Regasiri (5)
Raspunsuri - Pagina 13
Dbunny spune:
Am vazut bubamara frumoasaaaaa
Da desire, mi-a spus:` m-am gandit eu diminica seara ce-ar fi dac-ash bea putin vin fiert rosu, cald, s-am simtit eu ca m-am inflacarat toata dar n-am stiut ca, chiar in noaptea aia fac balta de sange in pat...` trist....foarte trist...uneori ma gandesc ca chiuretajul asta spaniolesc cu anestezie totala deloc dureros nu-l merita toata lumea...
Mai recuperez cu cititul...
Va multumesc pt gandurile frumoase
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
angi_m spune:
Salutare
Noi am fost astazi in vizita la Danutz, colegul de parculetz al Iuliei. Ea insa nu s-a simtit deloc bine acolo. Cand am plecat de-acasa era bine dispusa. Acolo insa a fost tare maraita.
Si nu stiu cum se facea ca exact jucariile pe care punea ea mana sa se joace, il interesau brusc si pe Danutz. Si daca nu se certara pe jucarii... de dadusera amandoi in plans.
Intr-un final a trebuit sa plecam de-acolo ca nu se mai oprea din urlat si imi era tare teama ca incepe sa vomite pe-acolo.
Afara, de la masina pana la scara blocului am mers toti trei de mana. De cand visez la momentul asta...
Cand am ajuns acasa a fost in elementul ei, se vedea ca este obosita, dar tauna prin casa asa cum este obisnuita ea sa faca, fara sa chiraie.
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
- 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
kokorina spune:
nu pot sta pe forum,sa scriu si sa citesc,ca la 10 min dupa ce am trimis ultimul mesaj,s-a trezit printul...si acu e aici...ma cotrobaie toata casa.....am citit foarte putin ultimile mesaje....
MARANI....nu e de la dinti,ca-i re pe toti iesiti cu tot cu masele.-....e de la luna plina,asa mai reactioneaza ei.imi cunosc marfa...ma duc al pozele voastre sa va savurez...
DESIREE....nu vrei sa stii ce mi-a facut socro...lasa asa.mergem inchis.cum sa mai intru pe forum daca am sandoanul dupa mine.sant ca tiganca,umbla dupa fusta mea si la comp nu pot scrie sau citi
DBUNNY....imi pare rau ca a trebuit sa treci prin trauma asta...vad ca s-a terminat cu bine,dar sigur n sufletul tau...numai tu stii...pup mare
fuuug ca nu mai pot sta...l-am pacalit pt astea cateva randuri ....
alexandra_25 spune:
Buna seara regasitelor.......credeam ca nu mai ajung nici in seara asta sa va scriu.....trecem printr-o perioada nasoala...de fapt nu e ceva nou...dintiiiiii.....grele vremuri...!
Sunt asa de obosita...asa ca o sa ma scuzati daca nu ma fac prea bine inteleasa.....![]()
Azi am stat mai mult pe afara....a fost destul de cald...mai ales ca toata ziua fuge la usa...isi ia caciula si pantalonii si pune dupa gat si ma cheama la usa..."ma-ma bu...bu"...explica-i copilului ca e frig,ca e noapte...ca nu intelege!
Am fost si noi in vizita la un bebe de 6 luni,zici ca Mark nu a fost asa de mic...nu mai stiam fetelor cum sa-l tin in brate...!
Acuma inainte de a adormii si-a facut un cucui de noapte buna...s-a certat cu usa...ca nu vroia sa se deschida...si a vrut sa treaca prin ea...!
Nu stiu ai vostrii cum sunt....(de fapt stiu)...dar al meu nu sta toata ziulica....jucariile le-am pus la loc de cinste...in cosul cu jucarii...nu il mai intereseaza nimic...fuge dintr-o camera in alta...e in miscare tot timpul...!Azi statea cu Marius pe covor jos si am luat piesele de lego sa construim ceva...s-a pus si el langa noi...le-a smotocit putin dupa care s-a ridicat si a plecat....ne-a lasat acolo sa ne jucam noi!
Dbunny...imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva...multi
sa-ti revi cat mai repede!
Desiree...ce scump e Octavian cum canta...poate ii ia locul lui Pavarotti...dulce tare...
Marani....are bubamara niste ochi...doamne cat de frumosi sunt...
Korinutza...of si voi sunteti agitati?Ce bine ar fi daca ne-am putea incarca si noi ca si bateriile...
!Hai ca iti trimit eu putina energie...cata mi-a mai ramas pe fund!
Hai ca merg sa pun niste poze si revin!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
angi_m spune:
Roana, stiu cum e sa pleci la servici dimineata... Eu de multe ori am chef dimineata sa raman sa ma joc cu Iulia, insa trebuie sa plec. Norocul meu este ca Iulia nu plange cand plec eu la servici. Pe moment se bucura ca trebuie sa faca PA. Insa cand ma prinde acasa cere mereu la mine in brate. Si mie mi s-a parut asa frumoasa ziua in care am stat doar eu si Iulia acasa, o zi intreaga, si pe tati l-am trimis la schi... 
Danita, dar stiu ca te-ai sculat de multe ori azi-noapte. Hai, nu mai fi tzuparata ca te invit pe 1 august anul asta in Siberia sa urmarim impreuna www.astroclubul.org/sorin/eclipse/eclipse_2020.html" target="_blank">eclipsa totala de soare. Vrei? 
I-auzi, domn'e, incepura Octavian, Antonia si Bubamara sa cante. Pai eu zic sa puneti de o trupa. Poate iese ceva. 

