AJUTATI-MA SA-L UIT..

AJUTATI-MA SA-L UIT.. | Autor: capoianuiula

Link direct la acest mesaj

L-am parasit si divortat de 4 ani..era foarte rau si provocator cu baiatul meu (din prima casatorie) , l-am parasit pentru a-mi ocroti baiatul..dar eu cred ca nu voi reusi sa il uit...cum sa procedez?, va rog ajutati-ma..

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capoianuiula spune:

...continui spuninduva ca dorm multumita medicamentelor, nimic nu-mi face placere,simt o lupta crincena ce se da in mine de 4 ani: inima il vrea dar in cerebral hotarirea mea e NU..am vazut si un terapeut pentru asta..nu am continuat prea mult findca nu simteam nici o ameliorare..in plus cum vorbeam despre EL toata suferinta si dorul de al vedea reincepea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Dar te vezi des cu el? Sau este ceva care ti-l aduce zilnic in minte? Totusi sunt 4 ani...
Parerea mea este ca ai procedat foarte bine punand punct. Si pentru mine copilul ar fi fost pe primul loc si mult mai important. Acum...poate ai mai auzit astea...ai incercat sa rupi orice legatura cu el,familia lui...prieteni?
Cred ca ti-ar face foarte bine o vacanta undeva mai departe.

Stii...eu am fost prinsa intr-o relatie in urma cu vre-o 5 ani. Si eram fooooarte indragostita,credeam ca nu pot trai fara acea persoana. Dar,n-a fost sa fie...tin minte si acum ca si cum ar fi fost ieri acea zi...am rupt cartela din telefon si am plecat cu o prietena 6 zile in Italia. Am facut un tur al Nordului,nu am avut timp sa stau sa-mi "plang de mila". Cand m-am intors viata nu mai parea asa neagra fara el...cred ca asta m-a ajutat pe mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Cred ca cea mai buna metoda de a uita pe cineva cat de cat e sa il inlocuiesti cu altceva. Atentie, nu am spus altcineva! Gaseste o activitate care sa iti placa si sa iti ocupe tot timpul pe care il petreci gandindu-te la el. Simte-te bine cu tine insati...iesi cu baiatul tau in parc, vezi cati barbati sunt pe lume si cate posibilitati ai. Nu renunta si la baiatul tau! Crezi ca el nu vede ca inca suferi dupa persoana aia? Ca nu pot sa ii zic om. Trebuie sa depasesti momentul, ai tinut doliu destul dupa relatia asta. Revino-ti!!!

"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Cand iti apare imaginea lui in minte, incearca sa iti amintesti cum se purta de fapt cu fiul tau, si nu momentele voastre placute. Pune accent pe amintirile "negative" si poate o sa iti fie mai usor sa ti-l scoti din minte.
Imi pare rau ca suferi.

Mergi la inceput

nu am cuvinte pentru a va multumi, MULTUMESC lui: GIANA, RORY 76, si lui TISINA, toate aveti dreptate, eu sint cea vinovata pentru ca chiar daca mi-am luat o carte noua de telefon,cu un nr nou totusi am cumparat un alt portabil in care am inserat vechea carte..asteptam deci in continuare sa vad daca el ma mai suna si intradevar ( cu toate ca imediat ma inlocuit cu o alta femeie, cu care traieste de atunci, imi da tot tipul mesaje..asta cred ca este greseala mea cea mai mare, cu atit mai mult ca contonua sa-mi spuna ca eu am ramas marea lui dragoste??? cu toate ca nu a facut nimic ca eu sa ma intorc. Cu copii actualei sa purtat la fel si actuala a preferat sa inchirieze un apartament aparte pentru a separa copii ei de ea si de el, deci ea traieste cu el si din cind in cind trece sa-si vada copii...este de necrezut dar e adevarat..

Mergi la inceput

Vezi? Aici a fost greseala! Cand vrei sa pui punct trebuie sa RUPI relatia. Este greu...e adevarat, dar trece repede. Mai ales cand ai un copilasi caruia sa i te dedici.

NU LUNGI AGONIA!!! Fa-l sa-ti piarda urma,arunca acea cartela. Sa vezi ce libera te vei simti. CURAJ!!! Suntem alatur de tine. Si cand iti este greu si vrei sa plangi...scrie aici,te sustinem,te incurajam! Vei trece peste tot pt ce esti puternica!!!

Mergi la inceput

multumesc GIANA, iti promi ca voi taia cartea ,stiu ca ai dreptate ,dar azi tu mi-ai dat un mare curaj, parca mi-ai luat un vual de pe ochi, te sarut de mii de ori si trec la fapt, din toata inima, esti o persoana mult mai matura in gindire deci mine, pe curind sper..Iulia

Mergi la inceput

Succes muuult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Asteptam mesajul in care sa zici "gata fetelor, am rupt cartela si m-am hotarat sa il uit!"
Mult succes!
Suntem alaturi de tine!

Mergi la inceput

GATA FETELOR AM TAIAT CU FOARFECA CARTEA SI AM TERMINAT ACEST CAPITOL,MULT PE TOATE ZINUTELE CARE MI-AU SCRIS, VA DORESC O SEARA MINUNATA

Mergi la inceput