Piatra Neamt ,Perla Moldovei (44)
Raspunsuri - Pagina 19
lunna27 spune:
Adriana sanatate si sper sa nu se agraveze raceala!
Iully sanatate la baieti,si pe mine ma ingrozeste vremea asta,mai ales cand bate vantul ![]()
Emma la cat mai multe luni,scuze de intarziere,daca nu ma insel si finuta noastra face azi 6 luni,asa-i Ana
??Sa fie sanatoasa si cuminte ![]()
Marani vad ca aveti ganduri mari,e bine ca vreti sa incepeti ceva,numai ca de ex pe mine m-ar ingrozi gandul ca trebuie sa stau asa departe de oras
Sper sa reusiti sa luati pamantul la pret cat mai bun !!
Ramona tu ce mai zici?N-ai mai intrat pe la noi...
Nu stiu ce mai vroiam sa spun....poate mai revin!
Azi parca e mai rece ca ieri
,sper sa se mai incalzeasca.Eu sunt numai cu flacaul acasa,fata e la soacra-mea de vineri,e prima data cand o las mai mult de o zi departe de mine
Incerc cu ocazia asta sa stau mai mult cu Paul si sa ne ocupam timpul impreuna cat mai frumos!
iully spune:
Buna!!
Ana,Dana multumesc de gandurile bune!eu nici nu prea am curaj sa ies cu ei afara de frica sa nu se complice mai mult...oricum pare sa fie spre bine.![]()
va doresc o duminica frumoasa in continuare!
marani spune:
E primavara, super frumos!
carmen E, sanatate multa dorim mamei tale si bafta multa sotului!
Iully, imi pare rau sa aud ca sunteti bolnaviori, sanatate multa!
Printzeso, mai fac o strigare: CAND NE VEDEM? am iesit si noi afara dar fost-am la Zoo, apoi la Ba si acasa. Am trecut pe langa biserica si au inceput sa bata clopotele: s-a oprit si a inceput sa danseze, indoind genunchii si "pocnind" din degete. Adorabila, daca ea nu stie ce-i aia biserica, n-a fost la o manastire decat la 11 luni juma cand am botezat-o.
Lunna, inca mai studiem problema, cea indecisa sunt eu, ma gandesc daca e bine pt Ana Maria.
Multumim tuturor pt aprecieri. Pup, duminica placuta.
A, maine la 17 avem vaccinul de facut..fara tata...deci pt prima oara tre s-o tin eu 
Ajutati-o pe Sonia
aeperju spune:
Buna dimineata! Sa aveti o saptamana usoara si linistita!
Haideti la cafelutza! Trezireaaaaa!
Emma
LoraG76 spune:
'Neata!
Stefan, La multi ani, sa cresti mare si sanatos si sa ai parte numai de bucurii si de cat mai multe jucarii!!!! Cristina, sa-ti traiasca flacaul!
Ne vedem diseara!
Sanatate bolnaviorilor!
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de Iustina
ana1980 spune:
La multi ani Stefan !!!! Sa cresti mare si voios. Sanatate maxima, impliniri si numai bucurii sa se lege de tine. Cristina sa-ti traiasca flacaul!

Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
nasterea in apa
www.elipetromed.ro
iully spune:
LA MULTI ANI,STEFAN!SA FII SANATOS SI SA CRESTI FRUMOS SA SE BUCURE TOTI DE TINE!!

Marani,multumes frumos!
Fetele,va doresc petrecere frumoasa deseara!
va pupik si va doresc o zi buna!
carmenstefi spune:
neata fetele!!!!!
STEFANEL!!!!
sa cresti mare,voios si frumos si iubit mult de mami si tati tau!!!!!!!!!!!!!!!ne vedem deseara!!!ce faceti fetelor???sa aveti o sapt .cat mai buna!!!!!cu mult soare si spor in toate.
va pup si ne mai auzim carmen si stefi![]()
![]()