Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (9)
Raspunsuri - Pagina 5
ramyteo spune:
Dorm si eu mai mult aazi si Kati ma striga ....nu-i corect!!!!!
Nastasie om vedea noi cum o sa ne scapam de bibu sper ca pana la trei anisori sa scapam de el.
Hai ca dau cafea la toate
Teo 
Perlute
o viata...
ramyteo spune:
Frumos Kati iti sta ma trezesti si acum nu vi la cafea!!!!!!!!!!!!!
Eu ma apuc de curatenie asa ca...va las la fiecare cafeaua pe masa si am fugit
PS: nu prea tare ca mi-e lene[:d] da tre sa gat si vin mai tarziu sa citesc paginile care o sale scrieti voi
asa ma gandesc eu....
Va pup pe toate 
Teo 
Perlute
o viata...
katiapam spune:
Ramy-si eu tot cu curatenia si vin intre sa citesc ![]()
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
ramyteo spune:
Am vrut sa scriu iert da tastatura mea antica
nu prea ma asculta 

Teo 
Perlute
o viata...
addiana spune:
buna fetelor!
am luat si eu o pauza de la smotruit sa-mi beau cafeloiul cu voi! imediat trebuie sa le dau de mancare fetelor si sa le culc. dar cred ca le imbrac sa iesim macar 20 minute inainte de masa!
quote:
Originally posted by lulu_boches
Data viitoare cand ai de gand sa vii mai repede, da si tu un telefon, ca e mai ieftin decat un divort!"

va
si spor la treaba!
daraban spune:
ciao fetelor
katiapamziceai de suzeta Giuliei
Cat de tare e prietena cu ea? si peste zi o tine in gurita?
Si Delia era pretena buna cu suzeta,dar dupa ce a inceput sa se joace cu jucariile,nu a mai avut nevoie de ea.
Accum are suzeta doar in patutul in care doarme.
Cand o pun la culcare,cauta suz ,o pune in gurita si adoarme.
Iar peste zi ,deloc.
Cred ca si la voi se va rezolva pana la urma.
dana si
delia (11.03.2007)
nastasie spune:
eu am avut noroc cu razvan.a facut un puroi in gat si a zacut 4 zile cu voma si alte tampenii si am ajuns la branula si nici nu a mai vrut sa vada suzeta ca nu putea sa inghita dar sa o mai tina si pe suzi.si dupa ce ne-am reperat(asta era pe la 2 ani)ii venea sa vomite cand ii dadeam suzeta.
tin minte ca vroia numai o anumita marca de suzeta si un anumit numar ca si astea-s pe nr.si am umblat de nebuna o zi intreaga in toata cta sa caut.am gasit si luasem 2 si a doua zi a fost povestea cu puroiul in gat si nu a mai vrut.
si razvan le-a facut pe toate mai tarziu dar cand a renuntat a renuntat brusc si gata.
adriana&
razvan 01.11.2004
ramyteo spune:
Hallo fetelor. Am terminat pe ziua de azi asa ca dau cate o cafea si sa o bem impreuna
.
He he noi am avut noroc ca a luat suzeta de la 4 luni la 10 luni si nu a mai vruto. Singura s-a dezvatat. Si perioada cu suzeta numai noaptea o tinea da ziua foarte putin deci nu era dependenta de ea.
Va
pe toate si pe prichindei si binenteles burticile 
Teo 
Perlute
o viata...
ramyteo spune:
Mai fete io cred ca va las cafeaua pe masa si o iau la sanatoasa in pat
ca ma plictisesc aici ca voi...parca trebuia sa terminati treaba pe ziua de azi ca acu ii noapte![]()
Teo 
Perlute
o viata...