Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(97)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Giaaaaaani felicitari !!!(pana la urma ai sarit randul, mai bine faceam galerie de atunci )
Sa cresti mare bebe Andrei, sa papi bine si sa iti faci parintii fericiti.

Ana 34+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

zozelina nebunica frumoasa poezia...m-ai distrat nu gluma.... la eco mergi la dr tudorache?ai idee eco pt trim 3 e tot 150 ron?ai reusit la panmed?as vrea sa merg si eu prin martie...

rami26 + 31 sapt

http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Delfin, Zoze aveti dreptate, doar nu-i vecinu'! Diseara trec direct la actiune..

Stela -ma bucur ca te-au lasat intepaturile alea nemernice..eee..sa indraznesca ele sa mai vina ca le arat eu ; iar cu ninsoarea s-ar putea sa nu scapati, parca cineva zicea dimineata ca ninge la Galati, deci daca se pastreaza traiectoria, sunt toate sansele sa va ninga si pe voi. Vad ca deja s-a asezat un pic;nu-mipare rau decat ca ieri mi-am spalat masinuta si daca se face mocioleala d-aia...mor de ciuda.

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol29+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Da Ramo-tot la Tudorache!Acum face eco si la cab.Dr.Cernea-si o sa merg acolo-pt.ca au si color si vreau sa fac filmulet si pozici!! Nu stiu cat e eco de trim.3,simpla-dar cu CD si pozici e 250 RON..

Ela.. in 35+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

cirip cirip!
am venit si eu de la aquagym. M-a muncit fata aia de numa... de la 7 sunt plecata! si nici n-am putut dormi noaptea...

Delfinuta, ce curajoasa esti ca totusi pleci la munte! Recreere placuta! (la plapumioara)

Ada29, pai poate te influentzam si te pui pe facut copii :)
MamiP, cine ti-a zis ca fructele de mare sunt de post?!
Si eu sunt cu crema de galbenele si redigest,dar bitterul il las la altii :)

Ceeeee? A nascut si Giani?!!! Iupiiii na, ca zilnic avem bb nou :))
Felicitari Gianiiii! Bine ai venit Andrei!! [
Na, ca s-a nascut si fratele de cantecel al lui Sasha...

Rox, ce frumos ai zis cu randunoiul tau... Al meu n-a zis asa frumos, dar imi zice ca acum orice face se simte mai potentzat. In special la job. Aceasta responsabilitate in plus ii da aripi.

Zoze, ce frumos ai pove de Giani, cat ma bucur ca e cu moralul sus!

Ali, inoata, nu te scufunda in butoi! Fortza multa

Olgutz, si Motanski scoate sunete ciudate la pasari :)) Ca niste chitaieli scurte si repetate

Maiii cele din urma plutonului(dar nu codase) sa avem un AMR in grafic!!

Inchei aici ca mi se inchid ochii si visez printre mesaje. Pup!

sovi 30+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

randunici,

Acu am reusit sa intru, ma duc sa va citesc din urma si revin.
Intre timp ii astept pe cei de la Dolce sa vina sa-mi monteze o antena. Au vrut sa vina ieri, dar ieri am fost la curs si le-am zis sa vina zi, sa vedem daa sunt seriosi.

Cristina 29+
http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community

Mergi la inceput

Ali ma bucur ca te-ai mai inveselit .Noroc cu poezia lui Zoze .D-aia suntem un stol de randunici unite, ca sa ne sustinem si sa ne ajutam una pe alta. Daca nu ne spunem nici aici oful, apai cui sa-i mai spunem? Pe mama ta cand o s-o vezi?

Antonia

Mergi la inceput

Sovi felicitari pt cele 30 sapt! Maine intru si eu in AMR..abia astept.Cu greu ma abtin sa nu schimb semnatura de acum,dar ar insemna sa ma pacalesc singura, asa ca mai astept..
Si ce misto de tine cu aquagym,dupa cum suna inteleg sa ai fost la un bazin ceva... poate ne spui mai multe despre asta

Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Asa, sa incepe, si o scrisorica:

LA MULTI ANI, SADETH! SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE DE TOT CE ITI DORESTI!

Olgutzica, gandeste pozitiv, si mie mi-e teama de nastere, de recuperare, de epiziotomie etc. dar toate sunt pentru un scop nobil, cum s-ar zice, pentru a avea si a-mi vedea puiutzul mult asteptat si dorit. Nu suntem noi nici primele, nici ultimele femei care nasc, om trece noi si peste asta! Curaj, mamico!

Violeta, bravo pentru vesti bune de la doctor.

Delphin, ai curaj, mamico sa pleci la munte in conditiile date, sa stai cuminte si sa te odihnesti.

Il trimit pe asta sa u-l pierd si continuam.

Cristina 29+
http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Meyyy, nu nasc azi...N-a mai cazut deloc din dop si oricum clar nu e in planul de azi nascarea. Clarrrr!
De maine incolo, treaca, mearga, dar zi...no way!!!

Am stat conectata pana acum la servici, cu colegele de birou, sper sa fi rezolvat oarece probleme! Dar de citit am citit, printre picaturi!

Stela, dupa anestezia generala, eu mi-am revenit tare bine! Nu m-a durut capul, nu mi-a fost rau, doar eram adormita tare , pana dimineata am dormit bustean . ( eu fiind operata seara ). A doua zi m-am ridicat din pat cam pe la pranz cred, prima oara ai nevoie de ajutor si e dureros tare. Apoi te mobilizezi usor, usor! Deja dupa prima ridicare si primii pasi, totul este mai usor...Cam asta a fost la mine!
La vremea respectiva , nu am ales eu anestezia generala, numai asa se facea atunci la Bucur. Acum fac rahie si mi-e frica de injectia din coloana, sa nu ma misc cumva in momentele alea...

Roxana, imi dau seama ce greu iti e acum , dar cine mai are doar 3 zile si-si tine puiul in brate??? Hmmmm?

POZE

CLAU 37 + cu Rebecca

AMR 10 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput