Casnicute sexy(162)
Raspunsuri - Pagina 6

monica-elizabet spune:
mie-mi arata danelutza o reteta si numai la ea ma gandesc da astia mici dorm si nu am cum sa ma duc la cumparaturi de ingrediente...poate maine
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

monica-elizabet spune:
danelutza, doina multumesc
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

monica-elizabet spune:
danelutza, doina multumesc
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

CRISMIR spune:
MONICUTZA ce retet ti-a aratat DANELUTZA?
Iar e urat la noi,ploua...uffff...si Robert are liber de la gradii,ne terorizeaza, si ne mai auzim,mai tarziu!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

doinabita spune:
Monica, ce reteta iti arata Danelutza? sunt baba curioasa...
La noi e frigggggggggggg...la voi cum e???ma doare "un cap", parca ar vrea o gripa sa ma ia....Unde sunteti?eu am curatat niste peste congelat sa fac o saramurica cu usturoi.Cand e gata cine doreste, va servesc!!!pi tatiiiiiiiiiiiiiii!!!!
Doina Bita

monica-elizabet spune:
o lasam pe ea sa va zica da' vad ca-i la infrumusetare
uite www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/17829/Rasucite-cu-budinca/" target="_blank">Asta-i reteta
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

monica-elizabet spune:
danelutza, sunt delicioase, multam fain de reteta...mi-au iesit aiurea rau, da rau de tot ca aspect...nu stiu zau cum in doua tavi(adica portie dubla fata de reteta) nu m-am prins cum sa fac rasucirea) dar de gustoase sunt nemaipomenite...si deasupra le-am pus 2 linguri de miere, 1 de zahar pudra si o lingura de lapte.
va servesc si pe voi
da sa le mancati cu ochii inchisi
Rasucite 1 si Rasucite 2 cu crema de vanilie
ale mele au iesit de zici ca-s mucenici...ca tot se apropie mucenicii
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

doinabita spune:
Mai , ce e linistea asta?unde sunteti?
Monica am vazut ce e in reteta aia....
ete stau ascunsa , pana apareti...
asta ca sunt singura...
Doina Bita

Danelutza spune:
Monico la ale mele a luat-o la fuga budinca de vanilie , le-am rasucit cum am putut, ca oricum uitasem sa pun budinca praf in aluat, dar au iesit delicioase. Si... nici eu nu m-am prins ca din compozitia data ieseau rasucite pentru doua tavi si le-am ingramadit intr-una
, moama ce-au crescut unele peste altele
. Tura viitoare le fac rasucite dar fara umplutura, or sa fie mai sexpase si o sa ma ingras mai putin
Mirela cind il opereaza pe Robert, pe 20 ?
Miine sint si eu programata la radiologie, sa-mi faca ecografie, cica, la umar, lunea viitoare ma duc la chirurgie, apoi iar la reumatologie . Moama, ce m-am babit