A folosit cineva vreunul din produsele: "baby's ja
Raspunsuri - Pagina 2
brado73 spune:
In general, probioticele (Jarro-Dophillus) e bine sa fie administrate spre sfarsitul mesei, sau la 20-30 min dupa, pentru a nu fi distruse de mediul prea acid din stomacul gol. Drojdiile (cum e Enterolul) sunt rezistente, asa ca poti sa-i dai si intre mese. De celelalte produse nu stiu. Iar cu probioticele ar fi bine sa continui tratamentul pe o perioada mai lunga, macar 6 luni. Are nevoie da asta, mai ales dupa Normix si Furazolidon. Sanatate !
zoomz spune:
Da,amalisimona,
chiar am trecut si pe la dr Preda(si nu numai pe la el). Si aveam pe frigider o diagrama cu orele si nr de picaturi si alte chestii pe care trebuia sa i le dau intr-o zi...ma rog nu am mai trecut acolo calciu lactic si acid folic, fier, poate de unele am si uitat...Mai, dar chiar la toti le da "reteta asta"? Ca si eu mai stiu pe unii cu beres, fier si alte alea...La voi au functionat chestiile astea? la noi nu, adica unele pareau sa il mai energizeze ca sa zic asa dar suspiciunea mea e ca unele din aromele si zaharurile continute de cele de mai sus au inceput sa ii faca si mai rau pt ca la un moment dat cu tot cu ele facea f rau caca...
si cand am fost la Bucuresti doctorul de acolo a ras si azis ceva de genul "a pai vad ca i-ati dat tot ce se putea da", si apoi ne-a zis sa nu ii mai dam nik dinalea si sa scoatem detot zaharul, a zis si el ca tratamentul ala posibil sa il fi iritat prin multimea de arome, siropuri etc.
pupici si sanatate la copilici
zoomz spune:
ok brado73, m-am mai linistit.
Nu i le dau in timpul mesei dar i le dau intotdeauna imediat dupa masa, sper ca e ok...Cat priveste tratamentul de lunga durata, sa vedem cat o sa ne coste, ce am luat acum e cam pt 40 de zile dupa spusele doctoritei, nu stiu sincer daca chiar ajung asa mult licorile, dar dupa cum am zis mai sus, mentionase ceva cum ca ar trebui sa o mai cautam dupa ce terminam sa ne mai dea "ceva" -- poate asta sa fie cauza, adica necesitatea administrarii pe lunga durata. Ma rog daca au efect le dam, asta e...ca asa si pe ecoflorina am dat o caruta de bani ca i-am luat mai multe doze si a fost efectiv apa de ploaie pt noi daca nu cumva chiar i-a facut si mai rau. Si apropo de bani...daca ar fi sa pun la socoteala toate analizele, consultatiile, medicamentele , taxiurile, drumul la bucuresti si altele, cred ca puteam sa ii iau nu unul ci mai multe scheme de tratament naturist...Speram ca minunea sa tina...
Sanatate multa, multumesc de feedback.
amalisimona spune:
Pai eu mai stiu si pe altii care au primit ca noi, o caruta de medicamente. Nici nu stiu cu ce sa incep: Tonotil-N, Beres Drops Plus, Liv52, Pikovit, Calciu lactic, Acid Folic, Fe Hausmann, D3 injectabil/Vigantol, Ecoflorina si pentru constipatie Duphalac si Debridat. A mai trecut el ceva pe lista, dar n-a insistat ca a zis ca nu stie daca se gaseste: HADAS se numeste. Sincera sa fiu, nu am putut sa-i dau toate astea odata. Am inceput acum 2 sapt cu Tonotil, Calciu, Pikovit, Liv52, Duphalac si Debridat. Constipatia nu s-a rezolvat deloc, de restul nu mai zic...ca nu astept rezulatate peste noapte. Oricum, trebuie sa ajung la un homeopat, ca nu prea vad altfel cum se va rezolva problema cu pofta de mancare.
Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si Irina (5 Mai 2006)
FOTOGRAFII BLOG
zoomz spune:
da da exact asa am primit si noi, mai putin cele pt constipatie dar nici o grija ca debridatul ni l-au dat altii cu alte ocazii. debridatul se pare ca e cam degeaba...
Vad ca nu mai e nimeni prin Ro care sa fi folosit exact produsele astea(adica cele descrise in subiect), as fi fost curioasa sa stiu ce se intampla dupa...
E cineva care a folosit colostrul de ex si care e si intolerant /alergic la lapte? Noi am fost asigurati ca intoleranta / alergia nu conteaza pt ca c produsele lor--colostrul-lactoferina sunt foarte bine procesate din acesti pct de vedere si nu constituie o pb...din ce am citit si pe net asa ar fi. Am gasit un post in engleza la un moment dat cu cineva din state alergic si care intreba un doc de acolo pe un forum daca e ok sa foloseasca produsele si i se spunea ca da. Ce sa zic noi INCA nu am intampinat nimic rau din partea tratamentului, de ieri ii dau si aller care-ul ca sa stau linistita.
Sanatate.
zoomz spune:
in ultima saptamana am reintrodus incet incet rosie cruda, kiwi, un pic de mazare in supica, m-am incumetat chiar si la un pic de gem de prune dimineta, sfecla rosie... scaunele sunt ok, chiar daca nu sunt tari ci moi(dar destul de legate), sunt ok eu ma declar multumita deocamdata. ma gandesc cu f mare teama la miere pe care as vrea sa o introduc--nu "reintroduc", pt ca nu a mai mancat miere pana acum...
