Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(98)
Raspunsuri - Pagina 19
Ali_bia spune:
Numai burtoiul meu e urat la 31 sapt

...toti imi zic ca e baiat
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2
Alina
31+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
burtica-30 sapt+hainute
AMR-9 Saptamani pana la 
nicol_conte spune:
Naty ma bucur tare mult ca te-a scos randunoiul in lume astazi. Se simte in randurile pe care le-ai scris ca ti-a priit iesirea. Cat despre gelozia randunoiului, la noi nu a fost cazul, locuim impreuna doar de vreo 7 luni,iar cand stateam la mama si venea la noi ,aveam momentele noastre de intimitate ,pt ca avea cine sa stea cu Alexia. Ramane de vazut acum, la al doilea copil care vor fi trairile si reactiile lui.
Oricum nu e genul care sa se implice in cresterea bebelusului, ma refer la baita,schimbat,papat si alte d-astea, asa ca le invidiez pe randunicile care au astfel de randunoi...stiu ele care sunt..
Bubu Noapte buna si felicitari randunoiului silitor pt nota 10!
In legatura cu scapatul pishului sa stiti ca si eu ma scap,inca dinainte de luna a 5 -a. Nu exista zi in care sa nu vomit si sa nu "fac pe mine" in momentele-alea..asta e..
Deocamdata trimit mesajul asta si mai citesc un pic, sa vad daca mai am ceva de zis.
POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia
Nicol
30+ cu
Antonia si Alexia(24aug2005)
mihutza11 spune:
Nicol super burtik!! 
gata am pus supica la foc... de acum sa ma gandesc sa fac ceva bun... dar oare ce? hmm...
Mihaela
34+ cu
Andra
Pozici
Bebitza
nicol_conte spune:
Multumesc mult pt aprecieri..
..ma simt tare bine(hi hi)....dar sa stiti ca nu e asa mare cum pare in poze...sau cel putin eu nu o vad asa.
Si nu stiu cum pare acolo rotunda ,cand toata lumea imi spune ca e tuguiata si ca poate fac baiat(macar de-ar fi...).
Dar ,recunosc ca si mie mi se pare mai mare in poze...si tare bine ma simt..
Ali sa nu mai zici niciodata ca ai burtoi urat ca te bat
, ai inteles? TOATE GRAVIDUTELE SUNTEM FRUMOASE! SA FIE CLAR!
Antonia
Nicol
30+ cu
nicol_conte spune:
Mihutza 

Antonia
Nicol
30+ cu
mstela spune:
Ma,fetelor,care zicea pe aici mai demult un pic ca "am facut comanda de patut, culoare ivoire (crem) cu sertar, si cu somiera care se poate monta la 2 inaltimi diferite in functie de varsta bebelusului"?Ca am zalvat partea asta si uite asa m-ar interesa si pe mine,cu sertar, in primul rand, si vad ca astea pe net cu sertar au salteaua prea jos,deci nu sunt pe 2 inaltimi,iar cele care au salteaua mai sus n-au sertar.
Pe unde se comanda asa cum a descris cineva aici??
Stela
30+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
Ali_bia spune:
Gata Nicol....
stiu ca TOATE GRAVIDUTELE SUNT FRUMOASE dar e prea tuguiata a mea fata de altele..si eu fiind slabuta imi sta aiurea
...baiiii..poate zic asta din cauza dorului de stiti voi ce...

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2
Alina
31+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
AMR-9 Saptamani pana la 
zozela spune:
uuuff..Acum am ajuns si eu acasa!!Fug sa citesc din urma si revin!![]()
Ela..
in 35+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
nicol_conte spune:
Dooaaammnnee...ce disperate suntem...mai disperate ca randunoii..i-am pus si eu gand rau de vreo cateva seri, dar cand plec eu de la calculator si ajung in pat, ce credeti?..il gasesc dormind...si uite asa oftez si zic ca e si maine o zi...
Antonia
Nicol
30+ cu
cory3maz spune:
Din "colectzia de fluturashi" ai lui Cory3Maz: Alan Rickman.
Eu am o obsesie pentru vocile interesante si uratzii expresivi. Mi se pare ca vocea lui Rickman e fabulos de frumoasa.
Si inca o portzie-de-expresie Rickman in videoclipul trupei TEXAS.
http://www.youtube.com/watch?v=cw6Swr-ME40
http://www.youtube.com/watch?v=G7A_bJFZNXE&feature=related
Enjoy!
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png