Relatii extraconjugale
Raspunsuri - Pagina 11
MissParker spune:
Tocmai am primit un mail de la sotiorul din dotare:
Te iubesc din tot sufletul meu. De multe ori, cand ma trezesc dimineata inaintea ta, mai raman special in pat in speranta ca te trezesti si tu si ca te pot lua in bratica inainte de a pleca la servici. Clipele cand ne tinem in brate, dimineata si seara, sunt pentru mine cele mai frumoase momente ale unei zile, care-mi dau siguranta ca am pentru ce sa traiesc.
Mai am destule de genul asta si nu vreau sa ma laud, ci doar sa subliniez ca mai exista si barbati din astia, care iubesc cu adevarat.
Felicia 22+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
balanta spune:
MissParker,nu vreau sa monopolizez subiectul asta pentru ca eu nu mai am nevoie sa-mi raspund la unele intrebari, dar da la asta m-am referit.
Cand am divortat prima oara copilul meu avea un an si trei luni si tot "poporul"era impotriva mea mai ales in acele timpuri. Mai cu seama ca nimeni nu intelegea de ce vreau sa divortez atat timp cat ex-sotul meu nu avea "vicii de procedura".Dar pentru ca m-am maritat in pripa la insistentele parintilor si ca o consecinta a unei deceptii anterioare nu am vrut sa traiesc langa un om pentru care nu simteam nimic chiar daca in cursul casniciei a aparut un copil.Sa ne amintim ca atunci nu se faceau avorturi.
A doua casnicie a aparut la zece ani diferenta si a fost o dragoste venita in urma unei prietenii profunde ambii fiind dezamagiti de viata.Sotul meu este ceea ce si-ar dori toate femeile deceptionate si il respect pentru ca a avut puterea de a-mi creste copilul fara a-si mai dori propiul copil.Fara sa mai intru in amanunte, te intreb acum daca onest si cinstit am acceptat amandoi ca pasiunea a disparut si nu mai suntem atrasi unul de altul, suntem doar parteneri de viata dar ne intelegem minunat, ca doi frati si am realizat atat de multe impreuna, noi ce facem acum divortam ca de trei ani nu mai avem relatii sexuale sau stau si plang din cand in cand in baie in speranta ca pana la menopauza voi mai avea macar un orgasm pe cale naturala si nu artificiala?
Crezi ca doar pentru ca nu ne mai putem forta sa ne iubim fizic si in mod tacit fiecare din noi isi doreste cate un fluture in stomac am sa renunt la minunata cafea pe care mi-o face in fiecare dimineata?
mariaanna spune:
quote:
Crezi ca doar pentru ca nu ne mai putem forta sa ne iubim fizic si in mod tacit fiecare din noi isi doreste cate un fluture in stomac am sa renunt la minunata cafea pe care mi-o face in fiecare dimineata?
No coment...sau da
Iubirea se poate transforma usor in usa dar si ura in iubire...
E un caz fericit acesta, cand , din pasiune ramane totusi, prietenia care e mai valoroasa decat senzatiile efemere...
Mariaanna, mami de Alex nazdravan
cāteva poze
Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra
Guestus spune:
quote:
Originally posted by MissParker
Tocmai am primit un mail de la sotiorul din dotare:
Te iubesc din tot sufletul meu. De multe ori, cand ma trezesc dimineata inaintea ta, mai raman special in pat in speranta ca te trezesti si tu si ca te pot lua in bratica inainte de a pleca la servici. Clipele cand ne tinem in brate, dimineata si seara, sunt pentru mine cele mai frumoase momente ale unei zile, care-mi dau siguranta ca am pentru ce sa traiesc.
Mai am destule de genul asta si nu vreau sa ma laud, ci doar sa subliniez ca mai exista si barbati din astia, care iubesc cu adevarat.
atita rautate....cred ca e mail fabricat de tine sa enervezi fetele dupa forum.
MissParker spune:
balanta, in primul rand felicitari pentru faptul ca ai divortat de primul sot in ciuda presiunii din afara (probabil gen "ramai cu el, ca nu bea, nu fumeaza, nu pierde noptile prin baruri, nu te bate" - ador criteriile astea ). E semn ca ai fost capabila sa-ti identifici adevaratele sentimente si, in plus, sa si actionezi in conformitate cu ele. Jos palaria!
