11.30, asa ca am ajuns la servici pe la 12.00. Acum sunt franta si de oboseala, si de stres, si se pare ca m-a cam intors raceala. Am luat repede un fervex si niste bixtonim picaturi de nas.
Maine merg iar la spital pentru a duce urina si sa-mi ia o secretie vaginala. Si probabil miercuri ma interneaza. Cel putin asa sper, ca acum d-abia astept sa scap de stresul asta.
In rest sunt bine, de mancat in week-end am mancat si dulciuri (niste napolitane cu rom si cu alune.
- Azi am mancat niste fructe (1 portocala, 1 minola si 1 mandarina), iar seara acasa am mancat 2 snitele din piept de pui si vreo 3 felii de paine cu secara cu branza si parizer de pui.
- probabil o sa mai mananc 1 iaurt cu fructe light
Va las acum ca vreau sa termin o mancarica de mazare si am si rufe la spalat.
Va pup si intru maine sa va zic ce am mai facut, noi surorile.
Pupici
mephala30 spune:
Delia,
, acu' c-ai terminat cu sesiunea, e musai sa ne citesti povesti inainte de culcare. Ori cantecele, glumitze, cum vrei si ce vrei,
.
Mama, ce scump e abonamentul la sala!!!
Violeta, esti o tipa tare constiincioasa. 
Aveti grija de voi.
Anky, spor la sala!
Ruxandra, o saptamana usoara, placuta. 
Criscosty, imi pare rau. Sper sa-ti rezolvi favorabil problema serviciului.