Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(98)
Raspunsuri - Pagina 8
Ali_bia spune:
quote:
Originally posted by floriio
Ali-bia, pozele sunt la semnatura Simonettei.
Floriioin 29+ cu
RADU
http://community.webshots.com/user/floriio
Mersi mult

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2Alina
31+
Alexandra-IoanaBebe2
Pozele mele
burtica-30 sapt+hainute
AMR-9 Saptamani pana la
nicol_conte spune:
Simonette mami de Luca si de bebe Iannis - sunt superbe pozele! Super -bebe! Si Luca e un scump mititelul, ce-o fi in mintea lui? Multi pupici 

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia
Nicol
30+ cu
Antonia si Alexia(24aug2005)
cory3maz spune:
Bravo-bravissimo, Giani-cu-TNT, pentru juniorul tau, Andrei!

Sa-ti traiasca, sa te iubeasca si mai ales sa-ti semene, la propriu si la figurat! (La capitolele inteligenta, simtul umorului si dinamism)! 

Recuperare usoara si rapida si o productie lactata optim dimensionata cererii lui bebe Andrei!

Ti astept pi ramurica cu povestea nasterii si cu poze-n cioc!

Si ia de la mine si o gramada de pupici suroresti:

Zozelina, ti rog nu ma certa pen'ca am acaparat foaia! Am facut un "cearceaf" pentru Giani! Si arunc si eu cu felicitari in Randunicile-cu-puiutzi!
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
nicol_conte spune:
Alinu stiu ce o fi si in mintea Alexiei, cert e ca mi se pare un pic geloasa de pe acum. Ma pupa in fiecare zi pe burtica acolo unde a vazut-o ea pe Antonia ca misca odata, dar imediat dup-aia ma pune sa "inghid papacu"(sa inchid capacul) si imi trage de pulover peste burta, dupa care continuam cu ale noastre...om vedea ce-o fi atunci..
POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia
Nicol
30+ cu
Antonia si Alexia(24aug2005)
zozela spune:
Simo e un duulcic Iannis-imi vine sa-l paap!!
Iar pozica in care il priveste Luca e..
Sa-ti traiasca flacaii-mami!!Sa fie sanatosi si sa va umple viata cu bucurii!!

Simo27 ce-ti veni?!Unde ma vazusi tu slaba?!!
Am suuutaa!!
Elara sa stii ca si eu m-am gandit..Asta cred ca e explicatia.Efectul de..cuib!!
Stela!Iar cu pozele-chiar s-a intamplat-aici,pe DC!!Sa-ti spuna fetele de la Mirese!
Floriio sarutmana!Stikerele le-am luat de la BabyExpo,dar sunt si in Real..in supermarketuri..Se lipesc/dezlipesc foarte usor!!![]()
Cum sa te cert mai Cory?!
Ela..
in 35+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
Ali_bia spune:
Nicol nu avem de unde sti cum o sa reactioneze atunci...
Si al lu' matusa-mea facea cum face a mea, si cand l-a adus acasa pe fratiorul lui dupa 2 zile ii spune lu' masa "mama, dar hai du-l inapoi...gata l-am vazut.. nu-l mai vreau"
... si are 7 ani!!!!dar acum totul e ok!!!
Eu nu-mi fac probleme..acum![]()
![]()

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2
Alina
31+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
burtica-30 sapt+hainute
AMR-9 Saptamani pana la 
cory3maz spune:
Si din ciclul "Raspunsuri la POST-RESTANT":
Naty,
am citit si INTEGRALA-NASTERII-IULIEI! Istoria acelor clipe ale inclesterarii dintre moarte si viata si a pendularii intre agonie si extaz! S-ar putea intitula si: "SA NU UITI, IULIA!"
Iar pozicile Iuliei m-au topit

...e atat de...ATAT DE FRAGEDA, DE DELICATA SI DE FRUMOASA!
Ce bine ca a scapat Fragezica de tortura perfuziilor! De acum ne punem pe ingrasat...atat cat trebuie ca sa fim in parametri, dar sa ramanem MISS!
Felicitari, mami NATY!
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
hagiyannis spune:
Saru'mana de incurajari!
Simo27, imi imaginez cat de greu ti-a fost si cu un pitik in casa. Eu am stat in pat din noiembrie.. da' macar nu am vazut decat de fundu' meu amortit.. iar alte incidente nu am mai avut k am inceput cu conced medical din timp oarecum. Curajul tau imi da speranta k o sa reusesc si eu sa tin gogoasa cat mai mult cu ajutorul lui Dumnezeu!
Zoze, o sa stau cumintica, bb e cel mai important! Am rezistat 3 luni in pat.. ce mai inseamna cateva saptamani!!!
Elara, ai dreptate.. am avut chiar sub ochii nostri dovada unui miracol.. ar trebui sa ne dea curaj la toate sa mergem mai departe! Cat despre filmulete de unde le ai? Ai un CD? Am auzit si de DVD-ul Danei Nalbaru.. a aparut? Ma rog.. de unde as putea sa fac rost de filmulete fara sa te deranjez pe tine?
Mstela, I know.. merit cateva pe cocoasa amortita.. am stiut si in timp ce o comiteam printre toate raioanele alea de bbei.. off.. n-am rezistat.. am fost slaba.. Da' acuma gata restul ii las pe altii sa le faca.. plomit!!!
Mary 33s si 6z
Simo27 spune:
Zoze, daca tu ai suta,eu am atunci 2 sute...
...unde vezi tu suta?!
Simo,mamica lui DAVID,
,
37+ cu SAMUEL
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
cory3maz spune:
Zozelina,
am "intrat pash-pash" in camera bebelushului tau...e tare frumoooos acolo! 

Si am mai vazut un burtik, si un mamik frumos!
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":