Relatii extraconjugale
Raspunsuri - Pagina 17
coltofeanu spune:
quote:
Originally posted by balanta
coltofeanu, de fapt nu caut nimic, doar visez cu ocii deschisi la unele trairi pe care le consider de mult uitate si pierdute in malaxorul vietii.Probabil daca cautam gaseam, multe din prietenele mele imi spun ca sunt prea sofisticata si culmea e ca de fapt am o gandire atat de simplista.Ar mai fi multe de spus, dar chiar crezi ca in afara de mine ii pasa cuiva?
De ce nu ar mai pasa cuiva ?
Daca visezi cu ochii deschisi probabil ca si speri ca unul dintre aceste vise sa se implineasca. Consider ca visam atunci cand ne dorim ceva din tot sufletul :" oare cum ar fi daca eu as fii... sau as face... sau as intalni..." .Este altceva daca ne "refuzam" anumite vise ce s-ar putea implini, din diverse motive : din simplul fapt ca nu ar fi corect pentru mine sau pentru cei din jurul meu, ca am o anumita varsta si ar trebui sa fiu suficient de matura ca sa nu-mi doresc un anumit lucru etc.
fecian spune:
Dupa parerea mea intr-o relatie nici macar ideea de relatie extraconjugala nu ar trebui sa existe. Nu exista logica si nici motive sa iti inseli partenerul. Nu iti convine relatia pur si simplu iesi din ea.Nimeni nu te pune sa te casatoresti o faci singur cu mana ta, singur hotarasti ca vrei sa fii fidel unei singure persoane. In momentul in care x sau y a calcat stramb s-a sfarsit totul.
Felicia 27+ mamica de puiucGabriel
pozici cu burtic
giulia81 spune:
quote:
Originally posted by ANDREEA11
Buna fetele!
Ma bag si eu in discutie!
VOI CHIAR CREDETI CA EXISTA MACAR UN BARBAT CARE SA NU ISI INSELE PARTENERA?
Dc ziceti ca da inseamna ca va mintiti frumos, si dc o faceti bravo voua ca asa puteti trai linistite fara suspiciuni si durere in suflet. Poate ca veti trai pana la 100 de ani si nu veti afla nimik, insa poate veti afla maine , peste o luna sau peste 10 ani ca s-a intamplat. Eu cred ca durerea va fi de 1000 de ori mai mare daca tu speri ca nu o va face, decat daca esti constienta ca asta se va intampla.
Nu cunosc nici macar un singur barbat care sa nu o fi facut-o. Sotul meu, tatal meu, nasul meu, verii mei, prietenii mei, colegii mei, bunicii mei toti, toti au inselat. I-am intrebat de ce?
Raspunsul: pentru diversitate. La ei nu conteaza cu cine o fac, ci sa o faca. atunci cand i-am intrebat: ,,Dar dc ea v-ar insela v-ar conveni?". Rasapunsul: ,,NUU, o femeie insala atunci cand pune sentimente, ea nu poate sa faca sex, poate sa faca dragoste, la noi e vorba doar de sex".
Si ce sa facem sa divortam atunci cand aflam. Eu zic ca nu. Atata timp cat ne simtim bine langa cel de langa noi, atata timp cat ne respecta, ne sustine, ne intelege, nu trebuie sa confundam sexul cu dragostea. Barbatul e un vanator, masculi sunt creati pentru a imparti samanta (nu conteaza unde), femela trebuie sa aleaga mascul care este cel mai puternic astfel incat puii ei sa supravietuiasca. Asa e de cand lumea femeia alege partenerul tinand cont de standardele ei, barbatul cauta femei, si se lasa ales. Nu exista fiinte monogame. putem sa ne mintim noi mult si bine ca suntem monogami. Si sa fim serioase decate ori nu am vazut un barbat bine si nu ne au trecut ganduri murdare prin cap. Asta nu tot inselat este, insa pe noi ne retin de multe ori prejudecatile, societatea a creat mitul ca ,,barbatului ii cade palaria, o ia o scutra si pleaca mai departe, insa femeia nu." Oricat am vrea sa gasim barbatul ideal, nu exista. Suntem creati diferit, gandim diferit, iubim diferit.
Femeia iubeste ca o mama, barbatul nu va fi capabil nici cand de asemenea sentimente.
De inselat tot inseala, important e cum, inseala. Atata timp cat e doar sex si nimik altceva nu vad problema, atunci cand pune sentimente, cand amanta ajunge pe primul loc, DA, atunci nu mai e cale de intoarcere.
si dupa cum zicea mama mea: ,, P_ nu e slana sa se gate".
Si pentru cele care au barbati neinselatori acasa, FELICITARILE MELE!!!!!!!
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
ANDREEA11 perfect de acord...
giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
giulia81 spune:
quote:
Originally posted by fecian
Dupa parerea mea intr-o relatie nici macar ideea de relatie extraconjugala nu ar trebui sa existe. Nu exista logica si nici motive sa iti inseli partenerul. Nu iti convine relatia pur si simplu iesi din ea.Nimeni nu te pune sa te casatoresti o faci singur cu mana ta, singur hotarasti ca vrei sa fii fidel unei singure persoane. In momentul in care x sau y a calcat stramb s-a sfarsit totul.
pozici cu burtic
pur si simplu nu pot intelege gandirea asta...ori e alba ori e neagra...de ce nu puteti accepta ideea ca uneori o aventura poate salva o casnicie?ce e atat de sci-fi in asta?de ce nu exista si nuanta de gri?
poti iubi o persoana si poti face sex cu alta...nu are nici o legatura...probabil barbatii inseala mai usor pt ca la ei e totul fizic, si o femeie un pic mai greu pt ca ea involuntar pune si suflet.dar amandoi inseala...mai devreme sau mai tarziu...eu asa cred...am vazut prea multe cazuri in jurul meu incat sa mai cred ca sotul meu nu ma va insela niciodata...eu cred ca o va face..daca nu a facut-o deja...dar atata timp cat e tandru,afectuos,ma respecta, are grija de noi etc, de ce sa il condamn?pt ca s-a lasat furat de instinctul de vanator?sa divortez si sa dau de altul...care va face la fel...nu cred ca asta e solutia...el ma iubeste, eu il iubesc...de ce sa renunt la tot ce am facut impreuna?
si daca imi gasesc un altul dupa ce divortez crezi ca ala va fi mai bun,nu!pt ca asa cum am zis, la un moment dat tot va insela si el...e oarecum in natura lor(si a femeilor).
si am citit pe aici ca si daca te gandesti ca ai face sex cu altcineva se cheama inselat.ei nah!care dintre noi nu are macar o fantezie sexuala cu vecinul, cu laptarul, cu colegul etc...inseamna ca gata suntem de condamnat...zau asa!
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
XIO spune:
quote:
Originally posted by julia_popadiucquote:
pozici cu burtic
pur si simplu nu pot intelege gandirea asta...ori e alba ori e neagra...de ce nu puteti accepta ideea ca uneori o aventura poate salva o casnicie?ce e atat de sci-fi in asta?de ce nu exista si nuanta de gri?
poti iubi o persoana si poti face sex cu alta...nu are nici o legatura...probabil barbatii inseala mai usor pt ca la ei e totul fizic, si o femeie un pic mai greu pt ca ea involuntar pune si suflet.dar amandoi inseala...mai devreme sau mai tarziu...eu asa cred...am vazut prea multe cazuri in jurul meu incat sa mai cred ca sotul meu nu ma va insela niciodata...eu cred ca o va face..daca nu a facut-o deja...dar atata timp cat e tandru,afectuos,ma respecta, are grija de noi etc, de ce sa il condamn?pt ca s-a lasat furat de instinctul de vanator?sa divortez si sa dau de altul...care va face la fel...nu cred ca asta e solutia...el ma iubeste, eu il iubesc...de ce sa renunt la tot ce am facut impreuna?
si daca imi gasesc un altul dupa ce divortez crezi ca ala va fi mai bun,nu!pt ca asa cum am zis, la un moment dat tot va insela si el...e oarecum in natura lor(si a femeilor).
si am citit pe aici ca si daca te gandesti ca ai face sex cu altcineva se cheama inselat.ei nah!care dintre noi nu are macar o fantezie sexuala cu vecinul, cu laptarul, cu colegul etc...inseamna ca gata suntem de condamnat...zau asa!
De acord cu tine in multe aspecte.
Daca cineva spune ca inselat inseamna pana si o fantezie cu Xulescu mi e pare putin exagerat mai ales din cauza ca visele de exemplu nu le poti controla, ori ca sa te rtezesti vinovata si speriata ca ai facut sex in vis mi se pare...am mai zis cumva exagerat?
Eu de exemplu tot ce am visat sexual a fost u un barbat urat ca naiba pe care nu-l stiu si cu prietenul meu . Ceea ce este teribil de enervant, ca doar el(prietenu' , nu uratul ala) este singurul cu care fac sex in viata de zi cu zi asa ca vreau si eu altceva in vis.
