protest!
tocmai a fost inchis subiectul " Lucru manual - arts & crafts 4"
habar nu am cine e frannces, dar felul cum a procedat nu mi se pare deloc corect. iar faptul ca administratorul a inchis subiectul doar pt s-a apucat ea sa comenteze mi se pare si mai rau!!!!!!
subiectul respectiv functiona de foarte mult timp, era o adevarat oaza pt multe dintre noi si nu meritam sa fim pur si simplu date afara fara sa avem dreptul la replica!!!!
putea foarte bine sa stearga posturile cu reclame sau linkurile catre site-urile la care se face reclama (asa cum se face pe orice forum civilizat!!!)
am citit mult timp cu placere acel subiect, multe dintre fete s-au imprietenit, au schimbat idei si nimeni nu a fost nemultimit timp de un an si jumatate.
consider aceasta inchidere brusca a subiectului ca fiind total abuziva si nedreapta!!!!!!!
foarte urat felul in care a fost facuta!
Raspunsuri
Otilia spune:
Zmotocel, nu are rost sa te superi, o sa deschidem un alt capitol nou si o sa rugam fetele sa fie mai atente la respectarea regulamentului in privinta reclamei. Mai mult aport artistic si mai putin comert ar fi bine-venite!
Adélie la p'tite souris
Bijoux passion
Floricici din gradina mea
Otilia spune:
Gata zmotocel, avem capitol nou:
*** Bijuterii hand-made ***
Va astept!
PS: mie nu mi se pare corect sa "te iei" de frannces, ea n-a facut decit sa-si exprime dezamagirea (pe buna dreptate) pentru deraparea subiectului.
Adélie la p'tite souris
Bijoux passion
Floricici din gradina mea
zmotocel spune:
nu stiu cine e frances exact
dar mi s-a parut foarte suspect cat de repede a fost inchis subiectul dupa ce a scris ea
iar ultimul ei mesaj : " pai aici e plin de reclama si nu a luat nimeni nici o masura.. :("
nu mi s-a parut tocmai inocent..... era o pur si simplu o cerere ca sa se ia masuri impotriva fetelor.
asta e acum....
ne vedem pe noul link....
pe curand :)