In paranteza fie spus, "atunci" (cand e asta?) nu se faceau avorturi legal, dar - daca ai fi vrut cu adevarat sa nu faci copil, puteai sa-l avortezi ilegal. Asta s-a putut dintotdeauna. Iti face cinste ca ai luat decizia sa pastrezi totusi copilul si pariez ca nu ai regretat nici o clipa.
Acum, despre a doua casnicie. In limbaj psihanalitic, o relatie intre doi oameni maturi, egali, se cheama "relatie matura, genitala", in timp ce opusul este "relatia infantila, simbiotica". Eu as zice ca tu si sotul tau aveti o relatie matura, dar in care aspectul genital a devenit secundar. Si sa nu confundam sexul cu fluturele in stomac, pliiiiiz!!!
Personal, am o viata sexuala f.f. implinita (mai mult datorita lui, recunosc ca el e motorul), insa la fel de bine cred ca as putea sa traiesc si fara sex de acum incolo. Sau hai sa spun altfel: decat sa insel si sa-mi distrug o relatie care altfel ma face fericita si ma multumeste sufleteste, as prefera sa nu mai am niciodata sex.
Beleaua care apare atunci cand nu mai exista sexul este alta. Stii ca se spune ca, atunci cand sexul merge, ponderea lui intr-o relatie este cam de 20%, iar cand nu mai merge, el capata o pondere de 80%. La voi cum e? Ati acceptat 100% amandoi cinstit si onest ca nu mai merge capitolul sexual, dar ca asta nu va poate strica legatura sufleteasca si ca de fapt doar asta conteaza? Ati pus amandoi in balanta cinstit si onest realitatea ca nici un orgasm natural si nici un fluture in stomac din lumea asta nu merita sa stricati relatia sufleteasca minunata pe care o aveti? Daca amandoi ati clarificat, impreuna si fiecare pentru el, aceste aspecte, eu as zice ca nu e nevoie sa va inselati. Nu merita.
Ce ar merita in schimb ar fi o noua incercare - sincera si entuziasta de ambele parti - de a revigora relatia.
Ca sa dau un exemplu elocvent trebuie sa relatez ceva mai intim (dar eu nu am probleme cu chestia asta, consider ca se poate discuta deschis despre orice, nihil humani a me alienum puto).
Noi am avut o perioada in care sexul a schiopatat dupa ce eu am descoperit la terapie ca am fost abuzata sexual in copilarie si adolescenta (reveneau flashback-uri etc.). Am luat o pauza, am discutat si am comunicat deschis si am reusit astfel, cu rabdare si intelegere, sa trecem peste perioada dificila. Fara ca el sa ma insele.
Acum schioapata sexul de cand sunt eu cu bebe la purtator. E incomod, stam cu teama, nu face click in cap, orice femeie care a trecut printr-o sarcina stie cum e... El zice chiar ca atunci cand imi vede burtica se simte paralizat, pentru el o gravida e ceva sfant si nu mai are aceeasi "inspiratie"... E normal. Ei bine, zilele trecute, dupa o luuunga pauza de vreo luna, am zis sa incercam din nou, iar daca nu merge sa nu ne cramponam de chestia asta, ci sa ne bucuram macar sa stam goi unul langa altul, sa ne simtim, sa ne mirosim, sa radem de propriile noastre stangacii (cu nimeni nu m-am amuzat in viata mea mai bine decat cu el: odata, cand eu il asteptam in pat, a venit tiptil si am vazut ca-si lipise pe frunte o pagina dintr-o revista, cu poza lui Brad Pitt - am ras cu lacrimi; by the way, Brad Pitt nu ma inspira absolut deloc in ce priveste sexul!). Si de data asta am fost relaxati si fara presiune si ... a mers snur! Si nu facem un capat de tara nici din faptul ca o perioada n-a mers, nici din faptul ca a mers odata si asta nu inseamna ca va mai merge la fel curand. Suntem deschisi pentru orice eventualitate, orice e normal e acceptabil si intelegem de ce se intampla.
Ideea este ca TU (si el, evident, dar el nu e pe forum) trebuie sa decizi ce e mai important pentru tine si ce poti face ca sa imbunatatesti situatia. Eu doresc sa-ti mai spun doar un singur lucru: ca unul din voi sa-l insele pe celalalt nu este o imbunatatire a situatiei sau o solutie. Crede-ma pe cuvant
lcazangiu spune:
Asa e MissP ai perfecta dreptate si nu zic asta pt ca deja te stiu de la odisee :)
Relatia mea precedenta s-a terminat tot din cauza sa zicem unei relatii extraconjugale, chit ca nu eram casatoriti insa eram impreuna de 5 ani, urma sa se casatorim la anul, cu aproape toate detaliile stabilite (data, localul etc). Nu am sa uit niciodata cand s-a intors din acel team-building, eu de atunci le zic team-fucking-building:), toata relatia noastra s-a schimbat brusc si fara nici un dubiu.Concluzia el se "indragostise" sa-l citez, in acel moment am crezut ca a cazut cerul pe mine...in sfarsit totul s-a terminat destul de urat, eu pana la urma am plecat (stateam cu chirie intr-o garsoniera) pt ca el a zis "ca el a gasit garsoniera"
ma rog nu am mai vorbit de mult de chestia asta si vad ca si acum imi produce nervi si nu vreau asta! ca sa nu fiu total iesita din subiect, recunosc si eu ca dupa aceasta esuata relatie, am inceput sa fiu foarte rea, adica nu prea imi pasa de ce se intampla in jurul meu, noroc ca nu m-a tinut mult starea asta :) in acea perioada mi s-a pus si mie pata pe un tip care era luat, nu era insurat insa pana la urma parca tot aia e, caci e o chestie de respect si nu de un act in sine, un document. 4 luni a durat relatia daca pot sa-i zic asa, insa am incheiat-o in momentul in care am realizat ca el nu o va parasi pe ea, mi-a fost greu pt ca mai tot timpul ma surprindea si ma incita sa zic asa, dar eu nu am "ridicat coada" am zis ca macar la sfarsit sa ma trezesc decat niciodata...ma credeti ca si acum ma mai abordeaza pe net, dar evident nu primeste nimic din ceea ce si-a dorit, mai are si tupeul sa zica ca acest bebe putea sa fie al lui si ca ce prost a fost el, inca o metoda dar din pacate nu-i mai merge, cel putin nu cu mine:)
acum slava domnului sunt intr-o relatie super faina, care sper din tot sufletul sa nu se stinga si sa ne respectam pana la capat!
Va pupa Lori22+ bebe David
almo spune:
quote:
Originally posted by XIO
Andrath , eu una nu imi pot imagina o viata intreaga de uitat la o singura persoana , coafat pt. o singura persoana si uitat dupa o singura persoana.
Mi se pare ceva obsesiv.
Daca ma uit la un barbat care arata bine din punctul meu de vedere nu imi insel partenerul. Daca imi imaginez ca fac sex cu febletea mea din linkul de mai jos nu imi insel partenerul, samd.
Si apropo de asta , fara nici o legatura cu relatia ta , mi-am amintit marturia unui barbat dintr-o revista oarecare. Spunea ca de fata cu iubita lui nici macar cu coada ochiului nu se uita la altele , nici daca umbla dezbracate pe acolo. In schimb daca iubita lui ar afla cam ce se vorbeste la inralnirile lui cu baietii l-ar lasa intr-o secunda.
Mie nu i se pare normal sa ma cenzurez , sa nu fiu eu sa-i pun partenerului ochelari cu poza mea in interior. Pe strada eu ii arat fetele "bune" , pe internet la fel. Ne uitam impreuna cand ne plictisim rau pe hi5 de amuzament.
I-am spus ca fiecare coleg din grupa are un rezident respectiv o rezidenta de care ii place cum arata si ca facem misto tot timpul intre noi. I-am zis de ala , imi place ca am o relatie deschisa si nu trebuie sa ma ascund. In 8 ani de zile nu l-am inselat cu nimeni, nici un sarut , nici un pupic , nici o strangere mai cu subinteles.
Eu cum sunt o fire deschisa rad tot timpul , socializez repede , sunt deschisa si vorbesc despre sex mai usor decat despre mancare.
