*** Bijuterii hand-made ***
Raspunsuri - Pagina 8
Guguluff spune:
Ppisic, Oooau!!! Ce frumos lucrezi, sunt asa finutze toate. Preferatele mele sunt: colierul 2 si bratarile 6 si 7. Cata rabdare aveti fetelor sa lucrati dupa scheme... ma tot minunez de voi.
Tomari, eu n-am avut schema cand am cusut margelele pe zgarda. S-ar putea Apsara sa foloseasca ceva modele, ale ei sunt deosebite. Am observat ca se incepe cu cateva elemente mari, margele de 1-2cm, deosebite care sunt "piesele de rezistente" sa zic asa. Apoi cosi in jurul lor in functie de restul margelelor de nisip, faci spirale, valuri, raze, etc. Eu am luat o punga de margele de nisip amestecate si am observat ca nu-mi iese asa frumos daca pun multe nuante la un loc.
Si fimo exista si cu uscare in aer liber, dar nu stiu daca merge la bijuterii. Mi-am luat eu dar nu l-am incercat.
Seandreea, e super iepurasul Eu am pasiunea de a modela animalute dar din fondant de zahar, le folosesc pe torturi. Cu ce l-ai lacuit? Si vezi ca se organizeaza expozitii cu vanzare in apropierea Pastelui. Cu bijuterii, accesorii, mici cadouri, poate gasesti pe cineva si imparti un stand si le vinzi, daca vrei.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
seandreea spune:
Am folosit lac de unghii (cel ami ieftin pe care l-am gasit , insa cineva mi-a spus ca s-ar putea sa sara mai tarziu. Voi verifica singura inainte de a ma apuca sa vand. Multumesc cpentur ideea cu targurile.
As vi vrut sa intreb si sper sa nu-mi fie luat in nume de rau. Daca este considerat reclama, va rog sa stergeti numai partea asta a postului si nu cu totul (de altfel il pot sterge si eu): Am vazut ca multe aveti site-uri, blog-uri, albume. V-ar place un site facut un pic mai profesional? Eu ador webdesign-ul si mi-ar place tare mult sa lucrez la astfel de site-uri. Va asigur ca nici nu ma apropii de preturile "normale" .
Din nou, imi cer scuze daca deranjeaza meajul meu. Chiar nu am stiut unde sa il pun.
LauraFlo spune:
Diana sunt absolut superbe bratarile tale...si colierele imi plac evident, dar bratarile...sunt preferatele mele....cred ca cea alba si cea mov sunt in topul meu. Imi pare tare bine ca te "revad" Imi era dor de tine. Pupici.
Am sa caut si eu schemele...cred ca le am pe undeva (daca le ai tu l aindemana da-mi si mie un link)...si poate ma reapuc de margelit. Am niste tubulare cumparate de un secol pe care nu le-am folosit la nimic, iar ideea ta imi surade.
apsara spune:
Felicitari, tuturor!
Guguluff,nu folosesc scheme. Ai dreptate, incep cu piesele mari, apoi cos margelutele, in functie de cum "striga". Adica, am un plan general insa detaliile se stabilesc "in mers".
ppisic spune:
Salutici si multumiri!
Laura, si eu ma bucur sa te 'revad' pupici cu lipici inapoi
Bratara mov ( 1) e dupa schema www.renaissancebeads.com/patterns.htm" target="_blank">asta iar la cea alba nu am nici un link...dar e foarte usor, e aceasi tehnica ca si cea mov ( herringbone) doar ca se 'introduc' margelele mai mari intre randuri . Este de efect daca folosesti margelute tubulare...
Uite www.beadwrangler.com/samplers/herringbone/making_herringbone_samples1.htm" target="_blank">aici mai multe despre tehnica asta . E usor si merge rapid mai ales cu margele tubulare
Pup si astept sa ne mai arati pozici cu bijuurile tale!!!
-------------------
Diana
loremunteanu spune:
Neata!
Va urmaresc de multa vreme. Faceti niste lucrusoare superbe. Bravo!
Am si eu o curiozitate. Sarma siliconata, poate fi modelata, adica rasucita?
Multumesc mult! Spor la margelit!
Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
seandreea spune:
Am facut astazi un cercel:
http://img515.imageshack.us/my.php?image=cerceiuh1.jpg
Oferta cu site-urile ramane valabila. Chiar mi-ar face placere sa fac un astfel de site.
Guguluff spune:
Seandreea, hai ca scriu eu... Pun si o poza daca vrei cu ceva neterminat. Vreau sa intreb lumea pe aici, sincer, e chicios: http://i146.photobucket.com/albums/r243/Guguluff/Biju/IMG_4887.jpg ?
Mie mi-a placut metoda, stiu ca se poarta albastrul si iese cam asa dar ma gandesc sa nu fie cam tipator. Pareri?
Si Seandreea, imi plac mult cerceii cu sarmulite indoite. Sunt foarte reusiti, fa-le perechi.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
Crili spune:
Diana...superb ca intotdeauna. Si tocmai de aceea...voiam sa iti spun ca mi-am permis sa pun undeva link catre blogul tau. Daca asta te supara, te rog sa imi spui, lasa un pm. Dar nadajduiesc ca vei fi de acord. E tot un forum cu fete care se ocupa de margelit. Am incercat sa gasesc o adresa a ta de mail si nu am gasit, sau poate nu am incercat destul de mult. Multumesc anticipat!