Gradinita germana Max und Moritz

Poate cineva sa-mi deea mai multe amanunte despre aceasta gradinita? Copii chiar invata germana acolo? Cati dintre ei reusesc sa ia examenul de intrare la scoala germana?
Multumesc anticipat
Raspunsuri

martie spune:
Monip, unde este aceasta gradinita? In ce sector, in ce zona ? Multumesc..
Martie & Bebica & maimuta Sara

diaconuelena spune:
buna ziua mamicilor! am auzit si eu de bine de aceasta gradinita. caut cu disperare gradinita in limba germana pt. fiul meu in sectorul 4, cat mai aproape de casa, asta ar fi relativ aproape de mine....numai ca serban(fiul meu)implineste in toamna 2ani si jumatate si ei primesc la gradi de la 3 ani.....se pote face ceva in acest sens? sa-l ia mai devreme? el vorbeste si se descurca....acum ne dezvatam si de pampers. luni merg sa vad si gradinita prikindel de la rondul cosbuc care cica e in lb. germana..... ati auzit ceva de ea? ma poate ajuta cineva cu vreo informatie? pupici!!!!!

emma29 spune:
Gradinita Prikindel din Rond Cosbuc m-a dezamagit la prima vedere.
Era frig in casa aceea, stateau toti copiii de diferite varste (4-6) la gramada. DIscutiile intre ei erau in limba romana. Era o suplinitoare cu ei pentru ca educatoarea de limba germana inca nu ajunsese la job la 9.30 (ora vizitei)
Am primit raspunsuri evazive de la doamna Director (un pic cam plictisita), cu privire la programa si modalitatea de insusire a limbii straine.
MAi toti tuseau pe acolo. Am inteles ca ar fi o asistenta, dar nu era prin zona la acea ora. (In mod normal nu ar fi trebuit sa primeasca copii cu urma de raceala)
Daca cineva stie vreo gradinita buna in zona Unirii, va rog spuneti-mi si mie

malinas spune:
Buna,
cine-mi da si mie datele de contact ale acestei gradinite? Am gasit niste numere de telefon pe internet, dar nu raspunde nimeni la ele.
Multumesc
www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Diana1968 spune:
Ma ba si eu in seama de cate ori se iveste ocazia. Am o nepotica ce a fost o jumate de an la aceasta radi (in 2006) si nu stiu daca a mers o saptamana intreaa. Avea 5 ani, deci r. mare. Fetita fusese pana atunci la o radi romana timp de 2 ani, deci trecuse prin focul racelilor de inceput.
Aici de la bun inceput a racit. Acolo erau primiti copii cu mucozitati pana in ura (dupa spusele mamei mele si a bonei), inclusiv educatoarele. Cei de la after school treceau prin clasa rupei mari. Ultima picatura a fost cand a luat streptococul auriu.
Voi povesti ori de cate ori intreaba cineva de aceasta jalnica radinita. Nu conteaza doar limba invatata, conteaza si curatenia din interior. Plus ca aveau o lipsa mare de jucarii de exterior cat si de interior.
Avand in vedere prin ce a trecut micuta eu nu am decat dispret si scarba pt aceasta "radi".

malinas spune:
Multumesc pentru informatii.
Puteti sa-mi recomandati o alta gradinita cu preare in limba germana? Gradinita la care sa se faca pregatire pt Goethe, nu o gradinita la care sa se faca ocazional sau la care sa se vorbeasca ocazional limba germana. Baietelul meu este mic, deci nu intra in discutie gradinitele de stat de profil, ma intereseaza gradinite particulare.Multumesc
www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">