*** Bijuterii hand-made ***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zmotocel spune:

noutati!!!! noutati!!!! noutati!!! ;)

http://s215.photobucket.com/albums/cc121/zmotocel/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marmoset spune:

quote:
citat din mesajul lui zmotocel

guta de toate marimile gasesti in obor, in piata. acolo unde sunt si undinte si alte chestii pescaresti de vanzare. au toate dimensiunile. costa cam 5 ron pt 100m.

frumoasa bratara! o sa iasa destul de rigida pe guta, pe ata ar iesi mai flexibila. problema e ca nu prea se gaseste ata.....

bijuterii lucrate de mine pe: http://s215.photobucket.com/albums/cc121/zmotocel/

si mai multe pe propriul site ..... (daca vrea cineva adresa lasati-mi un pm)

spor la margelit :)

Iubitica, pe la pagina 14, de la postarea asta, la imagini, e jos, in dreapta, o bratarusha ingusta, pe bleu...
O sa botez o fetita pe 20 iulie(adica peste cca 10 zile), crezi ca ai putea sa-mi faci o asemenea bratara, pe rosu doar, o marime micutza, ca pentru un bebe de 2 luni, sa i-o pun la manutza s-o apere de deochi?
Sper ca-mi vei da un raspuns favorabil, din suflet sper asta! Poate fi si un model religios, cu cruciulite sau ceva...
Te rog din suflet, da-mi un mail la Aubergine_Marmoset@yahoo.com, caci sunt mai mereu in criza de timp...
Spor la ce faci, ca-ti iese de minune!
Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Buna!
Fetelor, va rog sa ma descoaseti si pe mine. Am cumparat niste clipsuri de la maria (ca sa fac niste cercelusi), insa nu-mi dau seama cum se folosesc... Nu stiu cum si de unde as putea prinde, de exemplu, acele... Ma puteti ajuta? Multumesc frumos.

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmin spune:

Gata fetelor, m-am hotarat, vin eu in Romania cu materii prime pt mesterit bijuuri. Daca ati vedea ce se gaseste aici, in Turcia, v-ati apuca toate de mesterit. Vad ca se gasesc cam greu in Romania, prin mercerii... e o idee pt cineva sa isi faca un magazin de specialitate, unde sa se faca si cursuri. Hai artistele, hai sa invatam pe toata lumea!

Bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moruna spune:

buna fetelor!
am dat din greseala de topicul acesta zilele trecute si am fost foarte placut impresionata.pasiunea aceasta o aveam si eu de cand eram mai mica si ii desfaceam mamei bijuteriile ca sa creez altele,lucru care nu era pe placul mamei;dar care nu ma certa prea tare ca de....imi dezvolta imaginatia si simtul estetic.
nu m-am mai gandit demult la asta si acum cand v-am gasit pe voi mi-am si facut comanda de materiale.de abia astept sa ma sune de la posta ca sa imi ridic coletul.uite asa...intreo sa imi caut timp si pentru "margelit".poate intr-o zi voi avea destul curaj si va voi arata si voua ce am facut
mult spor la lucru!

bebe andrei mic si dragut....ca doar e al meu si eu sunt precum cioara(puiul meu cel mai frumos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apsara spune:

Buna, tuturor.

Am si eu cateva noutati.

http://entertainment.webshots.com/photo/2192542240100012718aTvCeR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!
va urmasesc din umbra si va admir...nu am curaj sa ma apuc de "margelit" ca nu as ajunge la performantele voastre in veci

Dar acum ma vad nevoita sa va cer un sfat : fetitza mea a primit de la mare niste margeluse din lemn foarte frumoase dar a tras de ele si s-au rupt....acum plange dupa ele. Pe ce pot sa le insir? Ele au fost pe ceva elastic un fel de guta...de unde cumpar asa ceva?

Multumesc anticipat

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Teoretic poti sa le insiri pe orice tip de fir (de pescuit, ata de cusut ceva mai rezistenta, etc.).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Apsara , scuze, nu m-am exprimat cum trebuie!
Margelele -siragul - nu erau lungi , cam la baza gatului asa...deci vreau ceva elastec sa se intinda cand le baga pe cap.

Multumesc inca odata

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Catutza, in cazul asta poti sa folosesti o inchizatoare.

Mergi la inceput