Relatii extraconjugale

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Originally posted by andrath
Atat timp cat barbatul dovedeste o crasa lipsa de respect si miroase toate cozile ridicate, nu cred ca se poate vorbi de vina sotiei.

Daaaa, mai ales ca, din cauza de durere de cap, nevasta nu prea sta cu coada ridicata...pai daca lipseste la apelu' cozilor, cine-i de vina?

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

quote:
Originally posted by Rufus

quote:
Atat timp cat barbatul dovedeste o crasa lipsa de respect si miroase toate cozile ridicate, nu cred ca se poate vorbi de vina sotiei.

Daaaa, mai ales ca, din cauza de durere de cap, nevasta nu prea sta cu coada ridicata...pai daca lipseste la apelu' cozilor, cine-i de vina?

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Bineinteles ca este vina barbatului pentru ca nu a stiut sa faca sa dispara durerea de cap a sotiei! Sau a ramas cu durere de cap de la partida anterioara cu sotul....( acum urmau niste emoticale razand dar nu pot sa postez).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta spune:

" in grup am avut un caz in care ea s-a imbolnavit de cancer iar el a ingrijit-o cu respect si dragoste pana in ultima clipa cu toate ca a durat multi ani iar boala a facut ca ea, desi avea doar 37 de ani sa arate ca una de 70. el insa nu avea ochi decat pt ea. a fost impresionant si in acelasi timp dureros numai de privit"

a-ti rezolva aspectul sexual al vietii in momente critice nu-l devalorizeaza pe cel de langa tine care este intr-o suferinta astfel incat sa nu-i mai porti de grija si sa nu-l mai respecti.

" cazul in care ea sau el se ingrasa 30kg indiferent de motiv( sunt multe femei care motiveaza o nastere, doua sau trei ceea ce e doar un motiv dupa care se ascund, sa poata infuleca mancarurile lor favorite) atunci inteleg si aprob inselatul, numai insa dupa ce i-a fost dat partenerului suficient timp sa revina la kg initiale"

unele kg nu au legatura neaparat cu alimentatia si chiar daca au uneori nu-ti poti soma partenerul : daca nu slabesti in nu stiu cat timp ma duc sa ma iubesc cu altul sau cu alta. Pur si simplu unora nu le pasa daca slabesc sau nu si atunci ce faci divortezi si se strica un cuplu doar pt unul e mai gurmand?

"in caz de boala, cand unul dintre parteneri sufera o operatie si nu mai are suficienta potenta, daca iti iubesti cu adevarat partenerul atunci poti recurge la tot felul de jucarii pt ati safisface sexual partenerul si nu vad nici un motiv sa cauti asta in alta parte"

stiu un caz in care el are probleme de erectie de la 37 de ani si a refuzat sa accepte ca are aceste disfunctii si nici nu a agreat ideea de a merge la un doctor sa vada ce are.Ea a apelat la vibrator timp de trei ani de cand nu mai au relatii sexuale si a ajuns la depresie din cauza situatiei si acum umbla ea pe la doctori sa se readuca la linia de plutire.

am un prieten psiholog care mi-a spus clar : in momentul cand in reletia de cuplu ( casatoriti sau nu)sexul nu mai exista , acel cuplu nu mai poate functiona in parametri normali.

" un lucru care m-a impresiont la sotul meu inainte sa ne castorim a fost urmatoarea afirmatie "uneori mi-as dori sa nu ai picioare sa te spal, sa te ingrijesc, sa iti arat cat de mult te iubesc"

felicitari pentru sotul tau si pentru dragostea pe care ti-o poarta, dar din pacate eu datorita experientelor personale si ale celor apropiati din jur nu cred in juraminte rostite in situatii de calm, pace si intelegere.

la urma urmei mai e si atitudinea fata de viata, cat esti de evoluat, de emancipat, de necesitatile pe care le ai fiziologice si mentale, sunt ata de multi factori care nu au legatura cu verigheta de pe deget.Omul este intr-o continua schimbare si fiecare partener dintr-un cuplu poate evolua cu totul diferit si ajungi intr-un moment cand nu mai stii pe cine ai langa tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu stiu cu ce te ocupi dar tot respectul pentru raspunsul dat.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Femeile si barbatii de genul "asta" se intalnesc peste tot. Totul depinde de experienta lor de viata, devenirea lor ca persoana, alegerile pe care le fac, relatiile pe care le au.

