Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(98)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Naty, frumoasa poezia, desi..., cum ai si zis, e cam feminista. Din fericire acum lucrurile s-au mai schimbat in bine, dar nu mai departe de 2-3 generatii in urma.....era foarte potrivit ce spune Paunescu acolo.

Si eu vreau sa stiu:
De ce nu pot boteza nasii nostri de cununie ???....

Elara34+
vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Bubu, bravo randunoiului!!!!
Naty, da e o idee f buna ....
Luny esti mortala, i-auzi la ea in toate felurile si pozitiile posibile.......nici la mine nu trece o noapte fara vise, intr-o seara m-am dus eu la el sa-i cer...zice ca-s nebunaaaa...

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina31+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

burtica-30 sapt+hainute

AMR-9 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Aoleu,Naty ma prapadesc de ras cand citesc ca a ridicat Iulia "cracii",draga de ea,ca doar e puternica asa ca mami si chiar ca tati.Stai linistita ca nu risc nimik,monitorizez contr.,mama lor si dc simt rau tare fugim la dr rapid.Sunt f constienta de riscuri,dar si sper ca totul va fi bine.Ms mult de grija.Acum sunt fericita ca s-au oprit.
Asa ma bucur ca ai iesit in "lume" si te-ai simtit si bine.Meriti din plin si chiar mai mult.Dar usor-usor,cu rabdare,se vor aseza toate.
Si,Naty,eu zic ca nasa trebuie sa fie cea placuta de tine,pe care o simti aproape cu sufletul cum zici ca o simti pe Maxinne,si stii ca va fi aproape si de fetita,care Maxinne si eu cred ca e o scumpa,la cat s-a implicat, si pe noi ne-a tinut la curent tot timpul.
V-am zis ca eu cu nasia am cam luat tzeapa,Dumnezeu sa ma ierte,dar n-am avut scapare.Si stiu ca nu va fi aproape de Teodora+ca are destui fini si n-avea nevoie,dar asta e,ce sa mai zic?Lasa,ca Teo o va avea pe mamica ei si va fi de ajuns.
Eu cred ca n-o sa am probl cu gelozia randunoiului si e bine,fiindca deja ma exprim cu "iubita mea mica" si el nu reactioneaza urat,intelege.Stie el ca iubirile vor fi diferite,oricum,cum e si normal.Eu ma tem invers.Ca o sa ma simt evitata de el si bebelina va deveni dragostea lui mare ca e mort dupa copii,dar dupa a lui?
lunyms.Imi picase deja privirea pe termometrul asta cu hidro Tigex,am vazut ca-i si ieftin,asa ca mi-ai intarit convingerea.Si cum sa nu fie normal,sa mai iasa cateva pic de pipi,cand pana si la mine ies,dar cu asa grasun care apasa acolo la tine..la fel si constip,probabil fiindca sunt modific pe acolo.
elara
lyvy,felicitari pt grasana!Da ce vesti,mamaaa!Si auzi ironie:unele ne rugam sa stea bebe acolo,altele sa iasa!!Dar si eu zic sa nu te agiti pt asta,eventual ia-o la plimbari,la ,cat cuprinde,asa cat si pt altii ca noi astia cu restrictii,dc-i asa, si o data vezi c-apare el bebele.
bubu,felicitari pt nota sotului!Ce-a terminat?

Stela 30+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Ali_bia, fetelor, daca-ati sti de cand ma abtin sa spun, da' nu mai pot frateeeee!!! eu vreau si gata, imi vine sa urlu!!..dar acum pe ultima suta, si cu streptococul...dar mai mult e ingrijorat Livu meu, eu am avut o tentativa de sarit pe el mai devreme, ce credeati?!
Stelutz, si al mine se intampla asta cu vezica slaba de vreo 2 luni, si se accentueaza acum vad!!...iar cealalta treaba cu toiletul, e invers, bre, diaree, nu constipare!!

LUNY, in 36+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Naty,draguta poezia,dar chiar asa,s-au produs multe schimbari!
mihutza,da ce nationalista esti tu!Eu nici nu stiam ca e Eurovision national.
luny,am ras sa mor cu:"sincer, mi-as.. in toate pozitiile si felurile posibile!!","nu trece noaptea fara vise erotice!!".Ca bine zici!
Lyvy,dc nu ai chef,gandeste-te macar la unele ca noi care tare am mai vrea si n-am mai vazut de luni de zile,si da-i drumul!!
Ali,si tu ma faci tare sa rad -"intr-o seara m-am dus eu la el sa-i cer...zice ca-s nebunaaaa".

Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Vorba lu' Luny si eu m-am abtinut sa zic asta(poate zicea-ti ca-s nebuna)...nici eu nu mai poooootttttttt sa stau fara

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina31+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

burtica-30 sapt+hainute

AMR-9 Saptamani pana la

Mergi la inceput

luny,ma omoratzi... si,aoleu,mamaa,la tine e pe invers treaba la wc...si asa e naspa,dar despre asta nu stiu.Dc-i extrema,e naspa oricum..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hai ca am mai bagat un ochi, dar apoi ma duc in patut, poate prin si eu un film.

Luny, ce tare esti, m-ai facut si pe mine sa rad!

Lyvy, ma bucur ca te-am linistit putin!

Steluta, e jurnalist

Inca o data va multumesc pt. felicitari, va pup si va doresc noapte buna, ne vedem dimineata la o canuta cu lapte!

Oana 30+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hop, mai dau si eu o tura!

Bubu, felicitari sotului!

Si la mine s-a implicat Paul in cresterea lui Razvanel si stiu ca la fel va fi si acum, cu Rebecca. Noaptea, mi-l dadea mereu la san , apoi il culca la loc,ziua steriliza biberoane, pregatea laptic, ceai, iar la baita de seara era persoana principala. Noi n-am vrut ajutorul nimanui atunci ( mama, soacra ) , am vrut sa ne descurcam noi, sa ne crestem singuri copilul cum credem de cuviinta. Si a fost foarte bine!
Bineinteles ca la fel facem si acum.

Luny, ce sa zic, de scapat ,nu scap pishu..., dar sunt toata ziua la baie frate! M-am plictisit de atata toaleta, merg cel putin din ora in ora noaptea ,iar ziua si mai des. Si culmea e ca fac mult, nu asa 2 picaturi... Nici eu nu stiu de unde atata pishu!

In seara asta , sotul a pregatit peste cu mamaliguta si mujdei de usturoi. Mmmmmm, eu cu Razvanel adulmecam si asteptam sa ne cheme la masa!

Pup tot stolul!

POZE

CLAU 37 + cu Rebecca

AMR 9 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

pai mama ma-sii de treaba, ce sa mai zic, sufar!!...pana pe la 7 luni si ceva, 'ostilitatile' au decurs chiar misto la noi!!...abia astept sa-l 'sclavez' pe iub din nou, las' ca vede el!!!!!!

LUNY, in 36+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput