Relatii extraconjugale
Raspunsuri - Pagina 12
giulia81 spune:
quote:
Originally posted by MissParkerquote:
Originally posted by andrath
...Si ne intoarcem "again din nou" la veche discutie a "aranjatului" si ce inseamna asta pentru fiecare. Banuiesc ca se poate discuta pro si contra la nesfarsit.
Dar, dupa parerea mea, este extrem de superficial sa crezi ca o casnicie se mentine doar prin eforturile unuia dintre parteneri, si anume femeia, indiferent ca eforturile astea inseamna sulemeneli continue, gatit 'nspe feluri de mancare sau naiba mai stiu io ce dracii!
Ai uitat sa adaugi felatiile, sexul anal si sexul in 3, extraordinar de importante si care - cand nu sunt comunicate expres si 'otarat - duc la aparitia tuturor tragediilor care justifica introducerea batului sub cozile ridicate. E simplu si logic.Felicia 22+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
bvooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!mi-a placut la nebunie!
aviz celor care nu sunt dispuse la aceste lucruri:sigur sotul va cauta in alta parte!!!hahahahaha!
giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
MissParker spune:
quote:
Originally posted by balanta
-referitor la niciodata sex, sunt o femeie normala, cu un libidou mai mult decat normal,cu o expierenta sexuala bine determinata si evoluata
-nu stiu daca putem minimaliza acest aspect,consecintele asupra sanatatii au inceput sa apara la amandoi pentru ca amandoi consideram acest aspect ca fiind foarte important la varsta noastra;daca situatia venea la o varsta biologica fireasca si ramanea doar dragostea platonica...
-si daca eu poate ma mai descurc,el la nici 40 de ani sa fie condamnat la o viata ca a calugarilor saolini?
Atunci WORK ON IT, pt. numele cui vrei tu!! Nu abandona si nu crede ca solutia consta in sex cu altii/altele!
Felicia 22+ mami under construction pentru - David
XIO spune:
quote:
Originally posted by MissParker
Tocmai am primit un mail de la sotiorul din dotare:
Te iubesc din tot sufletul meu. De multe ori, cand ma trezesc dimineata inaintea ta, mai raman special in pat in speranta ca te trezesti si tu si ca te pot lua in bratica inainte de a pleca la servici. Clipele cand ne tinem in brate, dimineata si seara, sunt pentru mine cele mai frumoase momente ale unei zile, care-mi dau siguranta ca am pentru ce sa traiesc.
Mai am destule de genul asta si nu vreau sa ma laud, ci doar sa subliniez ca mai exista si barbati din astia, care iubesc cu adevarat.Felicia 22+ mami under construction pentru - David
MissParker , sunt f. multi barbati care scriu asa ceva , demonstreaza aa ceva si fac sex cu prostituate in timpul liber.
Pentru ca la unii nu se exclud adulterul si iubirea .
Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Guestus spune:
quote:
Originally posted by XIO
[
MissParker , sunt f. multi barbati care scriu asa ceva , demonstreaza aa ceva si fac sex cu prostituate in timpul liber.
asa xio...bine zis
balanta spune:
MissParker m-ai facut sa rad,hai mai da-mi un nume de o carte,sunt sigura ca in materie de carti avem gusturi comune.
Draga mea,nu abandonez nimic,momentan eu inca dansez in club,inca merg cu 150 km/h pe banda a doua si pe linia de tramvai in Bucuresti, ii cumpar prezervative copilului si am o boxa pentru basi in masina.
Si sunt pregatita sa ma inham la o a doua afacere pe care tot eu o voi gestiona.
Voi vedea pe parcurs daca in carti imi pica asternut la drum de seara.
MissParker, eu o data pe luna merg la tata la cimitir pentru cinci minute.Pana acolo fac 350 km dus si 350 km intors.
Fii convinsa ca stiu ce fac cu viata mea si de o fi sa am un orgasm sa se auda pana la tine cu siguranta nu-l voi trambita pe forum, nu de alta dar nu vreau sa-i faca in ciuda sotului ca sunt in avantaj cu 1-0.
Pisimuky, de fapt tu erai cea care a deschis subiectul si sa stii ca acele aventuri in care ea e tanara si sexoasa si el cu bani de o tenteaza pe ea sunt rare si in lumea VIP sau a oamenilor de afaceri.
Aia sunt prea ocupati sa faca bani si nu vor sta pe forum sa-ti raspunda tie si ele sunt pe la saloane SPA.
Celelalte sunt povesti comune de viata si se intampla, asa cum unii sunt homosexulai,satanisti,ingineri sau fotbalisti.
giulia81 spune:
quote:
Originally posted by MissParker
Tocmai am primit un mail de la sotiorul din dotare:
Te iubesc din tot sufletul meu. De multe ori, cand ma trezesc dimineata inaintea ta, mai raman special in pat in speranta ca te trezesti si tu si ca te pot lua in bratica inainte de a pleca la servici. Clipele cand ne tinem in brate, dimineata si seara, sunt pentru mine cele mai frumoase momente ale unei zile, care-mi dau siguranta ca am pentru ce sa traiesc.
Mai am destule de genul asta si nu vreau sa ma laud, ci doar sa subliniez ca mai exista si barbati din astia, care iubesc cu adevarat.Felicia 22+ mami under construction pentru - David
jos palaria i fata sotului tau!
doamne cat mi-as dori sa imi scrie si al meu, macar un simplu sms cu "mi-e dor de tine" ca doar nu ne-am vazut de vreo luna jumate...dar degeaba astept sa bazaie telefonul...nici gand...
ma bucur totusi ca mai exista si astfel de barbati, ca al tau si felicitari pt alegerea facuta!
julia
giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
monixy spune:
asa, Guestus ,fa galerie , ca doar si o lupta verbala intre femei e generatoare de buna dispozitie !
almo spune:
quote:
Originally posted by Guestusquote:
Originally posted by XIO
[
asa xio...bine zis
mare adevar. Multi barbati dupa ce pacatuiesc fac tot felul de cadouri sau complimente sotiei. Asa cred ei ca isi spala pacatul.
Album
http://picasaweb.google.com/adrian.alb
Guestus spune:
quote:
Originally posted by julia_popadiuc
[jos palaria i fata sotului tau!
doamne cat mi-as dori sa imi scrie si al meu, macar un simplu sms cu "mi-e dor de tine" ca doar nu ne-am vazut de vreo luna jumate...dar degeaba astept sa bazaie telefonul...nici gand...
ma bucur totusi ca mai exista si astfel de barbati, ca al tau si felicitari pt alegerea facuta!
pai Bond, James Bond, Bruce Willis, Jackie Chan si alti barbati faimosi ai vazut sa dea SMS sa spuna "te iubesc"..nu nene...aia sint direct action . Asa o fi si sotul tau...asa ca nu o invidia pe Miss Parker. Cine scrie mesaje...Horatiu Malaele...blabla
MissParker spune:
Oamenii nu vad lumea asa cum este, o vad asa cum sunt ei.