Toxoplasmoza

Toxoplasmoza | Autor: Somleac

Link direct la acest mesaj

Sunt insarcinata in 35 sapt si mi s-a descoperit toxoplasmoza la 18 saptamani. De atunci fac tratament dar valorile nu au scazut deloc.

Este cineva care a dus sarcia cu bine la capat in ciuda acestei infectii? As vrea sa stiu daca fatul a fost sanatos si ce analize s-au facut dupa nastere.

Eu cu si Daria- 29.01.1999; Alex - 07.02.2003; Matia - 31.10.2006

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristianamat spune:

Eu am avut toxoplasomza insa era de mai mult de 6 luni inainte de a ramane insarcinata asa ca nu am avut nici o pb legat de asta, mie listeria mi-a facut pb si inclin sa cred ca si medicul.

Ce tip de toxoplasmoza ai?Inainte de 18 sapt nu ti-a aparut sau nu ai facut analiza? Mergi la medicul ginecolo sa te lamureasca daca sunt pb desi acum nu mai ai ce face, decat sa speri ca o sa fie bine. O sa iti tin pumnii sa faci un bebe sanatos.

Eu am fost la cantacuzino, o descoperisem cu 1 an inainte de a ramane insarcinata si f multi medici prosti ca altfel nu ii pot numi mi-au zis sa nu raman insarcinata ca o sa fac un monstru, ca e posibil sa moara, prostii...Disperati am ajuns la medsana si medicul de acolo a fost primul, dupa alti 5 care mi-a zis ca nu este absolut nici o pb. Nu l-am crezut asa ca el mi l-a recomandat pe seful de laborator de la cantacuzino si nenea ala ne-a lamurit despre ce e vb (si vreau sa iti zic ca omul asta nu a vrut nimic, absolut nimic nu a vrut sa primeasca). Dupa ce am ramas insarcinata medicul ginecolog nici nu m-a mai pus sa repet analiza pt ca a zis ca odata ce era veche nu mai poate afecta cu absolut nimic copilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristianamat spune:

uite aici s-a mai discutat...dar edicul ginecolog ce a zis?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Somleac tin pumnii sa fie bine. Nastere usoara si un prunc voios si sanatos it doresc.

Bafta!

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Eu nu am stiut ca sunt insarcinata pna la 17 saptamani. Am alaptat si n-am avut ciclu, asa ca ... Oricum imunitate am avut si la ceilalti, se pare ca asta ar fi o recidiva.
Deci habar n-am de cand e.

Eu cu si Daria- 29.01.1999; Alex - 07.02.2003; Matia - 31.10.2006

Mergi la inceput