Piatra Neamt ,Perla Moldovei (44)
Raspunsuri - Pagina 12
aeperju spune:
multumim frumos de invitatie!
noi suntem cam mici pt mers la party. abia facem joi 5 lunisoare. iar mami nu ma lasa singurel c tre sa-mi dea de papa sanuc. inca o data multumim! dupa ce mai crestem venim si noi...deci ramane pe alta data. pup!
emma si andrei
ellinia spune:
Ema, sunt si copii mai mici! Apropos, Ana, o sa aiba Ecaterina partenere de joaca
, vine si o domnisoara de opt luni!
Marani, daca te hotarasti si nu aveti reactii la vaccin, te astept cu mare placere!
Adriana, imi pare rau ca nu sunteti si voi aici, sunt sigura ca toti copiii or sa intrebe de Lara!
Ramane pe luni, orele 18, la Cip Savin!. Fiind luni seara sper sa nu mai fie nimeni pe acolo! Asa ca va steptam cu drag!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
Eftimie C. spune:
Stiu ca-i tarziu, dar merge o cafeluta in compania voastra.
Dana felicitari
Ia spune tu sincer, bem palinca aia azi?
Ai primit raspunsul definitiv?Ma voi
pentru reusita ta.
Marani la vara punem de-o intalneala la Durau la noua voastra locatie?
S-ar parea ca pe subiectul asta doar eu imi laud soacra
.Promit sa n-o mai fac
, da' ce-i al ei e-al ei.Ma ajuta si ma sprijina.Nu pot neglija acest lucru.
pe obrajori toata gasca:Lora,Carmen(toate, adica si eu
), Cristina, Ramona, Emma, Ana, Adriana, Allexa, Ellinia, Marani, Dana, Iully, Laura, Andreutza, Ianusca,Geba, Ionela, Mandita, Pisicuta, Alina, Andreea...si cele pe care le-am uitat
ati vazut ce multe suntem

Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
carmenstefi spune:
hai saluti din nou!!!
ce faceti????ati fost ,care se poate,pe la plimbari,ce frumos e afara!!!!poate vine primavaraaa....care mai serveste cafea pe la ora asta,ma alatur si eu cu un rest de dimineata...![]()
mira ce faci????dai pe aici numai cu cate un ochi,poate ne vedem intro zi ????
fetelor,ute la ce ma gandeam eu??ce zici sa facem o rezervare ca intre fete aci in martie,de 1 martie,8 sau intre ele?????sa iesim undeva,vb si facem o rezervare undeva,unde doriti
??daca vreti si cu sotiii sau copii sau faraaaa.,astept sa vad ce ziceti si voi.
pupici
Eftimie C. spune:
Carmen n-ar fi o idee rea, dar nu stiu daca putem cu soti si copii si nu stiu daca gasim loc liber undeva si ma gandesc ca n-or putea veni toate...dar ne sfatuim si asteptam sugestii 

Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
aeperju spune:
noi am fost afara. e superb. am vazut o multime de mamici prin parc. acum am ajuns acasa si papam.
emma
LoraG76 spune:
Carmen, nu stiu ce sa-ti raspund azi...cu privire la iesit undeva...as vrea si eu, dar depind cand, cum...am si multe zile in perioada aia - de nastere, ma refer, in familie, prieteni etc....de obicei iesim si cu prietenii undeva, dar prietene sunteti si voi, asa ca ar cam trebui sa iesim si cu voi...vedem, vorbim, stabilim...eu in principiu sunt de acord, numai sa pot, sa fie liber si Eugen - eu prefer cu sot si copil, acum depinde si de ce prefera celelalte fete...gata, tac! ![]()
Lora, mami de Iustina
ana1980 spune:
Ellinia super

Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
nasterea in apa
www.elipetromed.ro
Adriana_78 spune:
Buna dimineata fetelor!
Nu v-ati trezit inca?
va invit la un ceai cald, cafea n-am nici macar in casa.
Cum va simtiti astazi? optimiste, adormite, nervoase?
oricum ati fi, va doresc o zi frumoasa
Adriana
crissandrada spune:
Buna dimineata.
Mayyy nu mai pot tine pasul cu voi. Am avut ceva de citit din urma nu gluma.
CarmenE si eu imi laud soacra ca e la vreo 2000 de km distanta
. Glumesc. Chiar e o soacra buna si chiar daca ma doar e mai saritoare decat mama mea.
Ana te inteleg ffff bine cu oboseala si cu treburile mamei. La fel facea si mama mea cand era aici, tot timpul era ocupata si cand ii mai spuneam sa stea cu Andrada imi tinea o predica de juma de ora si apoi imi spunea sa o aduc dar nu imi mai venea. Daca aveam alta solutie nu i-o mai duceam dar din pacate nu aveam incotro. Eram acum intr-o zi atat de obosita , Andrada era bolnava, casa era cu fundu in sus, mancare nu prea aveam, Alessia era maraita si ma suna mica'mea si o intreb ce face si imi spune ca sta la o cafea cu o romanca
. I-am inchis imediat tel si m-a apucat plansu instantaneu.
dar ca si tine incerc sa fiu optimista .
Cristina nu promit dar poate ajung si eu la party cu sau fara copii. Macar o ora sa stau cu voi.
Dana e vorba de Ga Pro Co Chemicals? Ca am vazut un anut in ziar si m-am gandit la tine dar dupa aceea am zis ca nu vrei tot la Savinesti, ca e prea departe si nu te-am mai sunat. Oricum ce ai facut? Ai vreun raspuns ferm?
Criss
de
Alessia si
Andrada