Piatra Neamt ,Perla Moldovei (44)
Raspunsuri - Pagina 5
lunna27 spune:
Pai Emma inseamna ca stai pe langa Ana ![]()
Ana poate reusesti sa te odihnesti la amiaza,cand dorm fetele.In legatura cu E-urile,pai de ce noi romanii sa fim mai prosti si sa acceptam orice?Mai bine nu mai citesc nimic,ca ma iau nervii,poate e mai bine sa fii documentat mai putin ![]()
Adriana_78 spune:
mai, da ce-i cu forumul asta?
am scris mesajul si n-a vrut sa plece 
Scriam ...
Dana, eu nu stiam ca Prospan e si pt. adulti, credeam ca-i numai de copii; noi slava Domnului n-am mai avut nevoie de medic. in ultimul timp, nu m-am interesat ce medicam. mai sunt.
Cred ca sunt multe E-uri in alimente, eu citesc prospectul, da nici nu stiu cum sa le recunosc
, ca de ex. eu nu stiam ca sorbitol e indulcitor - citesc deci de pomana ce contine produsul, nu pot decat sa sper ca n-o sa ne faca rau.
Lora, burtica e bine, cam marisoara si devine deja incomoda. Lara stie ca mergem la Viena, am pus-o demult in tema; nici n-a parut suparata, nici incantata; cred ca nu intelege asa bine schimbarile astea; dupa o perioada se obisnuieste in noul loc; imp. e sa fie mama si tata cu ea (si mai bine si buni); oricum m-a intrebat" dupa ce plecam din Viena, ne intoarcem la Piatra Neamt?". M-a facut sa rad, ca inca isi mai aminteste de oras si mereu face vreun comentariu ref. la Piatra.
Ana, am banuit ca asa ati cumparat-o pe masinuta. Era fain sa se dea la cump. si un alt rand de cauciucuri.
Oricum sa speram ca vine primavara, ca nu-mi place deloc frigul, cu o mie de haine, maini inghetate, mizerie pe strazi.
Adriana
ana1980 spune:
Emma suntem vecine? Super
Eu stau la B9, blocul cu farmacia de pe Petru-Rares.
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
nasterea in apa
www.elipetromed.ro
LoraG76 spune:
Ana, sper sa-ti revii cat mai repede! Nu poti lasa fata cu mama ta cateva ore sa te odihnesti putin?
Lora, mami de Iustina
karmen spune:
Salut fetele,
n-am mai scris de mult.
Stiti vreun animator de petreceri de copii prin zona? Care sa fie dispus sa vina acasa?
Mii de multumiri pentru orice sugestie.
LoraG76 spune:
Karmen, esti din Piatra? E ziua copilului tau?
Stiu o d-na tanara si simpatica - face in special picturi pe fetisoare de copil.
Iti trimit nr. ei pe PM.
Lora, mami de Iustina
ellinia spune:
Buna fetele!
Emma si Ramona, bine ati venit!
Si eu am inceput cu occilococcinum, ca vad ca iar stranuta Stefan. S-a anuntat incalzirea vremii de maine, asa ca sper sa nu mai bata vantul asta...
O saptamana cat mai buna va doresc!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
allexa06 spune:
Am venit de la conducere,azi a fost mai bine
!!!!Parca am mai prins un pic de curaj.
Fetelor, Razvanel a spus prima PROPOZITIE!Avea intr-o mana doua masinute mici si in cealalta mana doua juc de plastic,un catel si-un hipopotam(dar el ii spune "i-ha",adica cal
si la un moment dat a scapat din manuta hipopotamul si-mi zice:"mama,mama cagi i-ha!!!"(cade i-ha).Si de acum incep perlele! Eu deja le notez![]()
Aaaaa si inca ceva: se da singur jos din patut
m-am ingalbenit la fata ieri cand m-am trezit cu el in bucatarie(el era in patut dormea!)s-a trezit nu a zis nimic(de obicei ma striga si se ridica in picioare si asteapta sa-l iau din patut).Asta inseamna ca am baiat mare si ca de acum poate dormi fara grilajul din fata patutului?Mai,mai![]()
allexa
ellinia spune:
Allexa, bravo, felicitari lui Razvanel!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
LoraG76 spune:
Allexa, bravo lui Razvan! Sunt tare simpatici cand incep ei sa vorbeasca si sa intrebe si sa-ti explice...
A mea a inceput sa ma tot intrebe ce inseamna expresii si cuvinte si cere mereu explicatii..asta n-ar fi o problema, dar te intreaba dece de ce de ce la infinit...de ce-urile n-au punct de oprire...
...nici nu stiam ca-i asa greu sa explici anumite fenomene...
Lora, mami de Iustina