Catelul Patrick
Buna ziua,
As fi interesat daca exista vreun magazin unde sa gasesc un catel de plus Patrick, de dimensiune mare (stiu ca dimensiunile sunt small-standard-jumbo). Sau daca se poate face comanda la un magazin din Bucuresti, si sa il aduca ei din afara.
Multumesc.
O zi buna :)
Raspunsuri
gabitzam spune:
Incearca la MiniBlu, acolo am vazut multe jucarii de la K's Kids. Daca nu au, poate fac comanda, sau poate afli cine este importatorul.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Buburuza-shop spune:
Momentan k's'kids-urile pot fi cumparate numai din magazinele Miniblu - importatorul marcii. Patrick maaare-mare, are cam 80 de centrimetri, e rosu-rosu si moale-moale...
irlandeza spune:
Cum arata acest catelus Patrick ?
Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patrick's Day - 17.03.2008
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
Buburuza-shop spune:
Patrick arata www.buburuza.com/Scripts/openExtra.asp?extra=13" target="_blank">asa... Anul trecut (cam pe vremea asta) am avut o campanie promotionala care a facut din Patrick "un vedet"... si-am reusit sa lichidam stocul de "patrici" al importatorului in numai doua saptamani. Chiar si eu sunt mandra posesoare a trei patrici (in coproprietate cu fecioru' meu, desigur)
Din pacate, acum poti cumpara jucariile K's Kids numai din magazinele Miniblu.
irlandeza spune:
Multumesc pt. raspuns, dar eu cum nu ajung in Bucuresti....aici nu gasesc , iar la Baia Mare nici atat. Vad eu cum fac....
Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patrick's Day - 17.03.2008
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
JayJay spune:
Dar oare se poate face o comanda? Pentru ca eu astept de 2 saptamani sa aduca unul la MiniBlu, in Plaza. Si as avea nevoie pana la sfarsitul lunii (atunci e ziua respectiva de nastere) :)
Daca stiti vreun magazin unde se aprovizioneaza mai rapid, sau care aduc special pe comanda, astept sugestii.
Multumesc