Nou stil de viatza (181)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna dimineata!Prezenta la
Scuzati lipsa, dar a venit sora mea din Italia si week-endul a fost in familie
Sa vad cum ma mobilizez pentru ca la cantar e de jale

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'Neata va zic si eu! Am lipsit cam mult (bine, eu nu am mai scris doar de 3 zile), dar voi ati mai terminat un capitol, si sunteti deja la jumatatea celuilalat! Am citit din urma, atat cat am putut. In rest am avut musafiri si am mers in vizite! A, si intr-o zi mi-a fost atat de rau, cum nu mi s-a intamplat niciodata de la "rushi"! Ce o mai fi si asta!?
Nu prea am reusit sa tin dieta, dar nici nu cred ca am pus pe mine mai mult!
Incep si eu prin a zice "LA MULTI ANI" tuturor sarbatoritilor!
Am vazut si pozele de la intalnitre; sunteti minunate toate; poate mai facem una mica (intalnirea) si prin vara!
Gusta, ce mai face Mara?
Tumpi, bine ai revenit!
Merg sa mai citesc din urma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Mara a dormit mai bine si sper sa terminam odata.Nu va zic ca musafiri nu se mai dadeau dusului la 12 noaptea si ca au facut niste discutii de ma mir de unde le scot.

Ma duc sa citesc ce ati mai scris si revin

Vroiam sa anunt echipa ca la mine situatie e bunisoara.Porc nu imi iau acuma sa vad si maine.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Neata fetele,imi beau si io cafeluta,pe urma duc copiii la scoala si gradi.
Carmen,posibil ca ceaiul de rooibos sa aibe un gust mai bun cu vanilie dar simplu sincer nu il agreez.
O fraza tare din cartea Mihaelei Bilic
Citez:
Poate ca nu toti suntem frumosi si slabi de la natura,insa dovada suprema ca doar aportul alimentar ingrasa este ca de la Auschwitz nu a iesit nimeni gras,nici chiar cele care suferea cu "Glanda".Cinic,dar adevarat.
Intru mai tirziu de la birou.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Neatza, vin si eu cu o cafea!
Carmen, tu te-ai lasat de sportul asta sau ce??

E 8 si 10 si Marc e deja in drum spre gradi, bine ca l-am culcat devreme aseara(/cu chiu si vai, desigur) dar s-a trezit singur la 7.30. Acum trebuie sa fac curat ca normal ca peste weekend s-a facut iar ultimul hal...mai fetelor, la voi se mentine ceva?? Eu ma uit in jur si ma ingrozesc de pe o zi pe alta, e cosmar.

Apoi la 11.30 am programare la gradi cu logopeda si cu Marc, apoi la biblioteca, la cursuri de la 2 la 4. 30 (fara pauza de tutun ...iar alergatura de zi cu zi. Weekendul asta a trecut prea repede.

(Carmen-Eftimie-vezi ca maine e raportul

V-am pupat, ma duc sa mai fac o cafea si mai intru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Neatza, am lipsit cam mult si mi-a luat ceva sa citesc din urma. Doamne ce mult scrieti mai gagici
Dordia multa sanatate si ai grija de tine. Sa fie bine si sa duci sarcina cu bine pana la capat si sa ai un bebe sanatos.
Tzuni multu de poze si de compliment. O sa pun si eu zilele astea pozele pe care le-am facut noi.
Zuzi nu am fost blonda decat odata in viata si nu mi-a stat bine. E drept ca vara se mai deschide culoarea parului dar nu foarte tare. Acum sunt vopsita si cred ca o sa raman la culoarea asta, e cea mai OK de pana acum.
Fetele mai viu mai incolo ca am de recuperat la servici o gramada de chestii ca joi si vineri am fost la un curs si mi-au ramas o multime de chestii restante.

Rolo

pozele mele
si Albumul frumoaselor

"Sunt trei feluri de a face ceva: o faci tu, angajezi pe altcineva, sau le interzici copiilor tai sa o faca." - Murphy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Citit.

Carmen bun ca mi-ai zis de ceai este si aici si am sa-l incerc si eu sa vad ce si cum.

Anky vroiam sa iti zic ca am incercat un ceai chinezesc destul de bun l-am gasit la kruidvat.

Mamicadulce si la noi e la fel.Numai ca eu am o problema mare si seara mai strang dupa ce se culca copilul ca dimineata sa imi pot bea in liniste cafeluta.

Anda la tine cam cat a durat o faza de stagnare?

Cuscra unde esti.Vezi ca cam tragi chiulul si pun batu pe tine.

Tzuni ma doare gatu de cat te-am strigat.

Delia te astept azi la cereale ca ieri te-ai distrat.

Carmen Eftimie cunosc senzatia de vinovatie pe care o ai dupa un weekend in familie.

Vikinga ce bine ca nu am pofte de mancaruri de astea.Asa am mai multe sanse sa dau jos.

Ruxij frumoase preocupari are baiatul.

Laura eu am observat ca de cand diete am niste probleme cu rusii uneori am dureri pe care inainte nu le aveam.

Gata ma duc ca mai nou Mara imi spune:Asculta tu la mine .eu vreau sa desenez.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by anky

O fraza tare din cartea Mihaelei Bilic
Citez:
Poate ca nu toti suntem frumosi si slabi de la natura,insa dovada suprema ca doar aportul alimentar ingrasa este ca de la Auschwitz nu a iesit nimeni gras,nici chiar cele care suferea cu "Glanda".Cinic,dar adevarat.

tare de tot faza, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
Marilena: ma bucur ca e mai bine Mara. Fazele de stagnare pot dura si o luna doua.
Carmen: de ce te-ai lasat de cafea?
Anky: mortal citatul.
Anca: spor la alergatura azi.
Carmen E: lasa tu cantarul, bine ca te-ai simtit bine cu sora ta. Nu au intrat zilele in sac cu slabitul.
Laura: numai in vizite si musafiri o tii de ceva vreme. Pai e frumos?
Meniul de azi:
salata de fructe
piept de pui la gratar cu salata de varza
uncle bens cu orez si pui
Va pup,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by mamica dulce

Neatza, vin si eu cu o cafea!
Carmen, tu te-ai lasat de sportul asta sau ce??

il practic mai rar,

Mergi la inceput