Eu am trecut (si oarecum nu s-a sfarsit) printr-o situatie ciudata cu un coleg de serviciu cu vreo 9-10 ani mai mare. Desi ne stim de mai multa vreme, am mers relativ recent pentru o prima data in delegatie impreuna si, la final, el a inceput sa aiba un comportament care nu se practica intre colegi. Nu mi-a facut avansuri, sau propuneri explicite, insa mi-a facut complimente foarte personale si glume mai fara perdea.
Eu cred ca el nu-si da foarte bine seama ce i se intampla. Trece printr-un moment de blazare, de plictis, de lipsa de motivatie in casnicie (nu stiu de ce si nici nu ma intereseaza) si sunt convinsa ca din vina lui cauta altceva (fara sa cunosc amanunte din interior, are o sotie frumoasa si desteapta, deci, cum spuneati si mai sus, nu exista calitati care sa asigure neaparat impotriva inselatului, sau a tentativelor), sau cauta ceva in exterior, in loc sa vada care-s neajunsurile si sa le rezolve.
Daca eu nu aveam o anume hotarare si nu tineam, sau nu eram atat de implicata in relatia mea, puteam foarte usor sa devin una dintre acele femei.

Mie mi se pare ca, in cele din urma, a insela e o alegere ineficienta, si de aceea devine dureroasa. Se pierd timpul si increderea, se consuma nervii, eventual se pierde o munca de o viata. Mi se pare ca e si o lipsa (temporara sau nu) de inteligenta, cand omul nu pune in balanta avantajele si dezavantajele unui asemenea gest. In afara cazurilor din tinerete, cand te ia valul, mi-e greu sa cred ca o persoana cu capul pe umeri nu poate face fata unei atractii puternice, gandindu-se la ce are de pierdut si de castigat dintr-o atare situatie.
Bineinteles, nu ma refer la cazurile extreme, despre care vorbea Balanta, sau la cazurile in care o casnicie e terminata, pur si simplu. Ma refer la situatiile in care unul dintre cei doi are o intrebare, un impas si, in loc sa il rezolve corect, cauta solutii facile, dar mai costisitoare.
Si uite-asa, daca sotia ii gasea mailul in care scria "iti trimit pozele de la R., inclusiv cea din masina in care zambesti superb; imi pare foarte rau ca am avut companie pe drum si nu am reusit sa ne cunoastem mai bine", eu deveneam in ochii ei colega mai tanara, care-i provoaca sotul la magarii! Doamne fereste!
Si, desi vad toate astea, nu-mi vine sa-i spun: Omule, ai problema! Analizeaz-o si iesi mai repede si cum trebuie din ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimisor2004 spune:

Buna,

Dupa spusele unor forumisti se pare ca fac parte din categoria celor care "ridica coada".
Am trecut in anul trecut prin divort si partaj. La un moment dat m-a sunat un fost coleg pe teme profesionale, a aflat de despartirea mea iar dupa o saptamana m-a sunat sa-mi spuna ca se despartise si el de sotie ( mai degraba ea s-a mutat in alt oras cu copii pentru ca nu se mai intelegeau) si sa ma invite la o cafea.
Desi mi-am promis ca nu voi mai lasa pe nimeni sa ma raneasca, foloseasca, etc, m-am trezit ca ma las in voia valurilor in aceasta relatie.
Nu pot spune ca imi este bine sau rau, sunt momente placute, sunt si momente in care ma simt vinovata.
Nu urmaresc nimic material in aceasta relatie, evident ca sper sa tina la mine, dar nu vreau sa se desparta de familia lui - ii viziteaza destul de rar cu toate ca ar putea sa stea mai mult cu ei decat cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

quote:

