despre... bunici
Raspunsuri - Pagina 2
lilina spune:
eu nu prea stiu ce sunt aia "bunici"...am avut dar unii au fost prea departe de noi iar cei care erau cu noi in oras nu s-au comportat cum se comporta niste bunici adevarati (asa cum am vazut eu ca se comporta, ca nu am de unde sa stiu)
asa ca nu ma 'coafeaza' ziua bunicilor
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
Cristina_C spune:
Dumnezeu sa-i odihneasca pe bunicii care au plecat dintre noi si sa le dea sanatate celor pe care-i mai avem! Bunica mea are 84 de ani anul asta si ne intalnim o data pe an, dar e mult prea putin. Mi-e tare dor de ea...
amyarabella spune:
Eu sunt o norocoasa bunica mea care ma crescut inca mai traieste si sa ii dea Bunul Dumnezeu mult,multa sanatate in continuare asta imi doresc din tot sufletul,i-am promis ca la vara o aduc aici sa stea cu noi toata vara sper sa nu o dezamagesc !!!.
Acum cand ma duc in romania de fiecare data are grija de baitul meu ,este cea mai buna strabunica din lume iar baitul meu vb in fiecare zi cu ea la telefonul de jucari !!!
Sunt deacord cu voi sa sarbatorim ziua bunicilor aici in fiecare zi pe DC !!!!
chiar acum o sun sa ii spun de subiectul vostru de aici sigur se va bucura !!!!
va pupacesc dulce !!!!!
mami Amy si bebe Stefan
Ortansa spune:
quote:
Originally posted by Ortansa
National Grandparents Day
edit:tre' s-o facem internationala
I've gt you under my skin
alintaroma spune:
quote:
Originally posted by Ortansa
National Grandparents Day
Chiar asta vroiam si eu sa scriu ... ca aici se sarbatoreste, fata a avut serbare pe tema asta la scoala si da e imediat in prima saptamina de scoala. Numai ca bunicile ei sunt in ro si ca sa nu se simta singurica a mers prietena noastra ca si "the special person"
Acum si aici ii invidiez pe cei care au bunicii aproape pentru copii lor ... pentru ca joaca un rol foarte important in viata unui copil.
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
MamiLili spune:
Ce subiect frumos, mi s-au umezit ochii! Mi-e dor de ei, mai ales c-au plecat, in ani diferiti, de Craciun! Mi-e dor de bunica si de mirosul placintelor ei, de zacusaca delicioasa pe care-o facea si de cozonacii pufosi, de zilele cand ma trezea sa merg la scoala, de momentele cand ma certa fiindca nu eram cuminte, de iernile in care ma plimba cu saniuta...de cate altele! Cand eram studenta veneam acasa week-end de week-end de dragul ei, gandindu-ma ca poate e ultima data cand o vad si-mi vorbeste. Daca mai aveti bunici in viata, pretuiti-i!
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
alra spune:
Bunica mea, cu numele ei de cod "coana mare", odata cand eram studenta si nu luasem inca bursa mi-a dat o gramada de bani cu mentiunea sa ii cheltuiesc numai pe tigari si baruri! Nici pana in ziua de azi nu i-am zis ca din jumate din bani mi-am luat caseta cu baladele Guns ...
Acum 3 saptamani cand am fost in Romania mi-a dat jumatate din pensia ei ca sa iau ceva frumos stranepoatei ei de 2 ani. E inutil sa ma cert cu ea asa ca i-am luat. Raportez cu mandrie achizitionarea ditamai topoganului care a devenit jucaria preferata a Laurei. Coana mare e mandra foc
Saptamana asta face 80 de ani, au fost azi sa o sarbatoreasca cu totii. Cu totii afara de mine ... Un "La multi ani!" mare pentru coana mare!!!
Alina
Vacanta cu Laura in Romania: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116326
maria_bunica spune:
ma unesc si eu cu mare bucurie,celor care sunt de acord sa se sarbatoreasca ziua internationala a bunicilor!!!!Imi este greu sa povestesc ceva despre ei si sa nu plang....pt ca din pacate cei care mi-au bucurat vacantele la tara,nu mai sunt .Anul trecut,in ziua nuntii mele,le-am simtit extraordinar de mult lipsa dar,intamplare sau nu,cand am pus capul pe perna am visat-o pe mamaia care ma strangea in brate,ma pupa si era fericita pt mn!!!!!!NU MAI POT CONTINUAIn memoria acestor fiinte drage din viata noastra.............trebuie sa existe si ziua bunicilor!!!!!!!!!va pup pe toti
bcc
petra spune:
Aici in USA se sarbatoreste si ziua bunicilor, pe 7 septembrie.
Nu este chiar asa cunoscuta ca altele dar exista si fiecare marcheaza cum stie mai bine aceasta zi !
Eu nu mai am bunici! Bunicul din partea mamei a murit inainte de a ma naste eu, bunica a murit cand aveam 3 ani si o mai tin minte dar nu asa cum ti minte o bunica care te creste pana la 13 ani ! Bunicii din partea tatalui au murit si ei devreme .
Eu nu am prea avut o copilarie alaturi de bunici, dar in schimb am avut o "bona"(sa folosesc un cuvant modern!!) care a stat cu mine si sora mea cand erau parintii la servici. (vreo 4-5 ani) si mi-a fost ca o adevarata bunica. era mai in varsta , era bunica la randul ei dar nepoata era studenta. Multe amintiri am cu ea , se juca cu noi, ne facea prajituri si mancarea favorita, stia croitorie si ne facea rochite noua si papusilor din acelasi material, ne dadea si noua sa "croim" cate un petic de material . Pacat ca nici ea nu mai este in aceasta lume decat in aminitire.
Cand aveam 19 ani a murit si tatal meu si cum spunea Rufus, sunt mult mai saraca ! DAr o am pe mama care desi este in varsta se tine bine si este destul de sanatoasa. MA rog in fiecare zi sa o tina D-zeu asa cat mai mult timp !
Cine nu are bunici batrini sa-si cumpere !!! Dar nu prea avem de unde !
Se ne iubim parintii si bunicii cat sunt printre noi ca dupa aceia nu stiu daca are acelasi efect.