Prin urmare unii pot crede ca le fac avansuri. daca aveam un prieten mai "strict" probabil nu aveam voie sa vorbesc
Eu sunt de acord cu balanta , almo si sotul ei : daca e sa te insele te inseala si uitandu-se numai la tine in ochi , perefr sa avem fiecare libertatea lui , macar stiu ca daca se incheie relatia nu regret nimic pt. ca m-am simtit bine in fiecare moment .
Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
"you are my girl" uite aici un pupic de la mine si sotul meu. la fel cum ai povestit tu de tine si de prietenul tau la fel suntem si noi. radem, glumim, vorbim usor despre sex si avem f f multi prienteni carora le place sa fie in anturajul nostru si nu le e frica niciunuia ca ne fuam reciporc partenerii. suntem casatoriti de zece ani, inainte sa ne casatorim am mai stat impreuna 5 ani si avem un copil minunat impreuna. nu ne-am inselat niciodata unul pe celalalat, cel putin asa credem, dar nici nu ne batem capul cu asta, dar fiecare dintre noi are libertatea lui si nu ne sufocam unul pe celalat. avem fun impreuna analizand tipe si tipi din exterior care arata bine. daca el nu vede o tipa pe strada i-o arat eu. nu ma deranjeaza cand complimenteaza o femeie sau cand o binedispune. sotul meu are multe prietene femei (multe femei isi doresc un prieten barbat, prieten nu iubit, atentie prietenii barbati sunt mult mai sinceri), prietene care ii povestesc pb lor si care ar putea sa ma sune pe mine de ex dar il prefera pe el. nu ma deranjeaza ba mai mult mi-s dragi toate prietenele lui care au ajuns sa fie si prietenele mele.
Album
http://picasaweb.google.com/adrian.alb
MissParker spune:
quote:
Originally posted by Guestus
atita rautate....cred ca e mail fabricat de tine sa enervezi fetele dupa forum.
[/quote]
... dupa forum si dupa cires
giulia81 spune:
quote:
Originally posted by coltofeanuquote:
Originally posted by balanta
...sunt situatii cand ambii parteneri sunt casatoriti si au o relatie fara a se uzurpa rolul celuilalt din familie. E vorba doar de sex.
...sunt situatii cand unele femei sufera unele interventii medicale care le rapeste bucuria de a-si mai dori sex si atunci sotul are o alta relatie fara a-si dori sa-si paraseasca familia. E doar sex.
...sunt situatii cand unii barbati au probleme de sanatate si li se fac unele interventii medicale ( extirparea testicolelor)si sotia este inca tanara si nu poate dormi toata viata in camera de alaturi cu vibratorul in pat si are relatii extraconjugale si nu vrea alt sot. E vorba de sex.
...sunt situatii dupa ani cand unul din parteneri se ingrasa cu cate 30 de km si functia erectila scade in detrimentul kg si femeia este condamnata la masturbare toata viata. E vorba de sex.
...sunt situatii cand intr-un cuplu ambii ajung la concluzia ca nu mai simt atractie unul fata de celalalt dar nu vor sa divorteze din motive acceptate de amandoi si ajung sa aiba relatii extraconjugale. E vorba tot de sex.
...sunt situatii cand sotia este anxioasa si ajunge la depresii si face viata un chin celui de alaturi si nici nu se pune problema de relatii sexuale si el ajunge in patul alteia tocmai pt a nu fi nevoit sa renunte la sotia lui pe care o iubeste si nu vrea sa o paraseasca din cauza acestui motiv. E vorba de acelasi sex.
...sunt situatii cand pur si simplu nu se potrivesc dar sunt prea cerebrali sa se desparta si sa renunte la tot si atunci in mod tacit apeleaza la alt partener si copii au si tata si mama. Si vorbim tot despre sex.
...sunt situatii cand el este bolnav cu inima si tensiunea si din cauza acestor probleme ii scade libidoul si ajunge sa nu mai faca sex cu sotia de trei ani.Si ce face sotia, se duce la manastire? La fel, e sex.