Din cei care ati avut probleme legate de flora si care ati folosit tratamente cu probiotice, colostru, etc, adica cei care va aflati cam pe aceeasi linie cu mine, ce regimuri adoptati in paralel cu aceste tratamente naturiste, folositi miere?
Din cei cu aceste probleme a fost careva diagniosticat cu colon iritabil?
OTUDORACHE spune:
buna fetelor, sunt mamica unei fetite de 1 an si 2 luni Isabela o cheama,am niste probleme similare cu cele expuse de catre zoomz, scuze daca nu am scris corect, pe scurt de la 5 luni si jumatate probleme cu saune moi, in urma unei enterocolite, regimuri, fara lapte,gluten si derivate din gluten, doar delactozat, fara fructe, fara rosii, miere evident dupa un an, far multe legume peermise varstei, analize si doctori cat cuprinde tratemente la fel, rezultate bune cu biotisc, dar dupa o vreme revin scunele moi, am facut teste de intoleranta la lacoza gluten si au iesti negative, disperarre , ceaiuri zilnice la greu, a mers bine o perioada cu frunze de afin, cu frunze de salcam, de o luna bem de roinita, si e maoi bine un pic si stomacul, bem si lapte na junior, totusi vreau sa scapam odata pentru totdeaua de belele, si de aceea din proprie initiativa , la fel ca si cu ceaiurule, am comandat baby jarow, si de azi vreau sa ii dau,sa vedem cu o sa fie, de aceea vroiam si eu sa stiu de la alte mamici,partenere de suferinta,daca sunt o.k. Multumesc
roxi_rebe spune:
buna
si eu am o fetita de 4 ani cu care am trecut printr-o penumonie acuta bacteriana, repetate bronsite ca in final sa ajungem la suspiciune de astm bronsic, slabirea sistemului imunitar si o disbioza intestinala usoara, manifestata prin constipatie cronica (nediagnosticata in tara, ci de un medic roman plecat in vest de mult)
am vesti bune pt tine, am folosit si folosesc inca o parte din acele produse pe care le mentionezi, respectiv aller care (foarte bun, antifungic, antibacterian, antiviral, reduce si febra, cu 2,5-5 ml/ora) si colostrul, care este extraordinar, are toate imunoglobulinele si reface sistemul imunitar din intestin. jarrow am folosit, dar acela este mai bun in manifestari cu diaree decat in constipatie ( iti spun asta din sursa sigura, am o prietena si ea alte cunostinte cu copii cu disbioza intestinala grava, manifestat prin diaree, unde jarrow merge f bine), in prezent folosesc alt probiotic, ac-zymes cu psyllium, pe constipatie merge f bine. probioticele inmultesc bacteriile prietenoase din intestin, intarind in acest fel sistemul imunitar. lactoferina o foloseste tot asa, prietena mea, este foarte importanta pt copii cu probleme gastro-intestinale.
pot sa iti spun ca debridatul, echoflorina, sunt cam apa de ploaie pe langa colostru si jarrow, care au continut mare de bacterii prietenoase, in jarrow din cate stiu sunt cam 3 miliarde de bacterii bune.
imi pare rau pt cei care nu cunosc si te trimit la medici, din pacate cei mai multi medici nu cunosc aceste produse, desi eu cred ca ar terbui sa invete si ar avea rezultate mai bune in tratamentele prescrise.
mult succes si dak vrei, putem vorbi si pe email, sau pe mess, daka mai ai intebari. eu i-am scos fiicei mele singulaire-ul pt astm dupa numai 2 saptamani, cu medicatie prescrisa de medicul naturopat de la firma de unde cumpar aceste produse, de pe www.anticancer.ro, poti intra la contacte si sa vorbesti cu dansa.
mult succes si sanatate la puiutz!
roxi_rebe spune:
buna, fetelor
tot legat de probiotice, vreau sa va spun ca am invatat de la un fitoterapeut, ca este cel mai sanatos sa se administreze cu cca 30 de minute inainte de masa, pt a apuca sa se inmulteasca in intestin inainte de a fi nevoie de ele, anume cand ajunge mancarea in intestin, ma rog, ce a mai ramas din ea.
trebuie citite informatiile din mai multe locuri si abia apoi luata o decizie, pt ca din pacate sunt multe pareri contrare. eu ii dau colostrul dupa masa, desi este indicat intre mese, dar nu prea apuc asa, iar probioticul inainte de masa.
mult bine!
OTUDORACHE spune:
buna tuturor, revin la problema discutata anterior cu diareea, am vazut ca a ma i postat si o alata persoana un raspuns despre baby jarow, roxi, daca am retinut, as ruga-o pe aceasta cale daca poate sa-mi dea un id de msg sa vorbim mai multe eu am oananbreazu@yahoo.com.Inca ceva din pacate coincidenta sau nu am folosit doar o singura zi produsul babyj deoarerce fetita mea era un pic mai binisor cu burtita si dintr-o data dupa ce i-am dat pulberea s-a deranjat rau. As vrea sa stiu din experientele voastre credeti ca are vreo legatura ? as vrea sa-i dau din nou dar imi este teama ca am avut doua episoade diareice de atunci si pana acum.Va mutumesc si sanatate tuturor.