Dar va rog sa il lasati pe Octavian sa fie solist. Ati vazut ca are prestanta. miscare scenica deosebita 
Mirona, am uitat sa iti spun ca m-a dat gata Kara cum se spala ea singurica pe maini.
Mie parca nu imi vine sa o las pe scaun in picioare. Desi trebuie sa o fac si pe-asta, nu? Iar pe Iulia daca o pun la chiuveta, am pierdut-o, acolo sta toata ziua. Este ratza.
Dbunny, ma bucur ca ai scapat fara dureri sau alte complicatii. Eu stiu ca in general, in caz de sarcina oprita din evolutie se face chiuretaj cu anestezie generala. Adica si in Romania se face asta. Probabil este riscul sa apara hemoragii mai puternice... habar n-am... dar stiu ca asa prevede in cazuri de-astea, anestezie generala... Si ce nasol este cand te trezesti din anestezie... Mie una mi-a trebuit cel putin un sfert de ora sa vad clar in jurul meu. Se invarteau toate cu mine.
In fine, este bine ca esti OK. Sper sa reusesti cat mai repede sa ne dai o veste despre bb2. 

Dar care e treaba cu vinul fiert ca m-ati pierdut la faza asta?
Kokorina, imi pare rau sa-ti spun, dar eu am stat de vorba doar cu Sophie, asa ca intre fete.
Pascal era ocupat in timpul ala si nu a participat la discutie. Probabil de-aia Sophie trage la aghioase in timp ce tu te distrezi cu Pascal.
Si eu zic la fel, ca e bine sa ii lasi o perioada in pace cu spalatul pe dinti, pana li se trezeste iar interesul.
Auziti, dar eu ma gandesc ca o fi si pentru ei incomod sa se perie pe dinti (gingii) in perioada asta cand au gingiile umflate. Adica pe noi, daca avem un pic gingia iritata, ne deranjeaza sa ne frecam cu periuta pe-acolo. Oare n-o fi asa si la ei?
Marani, cum unde am disparut? Eu sunt mereu aici si va citesc. Insa eu semnez condica doar seara. Am scutire
Ce cald si frumos s-a facut si la voi. Ce bine ca vine primavara. Pupam "fetele lu' tata"
Bine, hai, il pupam si pe tata(sa nu se supere
) 
quote:
Originally posted by desiree
aici vorbea la telefon, mai nu l-am intrebat cu cine ca nu ma bag in intimitatea lui dar cred ca era iulia ca prea patimas se certau! dragoste cu nabadai, ce mai!
Desiree, abia acum m-am luminat
De-aia era Iulia suparata in seara asta cand am dus-o in vizita. Ea aranjase altceva cu Octavian la telefon si eu i-am stricat apele
Ce mai mama a nimerit 
quote:
Originally posted by alexandra_25
Acuma inainte de a adormii si-a facut un cucui de noapte buna...s-a certat cu usa...ca nu vroia sa se deschida...si a vrut sa treaca prin ea...!

Citind-o pe Alexandra, mi-am amintit ca azi cand am venit de la servici, am imbratisat-o pe Iulia dupa care Iulia mi-a aratat usa, adica "hai sa mergem afara".
Pupam si restul fetelor

si va urez tuturor o noapte usoara.
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
- 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
alexandra_25 spune:
Poze cu noi
Aici am facut poze cu cateva Desenele noastre
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
alexandra_25 spune:
V-am pupat pe toate si am plecat la nani....Noapte Buna~!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by alexandra_25
Poze cu noi
Aici am facut poze cu cateva Desenele noastre
Mai mai ce barbatel elegant! si ce fain desenezi
Intrebare de baraj: adidasii copchilului...imi plac mult, i-am vazut si aici dar a mea mama tzine neaparat sa-i ia din Romania, la care eu ii tot scot okii ca acolo-s la dublu pret...scote-ma din ceata!
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Dodo-pui spune:
Dragelor,poftiti la
uitati si
.
Koko
sandokanul "lunatic".
Miro,Violeta,Dbunny,Alexandra,Angi,Roana,Danita,Dolores,Desiire,Marani
si
.
O zi frumoasa ca sufletele voastre va doresc.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
alexandra_25 spune:
Unde sunteti fetelor???????Hai ca am ajuns pe pagia 2...nu va lasati...![]()
Raportam azi al dolilea cucui...ce sa mai zic...da ce sa ma mai fac...ma simt eu vinovata....a cazut din pat...asa arata saracul zici ca a fost la razboi...!Cred ca o sa intram in guiness book!
Dbunny...adidasi lui Mark sunt din Spania...i-a adus sora mea...si fa bine si cumpara-i de acolo...ca aici in primul rand nu gasesti modele asa de faine si apoi sunt mult mai scumpi!
Eu am cautat de un an sa-i cumpar...si am fost si in Ungaria,ba nu mi-a placut culoarea,ba aveau scai si eu prefer sireturile!Deci sfatul meu e sa-i cumperi de acolo!Au costat 50 eur!
Tu cum esti?
Va doresc o zi mai buna ca a mea!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark