Piatra Neamt ,Perla Moldovei (44)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Pai Emma inseamna ca stai pe langa Ana

Ana poate reusesti sa te odihnesti la amiaza,cand dorm fetele.In legatura cu E-urile,pai de ce noi romanii sa fim mai prosti si sa acceptam orice?Mai bine nu mai citesc nimic,ca ma iau nervii,poate e mai bine sa fii documentat mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

mai, da ce-i cu forumul asta?
am scris mesajul si n-a vrut sa plece

Scriam ...
Dana, eu nu stiam ca Prospan e si pt. adulti, credeam ca-i numai de copii; noi slava Domnului n-am mai avut nevoie de medic. in ultimul timp, nu m-am interesat ce medicam. mai sunt.
Cred ca sunt multe E-uri in alimente, eu citesc prospectul, da nici nu stiu cum sa le recunosc , ca de ex. eu nu stiam ca sorbitol e indulcitor - citesc deci de pomana ce contine produsul, nu pot decat sa sper ca n-o sa ne faca rau.

Lora, burtica e bine, cam marisoara si devine deja incomoda. Lara stie ca mergem la Viena, am pus-o demult in tema; nici n-a parut suparata, nici incantata; cred ca nu intelege asa bine schimbarile astea; dupa o perioada se obisnuieste in noul loc; imp. e sa fie mama si tata cu ea (si mai bine si buni); oricum m-a intrebat" dupa ce plecam din Viena, ne intoarcem la Piatra Neamt?". M-a facut sa rad, ca inca isi mai aminteste de oras si mereu face vreun comentariu ref. la Piatra.

Ana, am banuit ca asa ati cumparat-o pe masinuta. Era fain sa se dea la cump. si un alt rand de cauciucuri.
Oricum sa speram ca vine primavara, ca nu-mi place deloc frigul, cu o mie de haine, maini inghetate, mizerie pe strazi.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Emma suntem vecine? Super Eu stau la B9, blocul cu farmacia de pe Petru-Rares.

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
nasterea in apa
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ana, sper sa-ti revii cat mai repede! Nu poti lasa fata cu mama ta cateva ore sa te odihnesti putin?

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmen spune:

Salut fetele,
n-am mai scris de mult.
Stiti vreun animator de petreceri de copii prin zona? Care sa fie dispus sa vina acasa?
Mii de multumiri pentru orice sugestie.

Mergi la inceput

Karmen, esti din Piatra? E ziua copilului tau?
Stiu o d-na tanara si simpatica - face in special picturi pe fetisoare de copil. Iti trimit nr. ei pe PM.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna fetele!
Emma si Ramona, bine ati venit!
Si eu am inceput cu occilococcinum, ca vad ca iar stranuta Stefan. S-a anuntat incalzirea vremii de maine, asa ca sper sa nu mai bata vantul asta...
O saptamana cat mai buna va doresc!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Am venit de la conducere,azi a fost mai bine!!!!Parca am mai prins un pic de curaj.

Fetelor, Razvanel a spus prima PROPOZITIE!Avea intr-o mana doua masinute mici si in cealalta mana doua juc de plastic,un catel si-un hipopotam(dar el ii spune "i-ha",adica calsi la un moment dat a scapat din manuta hipopotamul si-mi zice:"mama,mama cagi i-ha!!!"(cade i-ha).Si de acum incep perlele! Eu deja le notez

Aaaaa si inca ceva: se da singur jos din patutm-am ingalbenit la fata ieri cand m-am trezit cu el in bucatarie(el era in patut dormea!)s-a trezit nu a zis nimic(de obicei ma striga si se ridica in picioare si asteapta sa-l iau din patut).Asta inseamna ca am baiat mare si ca de acum poate dormi fara grilajul din fata patutului?Mai,mai

allexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Allexa, bravo, felicitari lui Razvanel!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Allexa, bravo lui Razvan! Sunt tare simpatici cand incep ei sa vorbeasca si sa intrebe si sa-ti explice... A mea a inceput sa ma tot intrebe ce inseamna expresii si cuvinte si cere mereu explicatii..asta n-ar fi o problema, dar te intreaba dece de ce de ce la infinit...de ce-urile n-au punct de oprire......nici nu stiam ca-i asa greu sa explici anumite fenomene...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput