Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(97)
Raspunsuri - Pagina 16
mihutza11 spune:
Mami.p ce dragutza e salopetica cu coloti!!
m-am topit... si paturica!!
chiar o adevarata albinutza o sa iasa din spital!!
Mihaela
34+ cu
Andra
Pozici
Bebitza
bitza037 spune:
Fetelor eu va las, ca pleaca bitu' si-mi ia si laptop-ul.....asa ca ne auzim maine la cafeluta.....ca acum nu mai deschid calc.ca face un zgomot si sunt obosita rau.
Vise placute!!!!
IRINA 
+31

sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
clauclau spune:
Bitza, offf, imi pare rau de anemia gasita, dar daca iei in continuare fier, nu inseamna ca se regleaza in cele din urma? Nu stiu, zic si eu...
Eu ma simt oarecum cu musca pe caciula caci nu mi-am mai luat fierul deloc ca nu-l suportam. Si de cate ori ma intreba dr daca-l iau , spuneam ca da.
Insa analizele facute recent , cele de trim 3 au iesit bine. Nici urma de anemie...
Mihutza, 
.
POZE
CLAU
37 + cu
Rebecca
AMR 9 ZILE !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
CristinaGoji spune:
GIANI - FELICITARI MAMICO!!! BINE AI VENIT BEBE ANDREI!!! Nici tu n-ai vrut galerie, mamicule???
Mami
31+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
natynic spune:
Bitza, multumesc mult 
Ce interesanta teorie asta cu postul si fructele de mare...Habar n-am, dar eu stiam ca in post nu se mananca ce are viata, nu ce are sange...Asa, nici oul (ala pe care-l mancam noi) n-are sange ca nu e fecundat de fapt si totusi nu-l mancam in post...As inclina sa cred ca familia de rusi a lui Sovi stie ce stie (no offense, Mami!)dar, oricum, eu nu stiu; daca as tine post, eu una n-as manca fructe de mare (in primul rand fiindca lesin dupa ele).
A, ma tot tineam sa zic, cand am plecat eu de pe creanga sa nasc tocmai era cineva ingrijorata de colesterolul mare, parca Pucca sau Luny, am uitat (era in...viata anterioara
). Mi-a iesit si mie urias in spital si mi s-a explicat clar ca e ceva f obisnuit in sarcina spre sfarsit, apoi colesterolul scade. E influenta hormonala. Deci, liniste si pace!
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
gudinde spune:
Gata m-am intors!
Mi-am incalzit oscioarele, am papat si sunt din nou fresh.
Va multumesc tuturor pt sustinere
. Mesajele voastre mi-au prins tare bine. Au fost ca un pansament pt sufletul meu.
Sa purcedem deci ...
WOW ... fetelor pleaca omu' la servici si cand se intoarce ce vede ... inca un pui de randunica

Ziua si puiutul! Da, stiu ca aveti grija sa nu-si iasa zoze
din mana.
Naty ce fes roz avem!!!!

Si ce bine ne sta

Micuta, finuta si aranjata ca o printesa. Eiiii ... sa vina ea acasa sanatoasa si mai pufoasa, ca are mama grija de garderoba ei. Prevad de pe acum niste costumase cu mov.
mami_papa
dar stiu ca 

bazaim. Bazaim bine de tot Maria Ta. Costumasul ala pt iesirea din spital e MORTAL!
Bazzzzzzz, bazzzzzzz .....
sovi
ma cheama Andreea.
numeioana sa sti ca m-am gandit la tine. Sa nu ma intrebi cum de tocmai la tine ca nu stiu. Margeam pe strada. Evident ca nimeni nu mai era pe strada, eu fiind singura traznita care in loc sa astepte RATB-ul, facea miscare pe intuneric si pe ninsoarea asta. Si se depunea zapada pe mine ca pe masinile parcate, aveam un tugui de zapada in varful capului si deodata ma strafulgera: "Ce bine ca Ioana mai are ca poate pana la incep. sapt viitoare se mai topeste zapada"
Pup toate celelalte fete fara exceptie.
Asa .... sa va spun ce am mancat! E papa tare bun

