Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (9)
Raspunsuri - Pagina 10
gina_butnaru spune:
Neate fetelor,
Am intrat si eu. Va dau si eu o
buna.
Va pup pe toate. 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
nastasie spune:
si eu iau.de azi dimineata alerg.si mai am o problema tre sa-i cumpar lu fi-miu covoras d-ala de burete stil pizzle si nu gasesc.
.ieri a fost congel la noi si ne-am dus la un loc de joaca.de ani de zile mergem acolo dar de 1 an n-am mai mers ca nu mai vroia razvan.si ieri l-am convins sa mergem si copil ca al meu nu are nimeni ca nu il mai luam de acolo.am stat vreo 2 ore.asa copil.ba vrea ba nu vrea.nici nu mai stii cum sa o dai.
adriana&
razvan 01.11.2004
gina_butnaru spune:
Adriana, si al meu face nazuri cu multe. Ma bucur ca v-ati distrat la locul de joaca. 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
Poze de la Viena 

ancadragoman spune:
Am venit si noi la cefeau de amiaza![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
ramyteo spune:
Mai fetelor las
pe masa si mai vb dar cred ca maine . Va
pe toate.
PS:ziceti voi ziceti da au caracter copiii vostri ![]()
Teo 
Perlute
o viata...
MIKYCRIS spune:
hi hi hi!lasati mei fetelor caci peste cativa ani cand nu o sa mai puteti sa va tineti copii langa voi o sa duceti dorul momentelor astea!o spun din propria mi experienta!hai ca mai iau o
.
21+
MIKYCRIS
gina_butnaru spune:
MIKYCRIS, ai mare dreptate! Sa ne bucuram acum cat mai putem de ei. 

Fetelor, va pup, ne vedem maine. In 10 min. plec dupa piticul meu la cresa. Sa aveti o zi buna in continuare! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 

Poze de la Viena 

Diana