...Si ne intoarcem "again din nou" la veche discutie a "aranjatului" si ce inseamna asta pentru fiecare. Banuiesc ca se poate discuta pro si contra la nesfarsit.
Dar, dupa parerea mea, este extrem de superficial sa crezi ca o casnicie se mentine doar prin eforturile unuia dintre parteneri, si anume femeia, indiferent ca eforturile astea inseamna sulemeneli continue, gatit 'nspe feluri de mancare sau naiba mai stiu io ce dracii!

Ai uitat sa adaugi felatiile, sexul anal si sexul in 3, extraordinar de importante si care - cand nu sunt comunicate expres si 'otarat - duc la aparitia tuturor tragediilor care justifica introducerea batului sub cozile ridicate. E simplu si logic.

Felicia 22+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta spune:

Marius iti multumesc pentru aprecieri.
E drept ca uneori are importanta stadiul evolutional pe parte profesionala dar el se completeaza musai cu expierenta de viata prin care treci.
Nu ai cum sa faci aprecieri asupra unor situatii daca atunci cand ai deschis ochii in viata ai cunoscut un singur barbat care ulterior ti-a devenit si sot,urmezi cursul firesc al copiilor si sarmalelor,esti multumita ca el duce gunoiul si ca duminica iesi la picnic cu prietenii.Asta nu inseamna ca acei oameni sunt mai putin valorosi...dar ei nu pot face aprecieri fata de situatiile complicate ale altcuiva care de exemplu nu se poate impaca cu ideea "decentei femeii la 40 de ani", sau a barbatului care isi respecta familia si statutul in societate dar care are si el dorintele lui personale in materie de sex si nu coincid in nici un caz cu dorintele virtuoasei sotii.
Exemplele mele sunt cat de reale si nu au legatura cu varsta exuberanta in care el si ea se privesc ochi in ochi si isi jura ca vor muri impreuna.
Dar toate vin la timpul potrivit si unii descopera pe pielea lor ca altfel simt la o varsta, altfel la alta si altfel spre final. Asta pentru cei care simt, pentru unii...unii nici macar nu-si dau seama ce li se intampla
...si aceia sunt cei mai multumiti si fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Eu personal tot nu inteleg de ce atatea scuze si justificari pentru a pune tot in carca femeii inselate (sau a hazardului sau a specificului hormonal sau a varstei sau a bolii etc. etc. etc.) faptul ca un barbat isi inseala partenera cu o alta persoana. De ce ar justifica toate astea sexul cu alta persoana? Nu se mai poate apela la "Manuela"? Trebuie neaparat sa se caute mereu alte "cozi ridicate"?

Pentru mine asta este o chestie urata si da, eu nu ma impac bine cu compromisurile. Fiecare cu ce stie ca poate suporta.

Felicia 22+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

MisParker , apreciez ca ma citezi.
Nu stiu ce ti se pare atat de anormal in ce am spus eu .
Frustrarea in plan sexual poate duce foarte usor la adulter. Nu este normal , dar se intampla. E o realitate , nu stiu ce ti se pare atat de amuzant in asta .
Cat despre masturbare Mda. Nu prea echivaleaza cu o partida de sex cu o partenera noua , cu "emotiile" descoperirilor pe care le face, cu adrenalina , samd.
Cred ca exista si aici o hiba in comunicare: eu personal nu le gasesc scuze celor care inseala , pur i simplu nu le lipesc o eticheta pe frunte "porc" i nu neg ca pot foarte bine sa-si iubeasca partenera chiar daca inseala.
Dupa cum tot recit pe aici , sunt cazuri si cazuri , nu trebuie sa judeci tot doar dupa experienta ta .

Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput