Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (9)
Raspunsuri - Pagina 7
ramyteo spune:
Auzi draga la ea , portie dubla de parca ar fi gravida
ia mei portie dubla ca dupaia te vedem si pe tine dubla 

Teo 
Perlute
o viata...
MIKYCRIS spune:
gina da eu ma servesc nu gluma!bb meu tre sa recupereze papa pe 2 zile in urma ca daca mami lui nu ia putut da nici vitamine...
.
fetele,va las portia mea de beutura si mi dati portia voastra de papa,ce ziceti?![]()
21+
MIKYCRIS
gina_butnaru spune:
Mai fetelor, sa nu va ingrasati prea tare. Eu vreau sa slabesc si cred ca ma apuc de regim, poate ma duc si la impachetari cu niste chestii si electrostimulare, sa vad. Trebuie sa slabesc ca nu se mai poate. Nu ma mai incape nimic.
MIKYCRIS, la tine nu se pune, ca tu esti graviduta! Tu ai voie si portie tripla daca vrei! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
MIKYCRIS spune:
ramyteo bun,bun

.
poi cu stomacul plin mai stam si noi de vorba![]()
uite,ia portia mea 

21+
MIKYCRIS
gina_butnaru spune:
A, da, clar, mai usor cu 
MIKYCRIS, tu doar
si bem noi, ca pe urma
si nu face bine la
.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
ramyteo spune:
Lasa mai Gina acu vrei slabit? Mai Gina noi suntem frumoase si asa. Mei dupa ce ai facut atata investitie in tine acu vrei slabit ? OFFFF
Mikycris mei sa nu mai zici la nimeni da io nu beau
, de fapt nu pot sa beau sa-ti zica Gina ce am patit de la o bere fara alcool, hi hi
Teo 
Perlute
o viata...

ia mei doua porti si de papa