Piatra Neamt ,Perla Moldovei (44)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Adriana sanatate si sper sa nu se agraveze raceala!

Iully sanatate la baieti,si pe mine ma ingrozeste vremea asta,mai ales cand bate vantul

Emma la cat mai multe luni,scuze de intarziere,daca nu ma insel si finuta noastra face azi 6 luni,asa-i Ana ??Sa fie sanatoasa si cuminte

Marani vad ca aveti ganduri mari,e bine ca vreti sa incepeti ceva,numai ca de ex pe mine m-ar ingrozi gandul ca trebuie sa stau asa departe de oras Sper sa reusiti sa luati pamantul la pret cat mai bun !!

Ramona tu ce mai zici?N-ai mai intrat pe la noi...

Nu stiu ce mai vroiam sa spun....poate mai revin!

Azi parca e mai rece ca ieri ,sper sa se mai incalzeasca.Eu sunt numai cu flacaul acasa,fata e la soacra-mea de vineri,e prima data cand o las mai mult de o zi departe de mine Incerc cu ocazia asta sa stau mai mult cu Paul si sa ne ocupam timpul impreuna cat mai frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Multumim frumos!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iully spune:

Buna!!
Ana,Dana multumesc de gandurile bune!eu nici nu prea am curaj sa ies cu ei afara de frica sa nu se complice mai mult...oricum pare sa fie spre bine.
va doresc o duminica frumoasa in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

E primavara, super frumos!

carmen E, sanatate multa dorim mamei tale si bafta multa sotului!

Iully, imi pare rau sa aud ca sunteti bolnaviori, sanatate multa!

Printzeso, mai fac o strigare: CAND NE VEDEM? am iesit si noi afara dar fost-am la Zoo, apoi la Ba si acasa. Am trecut pe langa biserica si au inceput sa bata clopotele: s-a oprit si a inceput sa danseze, indoind genunchii si "pocnind" din degete. Adorabila, daca ea nu stie ce-i aia biserica, n-a fost la o manastire decat la 11 luni juma cand am botezat-o.

Lunna, inca mai studiem problema, cea indecisa sunt eu, ma gandesc daca e bine pt Ana Maria.

Multumim tuturor pt aprecieri. Pup, duminica placuta.
A, maine la 17 avem vaccinul de facut..fara tata...deci pt prima oara tre s-o tin eu

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Buna dimineata! Sa aveti o saptamana usoara si linistita!
Haideti la cafelutza! Trezireaaaaa!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Stefan, La multi ani, sa cresti mare si sanatos si sa ai parte numai de bucurii si de cat mai multe jucarii!!!! Cristina, sa-ti traiasca flacaul!
Ne vedem diseara!
Sanatate bolnaviorilor!
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

La multi ani Stefan !!!! Sa cresti mare si voios. Sanatate maxima, impliniri si numai bucurii sa se lege de tine. Cristina sa-ti traiasca flacaul!

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
nasterea in apa
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iully spune:

LA MULTI ANI,STEFAN!SA FII SANATOS SI SA CRESTI FRUMOS SA SE BUCURE TOTI DE TINE!!
Marani,multumes frumos!
Fetele,va doresc petrecere frumoasa deseara!
va pupik si va doresc o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ana, pai or sa se intalneasca ele diseara! Dulce Casandra!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

neata fetele!!!!!
STEFANEL!!!!sa cresti mare,voios si frumos si iubit mult de mami si tati tau!!!!!!!!!!!!!!!ne vedem deseara!!!ce faceti fetelor???sa aveti o sapt .cat mai buna!!!!!cu mult soare si spor in toate.
va pup si ne mai auzim carmen si stefi

Mergi la inceput