Budinca de gris:
1 cana de gris
1 sau 2 cana/cani cu zahar (pt cei carora le place sa fie dulce se pun 2 cani de zahar)
5 oua
2 litri de lapte
Albusurile se bat tare.
Se freaca galbenusurile cu zaharul. Se toarna grisul in ploaie peste crema de galbenusuri cu zahar. Se adauga esentele dorite. Eu pun vanilie si lamaie. Apoi se adauga albururile batute spuma si se amesteca cu grija.
Se unge si tapeteaza o cratita, se toarna compozitia si se pune la cuptor la 180-200 grade C pentru aprox. 30 de minute. Pana cand bagi un pai/betisor (eu am un betisor de lemn in bucatarie cu care verific cand sunt gata aluaturile) si cand il scoti este uscat.
In timp ce compozitia este la cuptor se fierbe laptele. Pt cei care opteaza pt 2 cani de zahar se poate pune una aici in lapte si doar 1 cana sa fie adaugata in compozitie.
Cand pandispanul este gata se toarna laptele deasupra cu grija si se lasa sa se absoarba tot laptele.
Cand s-a mai racit se pune o farfurile adanca sau un platou mai adanc peste cratita/forma rotunda in care a fost copt pandispanul si se intoarce invers ramanand pandispanul pe platou ca un tortulet.
Se face repede si usor si este un desert divinnnn.
Naty pt noi se pune indulcitor in loc de zahar.
natynic spune:
...si oare cat indulcitor se pune? caci cantitatea de zahar e destul de mare si, cum stii, indulcitorul de regula se pune in cantitate mult mai mica.
Multumesc tuturor pt aprecierea Iuliei si a fesului (luat cum am zis de Maxinne). Cand i-am aratat pozele de azi randunoiului a zis ca fata a crescut. Asa i se parea si asistentei din tura de azi care nu o vazuse, cred, de vreo 3 zile. Yupii
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
bubu05 spune:
Gudinde, e super reteta asta, eu ii facem fracvent lui Vlad, acum n-am mai facut demult. Bine ca mi-ai adus tu aminte!
Clau, sa stii ca azi am exagerat...m-am dat eu viteaza si acum sunt rupta in bucati de oboseala, cu toate ca am facut nani la pranz...am si mancat de-mi plezneste burtica, nici nu mai pot sa respir!
Ma duc usurel la dus, sa nu ma rostogolesc si ma bag in patut!
Pupici si noapte buna!
Oana
30+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
mami_papatot spune:
gudinde, nu fi bosumflici ca trimit albinutzele
peste tine!pe forumul asta numai eu am voie sa bazai, da? tu nu bazai, tu razacesti!
natynic, sovic, mama, daca v-am bagat in ceata cu scoicile alea, "meapulpa"...de icre si eu stiam ca sunt de dulce...lasa ca verific maine sursa si spun ce si cum...
bubule, eu am luat 8 m cu 9.5 roni...si nu-ti vine sa crezi ce fericita eram cand le-am vazut acolo, parca nu era adevarat...acum abia astept sa decorez camarutza lui Honey Bunny...
bitzule, pai as merge si eu la cursurile alea...tu stii ceva detalii?
da mihutzule, si eu cand am vazut colotii aia m-am topit de ras...
clau, sa-ti fie de bine cartofiorii pajici...si la noapte sa faci bine sa dormi, ca te-oi uita tu si maine la tv...
pupici tuturor randunicilor care au admirat hainutze de Honey mic...acus va las si fug la culcarica pt ca e cam tarzior si maine am pogam...
Ma retrag in glorie!
mami_papatot
+31 Honey Bunny
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
ursuleata spune:
Felicitari, GEANIIII!!! BINE AI VENIT PE LUME, ANDREI!!! 

Alina
29+
Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14