Piatra Neamt ,Perla Moldovei (44)
Raspunsuri - Pagina 10
iully spune:
Buna la toata lumea!![]()
Dana,da,Cristian a venit sambata!Ne-a pupat si ne-a imbratisat de numa!Oricum am ajuns la concluzia ca nu-l mai lasam niciodata asa mult plecat ca tare ne-a fost dor de el!a prins bine minivacanta asta si sotului care a stat aseara si s-a jucat vreo doua ore cu el,pt ca inainte era chipurile tare ocupat,sper sa-l tina...![]()
Toni a facut azi vaccinul de doua luni,la care a plans 5 sec dupa ce a scos asist acul..speram sa nu reactioneze prea urat.
Laura,scuze ca ma bag dar te referi cumva la dc Ilas,ca si eu am cautat-o ultimele doua sapt si n-am dat de ea.
In rest suntem bine sper sa o tinem tot asa...
va pupik si va doresc o zi dupa-amiaza frumoasa!!
Laura25 spune:
Adriana daca spunea altceva din care reieshea ca ma ajuta, m-ar fi surprins
. Cazul de varicela la cresa a fost, asta e sigur. Dar am citit pe net ca perioada cand e contagioasa boala e de cand apar bubitele pana cand aceste fac cruste si incep sa se usuce. Asistenta mi-a zis ca fetitza care a facut boala a stat acasa 3 saptamani, imediat dupa ce a fost diagnosticata. Deci eu sper ca nu au intrat in contact in perioada cu bube, ci mai devreme. Caz in care avem sanse sa scapam
.
Iuly da, de doc. Ilas vorbeam.
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene
lunna27 spune:
E un post de ing chimist(e o instalatie de amoniac si uree,ca inginer de tablou,cu siguranta n-am net
,cu toate ca e vorba de stat la calculator,trebuie urmarita si reglata instalatia,totul este computerizat),la firma care a cumparat Azochimul,la Savinesti.E vorba de mers in ture,dar asta e,altceva mai bun n-am gasit,asa ca sigur n-o sa mai am timp mult de stat pe forum.Salarul nu e cine stie ce,e mic,dar sper ca peste 3 luni sa faca marirea care au promis-o.Firma nu are cine stie ce credibilitate,mai au probleme cu livrarea salariilor,cica nu le dau la timp 
Azi am fost la interviu,am cerut cateva ore de gandire ca sa ma consult cu familia,apoi l-am sunat pe director si am acceptat.Astept ca maine sa ne sune(ca mai sunt 2 fete) si sa vedem ce si cum.
Cam asta e.
lunna27 spune:
Mai,dar poate a plecat femeia in concediu si de aia nu e de gasit!
Laura comica soacra-ta,de fapt eu nu cred ca te asteptai la altceva din partea ei ![]()
Iully si eu sper sa-l tina moravul pe sotul tau cu toate ca m-as mira,parca nu stii cum sunt barbatii ![]()
Dimineata nu ma dati disparuta,ma duc la Poparlan sa-mi fac analizele ![]()
ana1980 spune:
Dana stiam eu ca am sarit ceva la citit....bafta! Ce bine imi pare...
Adriana optimismul mu mi-l voi pierde cat voi trai. Dar sunt cateva momente de cumpana(foarte greu de trecut) in care tare bine ti-ar mai prinde un ajutor. Oricum trec si astea si vin altele mai bune.
Am 2 minunatii de fete si n-am de ce sa ma sperii sau sa-mi pierd optimismul. Le voi face pe toate si singura, daca altfel nu se poate.![]()
Pe Casandra nu o pot forta sa doarma acolo daca nu vrea. Anul asta nu o fortez deloc ca inca e destul de mica si nu vreau sa risc sa-mi zica ca nu mai vrea sa mearga.
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
nasterea in apa
www.elipetromed.ro
rraa spune:
buna fetelor,mamicilor,"gagiciurilor"!!!!
merci mult de salutari si mesaje...chiar sunteti super ok,si daca va intalnici sa ma anuntati si pe mine,vin si eu.....daca veniti cu bebelushii,vin si eu cu nepotelul meu,are 4 anisori.....
ellinia---wow ce fain?si iyti palce in Piatra-Neamt?cum de ai venit in Piatra?adevarule ca moldovencele sunt prietenoase,asa-i fetelor?
si eu abia m-am intors in Piatra_neamt,desi sunt Moldoveanca si crescuta aici,parca e mai bine in Ardeal...da nah...soarta.....
Lunna 27 la Plantavorel lucrez,nu nu e indiscreta intrebarea,ma puteti intreba orice....
LorgG76 merci mult de urari....si tire multa sanatate tie si intregii familii!
voi pe unde stati,in piatra?poate stiu si eu pe cineva...eu stau in centru,pe langa scoala 3
va pup!o seara placuta!mai vorbim!sper ca sunteti toate bien si toti bebelusii sunt bine!pupici
gata,am inteles cum e treaba pe aici....merci de explicatii....
rraa spune:
lunna27 multa bafta la interviuri si sa'ti gasesti un job bun si bine platit...la Kober,parca angajau Ingineri chimisti,de ce n-ai incercat acolo?sau mai e ceva fabrica ,in Piatra,Petrotub sau nu stiu exact cum se numeste acolo mai angajau....ba nu,PETROFLAX se numeste mi-am amintit acum....incearca si acolo sau stiu eu,unde crezi u,eu doar am dat o parere
ana1980-felicitari si sa-ti traiasca ingerashele.....
va pup pe toate fetelor!
o seara placuta tuturor...si somn usor!!!puussssyyyy
aeperju spune:
quote:
Originally posted by lunna27
hai salut!!
Emma deci pana la urma esti vecina cu cumatra mea,ce mica e lumea!!
lunna27 spune:
Ramona merci,dar deja am gasit ceva,nu f fain dar e macar ceva in domeniul meu
Ce lucrati voi acolo la Plantavorel,stiu ca e o firma cu din astea naturale,![]()
e fain sa avem si o celibatara printre noi ![]()

Emma nu rade,suntem cumetre pe bune ![]()
Ana da,in sfarsit am gasit si eu ceva,sper sa fie ok!!
Stiti vreun stomatolog de copii?Stiu ca a zis careva candva dar nu mai tin minte
Paul are cazuti 2 dinti de multisor(incisivii de sus cred,sunt cei de langa lopatari) si vad ca nu mai vor sa iasa,vreau sa vb cu un dr stomato.
o seara buna!!