Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(98)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Feteloooor, m-au innebunit pozele Simonettei si ale Zozelei!!
Simo, ai un super baietel!! E foarte frumos si dulce! Forma caputului se reface, nu-i problema, bine ca e sanatos! Si sa n-ai niciun dubiu ca e cel mai frumos bebeloi!! Mi-a venit un chef sa il cunosc pe David, de nu-ti imaginezi!!

Zozelina, e suuupeeeer camera lui Magic Bebe!! O sa-i placa mult de tot, sunt convinsa!! Patutul e foarte dragut, asa colorat! Imi pare rau ca nu pot sa uploadez pozele...

Apropos, fetelor, ajutati-ma si invatati-ma cum micsorez pozele. Nu sunt atat de mari, ar trebui sa mearga, dar poate daca le fac mai mici o sa reusesc sa le pun pe webshots. Desi...cred eu ca e o problema cu netul.

Elara, imi pare foarte rau ca te doare spatele! Ai grija de tine!!

Ioana
39+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Maiculitza ce ne-am inmultzittt...
Bine ai venit pe lume Mihnea Adrian!!!. Iti dorim o viata frumoasa si plina de noroc. Pentru mamica Marina cea plina de noroc cu o nastere usoara, o refacere rapida si laptic din belsug.
Andrei bine ai venit pe lume!!! Sa mostenestie energia si spiritul pozitiv al mamicii tale. Sa fii ocrotit de rele si norocos. Butucelu' refacere rapida si sa va bucurati de Andrei pana la adaaaaaaaaaaaaaaaanci bataneti.

zoze De-acu' incepe distractia pentru tine.:))) Tot in beeepuri si mesaje o sa o tii. Ce ochi frumosi ai tu....Si camera e o minune, cu toti mutunachii si Pooh.

elara Sorry ca nu te pot ajuta cu coloana.Si eu am pus un anunt in ziar...si n-am primit nici un raspuns, UFFFF!!! Se pare ca e o problema comuna a burticoaselor.

Simonette am vazut bebe Yannis. Este un scump si un dulce.

Va pup si sa nu uitati sa va puneti bateriile la incarcat. Luni incepem din nou galeria!!!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

AMR 3 SAPTAMANI!!!... sau cat vrea ADRIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Adriutza,

multzumesc de aprecieri! Da' saracu'meu Randunoi merita si el un rand de pene mai frumos si mai elegant...asa ca i-am inlocuit shuba de "nea Ilie de la scularie" cu un pardesiu de lana lungutz...fular de matase...caciula cu clapete cu o palarie cu boruri largi, super shic...ce mai incoace si incolo, l-am facut gagik!

Apropo de palarie...l-am invatzat sa o poarte...la inceput avea tendintza sa si-o "tufleasca" pe varful capului si nu-i venea la indemana sa si-o traga pe ochi...pana nu i-am zis ca "Daca nu ma asculti sa lasi chapeaul pe frunte o sa aratzi acolo ca un brav si demn reprezentant al gaborilor cu palarie! Las-o, nene, mai pe ochi...ca se schimba aerul si alura...cu ea pe ochi esti mai elegant si mai sarmant!" Pana la urma s-a dat la brazda...da' e grele lectziile astea de stil cu Randunoiul meu propriu si personal!

Cat despre bebe Adrian...ti-a facut baiatul o demonstratie de forta si de personalitate! Argint viu o sa fie, spiridushul tau!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

Simonette super pozele cu bebe Iannis!

fetele, am si eu o intrebare, mai ales pentru cele aflate la bebe 2: pe timpul alaptarii am voie deodorant spray? sau nu e indicat si trebuie sa ma reprofilez pe stick-uri?

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 38+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

POZE

AMR 2 saptamani??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Zoze, imi place rau cuibusorul lui bebe, e minunat!!! Si se vede ca esti asa mandra de el, ai si de ce. Cred ca o sa fii o mamica de nota 11!!!

Simonette, m-am indragostit de bebele tau!!! Ma bucur ca ti-au iesit piticii din cap cum ca e uratel si ai revenit la realitate, pentru ca bebe Iannis este SUPERB! Toate pozele sunt foarte reusite, de fapt voi toti sunteti o familie reusita! Bravo MAMI! Si bine ai venit acasa!

Ma duc sa termin de citit.
Am schimbat si eu semnatura!

Vio 36+ Sean
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

fetelor dati pe Euforia....repedeeeeeeeeee!!!

IRINA
+31
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

da ce e pe euforia, ca eu nu prind?

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 38+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

POZE

AMR 2 saptamani??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

fetelor dati pe Euforia .repedeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!

IRINA
+31
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Maria (Underqeen),

eu am folosit un spray cu miros delicat...e bine sa nu schimbi aroma spray-ului...ca bebe sa o recunoasca pe mami, dar asta numai cat e bebe mic-mic (prima luna de viata). E bine sa nu te sprayezi pe sani (eu am reflexu' asta si va trebui sa-l elimin).

E bine sa nu folosesti un spray cu aroma puternica...uneori particulele din spray pot fi alergene pentru bebelushi.

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ohoo, pleaca omul de acasa la pag 2 si gaseste pag 12!
Azi, dupa luni de zile, am simtit si eu o revenire spre viata normala. M-a scos randunoiul cu masina la plimbare, am luat-o apoi pe mama si am dus-o cu blidul de mancare cu tot la tata la spital (fusese mutat in alt salon si ma temeam ca se va rataci daca-l cauta), apoi ne-am dus la fetita noastra (care-si scosese complet mainile din camasuta, isi prinsese un piciorus sub scutec si cand i l-am eliberat a inceput sa ridice cracii incantata), apoi ne-am vazut cu un prieten si ne-am dus la carciuma sa papam (eu cerand fara sare, vai de capul meu, dar macar am iesit in lume un pic) si iata-ma inghetata bocna inapoi. Buun, si acum sa vedem ce ati mai ciripit:
Bravo Pucca pt col si...sa nasti la Medlife (adica fara prematuritate)
Stelutza, ok, nu mai vorbim de contractii dar daca se indesesc te rog EU sa-l suni pe dl dr si cu toata oroarea de spital sa nu ocolesti injectiile care mai potolesc situatia, nu e de precupetit un sacrificiu totusi mic pe care teo il merita. Ai grija de tine, da? Ceva imi spune mie ca iti vei duce tu crucea asta in continuare dar pana la capat, cand totul va fi frumos si lumina. Iar despre burtiera, de fapt n-ai dreptate dar numai cine trece prin cezariana stie asta: apasarea burtii paradoxal usureaza durerile; cand nasa mea mi-a zis sa ma apas pe burta cand fac pipi (moment de asemenea f neplacut dupa operatie, simti ca te sfasii acolo jos) am zis ca glumeste si totusi, ascultand-o, am vazut ca durerea trecea aproape complet! Deci burtiera e comoda, te simti bine, dar muschii se lenevesc...
Zoze, ce camera mistooo...si municta, nu gluma!
Elara, sorry, coloana mea e PRAF facuta dupa 3 luni de stat la pat, ma doare (ca si picioarele) la fiecare pas, parca as fi mica sirena...
Bun venit acasa Simo, pup Iannis-care-nu-mai-e-tuguiat-desi-era-dulce-si-asa.
Hai ca trimit, sa nu pierd mesajul si continuu imediat

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!

Mergi la inceput