......................
si mai pot continua cu cazuri concrete ca cele de mai sus unde personajele sunt cat se poate de reale, cu situatii la fel de reale,cu varste cuprinse intre 34 si 46 de ani si oameni maturi, responsabili care din respect pentru familie au gasit aceasta solutie de compromis tocmai pentru a face " caruta " sa mearga.
..........
A-ti observat ca dupa o anumita varsta oamenii nu mai intra pe forumuri? De ce ?
Pentru ca ajung sa treaca prin atatea expierente pe care nu le banuiau ca vor veni la vremea cand scriau pe forumuri ca femeile spera la barbatii altora pt bani.
Sexul nu are nici o legatura cu iubirea, respectul si moralitatea. Sexul are legatura cu sanatatea.Aventurile uneori pot avea conotatii mult mai profunde si serioase.
Trist..... dar adevarat!
In viata exista si situatii gri nu numai alb sau negru.Pot exista si astfel de cazuri.
Fetelor, cum ati proceda daca ati trai unul dintre cazurile expuse ???? Ar fi solutia o relatie extraconjugala ? V-ati considera indreptatite sa va alegeti un alt partener sexual decat sotul ? Oare, v-ati considera vinovate sau pe deplin motivate pentru a incepe o relatie extraconjugala? Valabil si pentru barbati. Daca s-ar intampla asa, cum ati proceda ?
da, e cred sincer ca ar putea o fi o solutie...am vazut nspe cazuri reale care se regasesc in cele scrise de balanta...si chiar daca femeia/barbatul au o relatie extraconjugala casnicia merge, copii cresc si toata lumea e multumita.si credeti-ma ca sotul/sotia in multe cazuri stie de infidelitatea celuilalt...dar atata vreme cat e doar sex, totul e ok.
cand vb deja despre un amant/amanta stabila, unde se investesc si sentimente atunci se schimba ecuatia, dar atata vreme cat e doar sex, de ce nu?
daca as fi pusa intr-o asemenea situatie, nu stiu, dar cred ca as putea trece peste asta, l-as ierta, l-as intelege...daca eu as fi cea care inseala m-as simti sigur un pic vinovata, dar pe de o parte si indreptatita...
sper totusi sa nu se ajunga la aceasta situatie, dar NEVER SAY NEVER!
acum cativa ani nu puteam concepe ideea ca ar putea sa ma insele, am crezut sincer in juraminte, dar acum dupa cate am vazut in jurul meu va spun sincer ca nici barbat si nici femeie 100% fidel(a)nu exista...si acum am incetat sa mai traiesc in iluzia "si au trait fericiti pana la adanci batraneti",ca in povesti(se zice ca au trait fericiti pana la adanci batraneti dar nu se specifica "impreuna"poate am renuntat sa cred in acest lucru intr-un fel pt a ma proteja, pt ca in cazul in care s-ar intampla sa nu fiu prea dezamagita, sa fiu poate un pic pregatita.
asta nu inseamna ca oricum stiu ca ma va insela si gata eu las garda jos, dimpotriva fac tot ce imi sta in putere sa il pastrez, dar nici nu se va darama lumea peste mine daca o va face...chiar cred ca sunt capabila sa il iert.
julia
giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
balanta spune:
-anterior nasterii am avut o interventie ilegala din care cu mari eforturi am reusit sa scap cu viata; a doua oara nu am mai avut chef sa ma joc de-a dumnezeu
- nu,nu regret nici o secunda copilul si nici o alta decizie de-a lungul vietii buna sau rea;din fiecare am invatat cate ceva
-referitor la niciodata sex, sunt o femeie normala, cu un libidou mai mult decat normal,cu o expierenta sexuala bine determinata si evoluata
-nu stiu daca putem minimaliza acest aspect,consecintele asupra sanatatii au inceput sa apara la amandoi pentru ca amandoi consideram acest aspect ca fiind foarte important la varsta noastra;daca situatia venea la o varsta biologica fireasca si ramanea doar dragostea platonica...
-si daca eu poate ma mai descurc,el la nici 40 de ani sa fie condamnat la o viata ca a calugarilor saolini?
Poate ar trebui sa discutam particular amandoua,vezi tu eu am intrat aici cautand cate ceva despre copii cu nevoi speciale si mai am putin si imi spun istoria vietii si chiar nu simt nevoia.