Sincer , eu pana acum nu am intalnit un singur cuplu in care unul sa nu fi inselat vreodata sau sa nu fi intrerupt relatie chiar si pt. foarte scurt timp pt. "altceva".
Imi vine foarte greu sa cred din acest motiv ca poate exista un cuplu care ajuns la varsta a treia sau a patra sa fie curat ca lacrima.
Dar din aceste motive nu ma voi pune vreodata sa-l urmaresc , sa-i scotocesc prin buzunar frenetic sau sa stau cu droul deasupra capului , cat dureaza dureaza , si cand n-o mai fi .......sa ne fie la fel de bine
Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
MissParker spune:
quote:
MissParker,nu te-am jignit cu nimic,nu mi-ai pus nici o intrebare la care sa iti fi raspuns nepotrivit.Daca totusi cumva, ceva ,in postarile mele le-ai considerat ca facand referire la tine, imi cer scuze si daca voi posta cu siguranta voi fi mai atenta.
Ba sa-mi fie cu iertaciune, eu am simtit o oarecare dorinta de a jigni cand ai afirmat cu atata autosuficienta ca pe forum se dau "sfaturi stupide" de catre oameni care nu stiu ce inseamna sa se afle in situatia ta. De aceea am raspuns si eu la fel, ca sa vezi cum este ;-)
Felicia 23+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
MissParker spune:
quote:
" Balanta, de fapt tu nu cauti doar o relatie sexuala. Ai nevoie de mai multa dragoste si pasiune. Sex gasesti fara prea multe cautari, dar o relatie in care sa fie inclusa si dragostea, mai greu. Asta este... femeile in general se aventureaza intr-o relatie numai daca iubesc, nu pot face sex la comanda. Tu de fapt asta cauti ...in primul rand dragoste si apoi sex"
esti singura care ai pus problema asa,ceva ceva ai inteles! iti multumesc!
Numai ca este prea tarziu si nu se mai cade la "maturitate".
Pai te cam contrazici. Ai spus mai inainte ca relatia ta cu sotul este foarte buna si apropiata dpdv afectiv (eu intelesesem ca ai din plin dragoste sufleteasca), ai spus ca doar sexul iti lipseste. Acum spui altceva. Pai pe ce baza sa ti se dea sfaturi viabile?
balanta spune:
" Ba sa-mi fie cu iertaciune, eu am simtit o oarecare dorinta de a jigni cand ai afirmat cu atata autosuficienta ca pe forum se dau "sfaturi stupide" de catre oameni care nu stiu ce inseamna sa se afle in situatia ta. De aceea am raspuns si eu la fel, ca sa vezi cum este ;-)"
MissParker, imi mai cer o data scuze daca ai simtit ca te-am jignit,nu am cum sa vad cum este pentru ca viata m-a facut mai toleranta si ingaduitoare fata de reactiile altora. Pe unii viata ii face mai transanti si mai rai.
" Pai te cam contrazici. Ai spus mai inainte ca relatia ta cu sotul este foarte buna si apropiata dpdv afectiv (eu intelesesem ca ai din plin dragoste sufleteasca), ai spus ca doar sexul iti lipseste. Acum spui altceva. Pai pe ce baza sa ti se dea sfaturi viabile?"
Nu ma contrazic deloc, EU NU AM CERUT SFATURI, am dat exemple,faptul ca-mi iubesc sotul nu mi-l poate contesta nimeni, chiar daca il iubesc ca pe un frate si acum am sa ma retrag din aceasta discutie pentru ca nu permit nimanui sa-mi tavaleasca viata in noroi.
Cat timp nu-ti vei ierta trecutul nu vei putea merge mai departe.
Si apropo de cei abuzati sexual, nu ai facut afirmatia cui trebuie.Am fost violata la 18 ani si nu am ramas cu consecinte nefaste asupra psihicului. M-am ridicat, m-am scuturat si am mers mai departe in viata.Si asa voi face si de acum.
S-ar parea ca ai transformat subiectul asta intr-o problema personala cu mine.
Numai bine tuturor.
MissParker spune:
quote:
si acum am sa ma retrag din aceasta discutie pentru ca nu permit nimanui sa-mi tavaleasca viata in noroi.
Wow, si eu care credeam ca discutam pur si simplu in contradictoriu, bazandu-ne pe propriile experiente de viata. Iarta-ma daca ti-am lasat cumva impresia ca as vrea sa-ti tavalesc viata in noroi. Se pare ca amandoua luam multe chestii prea personal.
MissParker spune:
quote:
Originally posted by julia_popadiucquote:
pozici cu burtic
[purple]pur si simplu nu pot intelege gandirea asta
Pai pentru mine nu tine de gandire, ci de simtire.